Spottade på henne och kallade henne horaTre ynglingar från Piteå har åtalats för flera fall av våld och hot, som inträffat under sommaren och hösten. De två yngsta, 16 respektive 17 år vid tillfället, ska ha misshandlat flera personer och hotat andra till livet.

”Den 27 juni attackerade de enligt åklagaren gemensamt en annan ung man vid Nolia i Piteå. De tog tag i hans armar, hoppade upp på hans rygg och slog honom med knuten näve flera gånger i ansikte, huvudet och på kroppen.

I ett enskilt anspråk yrkas att de båda ynglingarna solidariskt ska betala sitt offer totalt 11 850 kronor i skadestånd – 10 000 för kränkning, 1 000 kronor för förstörda kläder och resten för sveda och värk samt läkarkostnader.

De båda åtalade förnekar brott, men det finns flera vittnen till händelsen.

Dödshot mot syster

Den 17-årige ynglingen åtalas även för misshandel av sin syster, samt att knivbeväpnad ha hotat henne till livet. Enligt åklagaren kastade han henne i golvet, slog henne i huvudet och på kroppen och dunkade hennes huvud ett flertal gånger både mot golvet och mot väggen.

Han drog därefter kniv och riktade den mot systern, samtidigt som han hotade att döda henne. Även dessa brott förnekas, men åklagaren har kallat modern som vittne.

16-åringen hotade också en man till livet, samtidigt som han riktade en skruvmejsel mot honom. Offret vill ha 10 000 kronor i skadestånd, men den åtalade nekar.

Våldsamma bröder

Brödraparet, vid tillfället 16 och och 19 år gamla, råkade under Luleåkalaset i bråk med två unga flickor. Enligt åklagaren blev den ene misshandlad av den yngre brodern som slog henne med knuten hand i ansiktet och på kroppen, så att hon slogs omkull.

Den äldre brodern ska samtidigt ha ofredat den andra flickan genom att knuffa omkull henne, spotta på henne och kalla henne hora.

De båda åtalade förnekar brott, men det finns enligt stämningsansökan flera vittnen till det inträffade”.

Nu hoppas vi alla att Socialdemokraterna får egen majoritet i Riksdagsvalet 19 september så vi även i fortsättningen får uppleva mångkulturens alla positiva sidor.

Tre ynglingar från Piteå har åtalats för flera fall av våld och hot, som inträffat under sommaren och hösten.

Annonser

11 Responses to Spottade på henne och kallade henne hora

 1. lasse skriver:

  Ja, tänk vad våra instanser i brottmål är fullt upptagna med fall som kan tillskrivas personer med utländsk härkomst.

  Ständiga bråk och hot mellan syskon och släktingar. Förmodligen en speciell gen som måste vara en bidragande orsak…”Det ligger i släkten”, skulle man kunna säga…Det vore ju mer än tacksamt, om det höll sig inom grupperna.

  Alla vet också, vi som upplevde 50 o. 60 – talets Sverige. De ständiga zigena/tattarbråken som spelade revy under 50 – 60-talen.
  Allsides stoft i pressen på den tiden. Då man kunde skriva om allt o. alla….Vilka rubriker…Rena krigsrubrikerna.
  Jag har även personligen sett, när polisen bl.a. under 60 – talet gjorde s.k. ”chock, bland vagnar o. tält”. Satan vad det small.
  På den tiden, då det small till för minsta ofog…
  Finns det ingen som kommer ihåg? Tydligen inte.
  Sossarna regerade, men det är också glömt. För upplysningens sak. Innan partiet blev befläcktat med flum och halvkommunistiska dogmer…

  Skulle vara intressant att få vetskap, om hur stor del av alla de samlade rättsfall som kan hänföras till personer med utländsk härkomst…även 2 – 3 generationer tillbaka.
  Jag gissar utan vetskap… Säkert, uppemot 2/3 av alla rättsmål i våra olika instanser.
  Alltid sysselsätter det några. Tänk vad advokaterna inkasserar multum. Väl ett framtidsyrke för många.

 2. Per-Åke skriver:

  En kula kommer vi inte långt med 🙂

 3. BERGET skriver:

  En kula kommer man längre med än med ingen.

 4. Tarzan skriver:

  Vilket folkslag är detta slödder ??

  • annullera skriver:

   Inte svårt att gissa! Eller hur?
   Vi kan väl säga så här! Vilket eller vilka folkslag hängs ut och vilka gör det inte? Vilket eller vilka folkslag är det sedan som slaviskt följer ISLAM? Vad står ISLAM för? Är det en fredens religion? Vilka är det sedan som växer upp och blir uppfostrade i andan att bespotta oss så kallade orena, kräver sina egna lagar och skiter i att anpassa sig och integreras i det värdland som tagit emot dem? Vilka är det som ständigt påminner oss om att de en dag skall ta över? Är det svårt att gissa tycker du vilka det är som våldför sig på- och kränker, samt bespottar både unga och gamla i vårt land?

   Det finns bara en sak att göra vad gäller dem som varken vill eller tänker anpassa sig, samt kränker och våldför sig på det folk som göder och föder dem, det är en rejäl spark i röven rakt ut härifrån detta land ner till sanddynorna där de kom ifrån. Det är dags att börja statuera exempel som talar ett tydligt språk som de förstår!

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Det är inavels-genen som gör mussarna så bråkiga.

 6. A-mannen skriver:

  Gå in på youtube+crusader+saxon

 7. lasse skriver:

  @ annullera

  Vilka tänker tyst… som Annullera beskriver i ord?
  Gissa 1 gång. Jag har gissat. -> Folkflertalet.

 8. Nizze skriver:

  Som utvecklingen nu är i landet, spår jag ännu en gång att det snart kommer bildas folkpoliser som bevakar våra hem och flickor. Det kommer dessvärre (men förståeligt) att bildas halv-militära hemliga grupper av civilpersoner som kommer döma de kriminella som inte döms i domstol för att ”det är så synd om invandrare”.

  Ingen bra utveckling, men PK-isterna bär ansvaret tillsammans med fulmedia. Var tog Fosterlandet vägen?

  • Robin_Shadowes skriver:

   Kanske rent av para-trupper som i Brasilien som åker ut i förorterna och rensar m a o på ren svenska avrättar slöddret på plats.

 9. BERGET skriver:

  Det är bara frågan om vi ska dö eller om dom ska göra det.

%d bloggare gillar detta: