Hade uppehållstillstånd – sökte asyl igen (det var rasisternas fel)


Den 47-årige mannen hade permanent uppehållstillstånd sedan länge.
Trots det sökte han asyl om och om igen med falska identiteter.

”Nu åtalas han för grovt bedrägeri och för att ha använt falska identitetshandlingar. – Han har använt tre eller fyra olika alias, säger Bengt Fransson på Migrationsverket.

Bedrägeriet består i att 47-åringen som asylsökande kunnat kvittera ut en dagersättning på 71 kronor.
De pengarna har han fått ut vid sidan om den sjukpenning som han har efter att ha fått permanent uppehållstillstånd i Sverige 1991.

Sammanlagt har han fått Migrationsverket att felaktigt betala ut drygt 26 000 kronor från maj 2007 till och med april 2008.
Mannen, som har sitt ursprung i ett av världens mest krigshärjade länder, har erkänt brotten.

Men enligt det han säger i polisförhören så är det inte pengarna han har varit ute efter i första hand. Det var för att komma undan rasister.

Han berättar att han varit hotad till livet av flera personer i en småländsk stad som han bott i och att de uppmanat honom att återvända till sitt hemland.

Eftersom han fruktade för sitt liv flydde han därifrån. Men han kände ingen som han kunde bo hos. Den enda utvägen som han såg var att försöka ta sig in på en av Migrationsverkets flyktingförläggningar genom att söka asyl.

Han bodde under en period på en av förläggningarna i Kronobergs län.
Förklaringen till att han inte avslöjades med en gång är att man tidigare inte tog fingeravtryck på de som sökte asyl.

Då hade vi upptäckt det med en gång, säger Bengt Fransson.
Enligt honom är det mycket ovanligt att någon som redan har uppehållstillstånd begår brott genom att på nytt söka asyl på det här sättet.

Jag känner bara till tre fall och då har 25 000-30 000 passerat revy framför mig, säger Bengt Fransson”.

Klart som tusan att svenska fattigpensionärer måste få det sämre när ”berikare” blåser staten rakt av.

Avfallsprodukten här ovan fick PUT 1991 och som ett brev på posten fick han sjukpenning också. I arton år har vi skattebetalare fått nöjet att försörja denna blivande ”pensionräddaren”.

Visst känner dom flesta till att kontrollen av asylsökande nästintill är obefintlig, men va fan har vi migrationsverket till när dom flesta sover sig igenom arbetsdagarna.

I år får pensinärerna sänkta pensioner, men inte en enda krona dras från på berikarna. Dom får istället 12 000 i bonus när dom klarat av sin SFI-kurs inom rimlig tid.

Såg att både Danmark och Frankrige demonstrerade mot alla neddragningar som deras egna tvingas göra för att pengarna skall räcka till alla ny-berikare.

Undrar när svenskarna skall gör samma sak? SPI försökte göra samma sak för några år sedan men blev stämplade som rasister då.

Reinfeldt är så jävla dum så man tror knappt det är sant. Fortsätter borgarna på samma sätt under 2010 så blir det tyvärr Mona Sahlin som blir nästa statsminister.

Hade uppehållstillstånd – sökte asyl igen (det var rasisternas fel)

Annonser

6 Responses to Hade uppehållstillstånd – sökte asyl igen (det var rasisternas fel)

 1. Blodsven skriver:

  Måna eller Äggskallen gör ingen skillnad för en svensk! Slickar arabarsel gör ju bägge två, och inte fan märker den hjärntvättade svensken nåt heller…

 2. naivtive skriver:

  Hotad till livet för att någon uttalar att han skall återvända hem? Är det uppmaningen eller hemvändandet som är dödshotet? Patetiskt är det i vilket fall som helst. Det är nog nu, gränsen passerad för länge sen.

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Avfallsprodukt var det bästa jag hört idag! Vi borde verkligen börja sopsortera bland dom tvåbenta slagg-produkterna. En del kanske går att recycla som fjärrvärme-pellets i bästa fall.

 4. lasse skriver:

  Jag tänkte också lägga in en stänkare….Men när jag läste vad Blodsven tycker i frågan, så får det även täcka mina aspekter på ämnet….

 5. BERGET skriver:

  Jag brukar alltid hitta nåt man kan angripa, men jag får helt enkelt bara hålla med.

 6. annullera skriver:

  Blir jag förvånad? Icke!
  Detta är ju helt fullt normalt i detta härliga invandringberikande land!

%d bloggare gillar detta: