Äldre kvinna rånad av invandrare i Gröndal


Polisen har satt in stora resurser för att försöka hitta de två män, som har trängt sig in hos en äldre kvinna i Gröndal, för att stjäla från henne.

”Vi har haft tio, tolv patruller som har arbetet med ärendet, säger Hans Wiksten, befäl vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral, till Sveriges Nyheter.

Det var strax före klockan 13 på nyårsafton som hemtjänsten kom för att lämna mat hos den äldre kvinnan på Ljusstöparbacken i Gröndal.

När de skulle gå in i lägenheten störtade det ut två män, säger Hans Wiksten till Sveriges Nyheter.

Enligt polisen har männen gått grundligt tillväga. Lådor och skåp var genomsökta och i nuläget vet man inte om något faktiskt har stulits ur bostaden.

Polispatruller har sökt igenom närområdet. Bland annat har hundpatruller försökt spåra männen.

Den ena mannen beskrivs som mörkhyad, och bara omkring 170 centimeter lång. Han ska ha haft en blå tröja på sig och var tunnklädd med tanke på väderleken.

Den andra mannen uppges vara omkring 190 centimeter lång. Men polisen är återhållsam med beskrivningarna av männen”.

Den ene mannen var mörkhyad. Har även Svenska Dagbladet insett att dom tappar läsare och presstöd när dom mörkar det mesta skit som invandrare håller på med!!!!

Förstår inte att svenska myndigheter låter våldet mot i stort sett alla svenskar fortgå dag efter dag utan att någon gör något för att stoppa helvetet för alla som råkar illa när ”kulturberikare” jagar pengar och mobiltelefoner.

Äldre kvinna rånad av invandrare i Gröndal

6 Responses to Äldre kvinna rånad av invandrare i Gröndal

 1. Pia skriver:

  Finns det inga ärliga blattar i detta sjuka land? Känns som dom rånar och våldtar allt dom kommer över.

 2. Realist skriver:

  Varje gång jag läser om ett brott som en icke-svensk begått mot en svensk tänker jag på Reinfeldt, Sahlin och alla de andra som skor sig på att föra en politik som möjliggör dessa brott. Jag hoppas att fler och fler tänker så, även på valdagen så vi slipper dessa politiker snart.

 3. annullera skriver:

  Ja det är ju faktiskt våra kära styra politiker som skapat detta samhälle, främst då sossarna som fört en invandringspolitik som gjort detta möjligt, efter dem nu då alliansen som fortsätter bedriva de tidigare styrandes sjuka invandringspolitik. Allt medan folket får ta smällarna! Ja man kan verkligen fråga sig hur det är möjligt att detta kan fortgå år efter år efter år?

  Här kör media med sina lögner och snyft historier om de ensam kommande barnen som i själva verket är myndiga unga män som tagit sig över halva jordklotet med bil, båt, buss och tåg. Hur har de kunnat lyckats med denna bedrift om de inte haft väldigt mycket pengar? Hur kan de sedan se så välmående ut? Men den dumme svensken sväljer medias snyft historier med hull och hår utan att ens blinka:-)))). Det är så urbota korkat att man tror inte det är sant och det värsta är att den snöboll som kommit i rullning nu blir allt större! Detta är bara ett exempel av flera tusen andra som tyvärr den stora massan i detta vårt land går på.

 4. sveas rika skriver:

  Och här kommer mer!!!

  http://nyheter.se.msn.com/article.aspx?cp-documentid=151612116

  För det låter ju verkligen som om dessa är Svenskar.

 5. BERGET skriver:

  Detta är inget annat än ett krigföring imot Svenskar,
  uppmuntrad i från ledar skäggen i fredens relion.

%d bloggare gillar detta: