AB ger gratisreklam till kriminella invandrargängEn av Sveriges mest kända kriminella organisationer utlovar 50 000 kronor till den som kan lämna uppgifter så att mordet på Nancy Tavsan klaras upp.

”Vi på XX (gängets namn) beklagar mordet på den 18-åriga Nancy Tavsan, våra tankar går till familjen. Vi vill att mordet får en snabb lösning och därför utfäster vi en belöning på 50 000 kr till den eller dom som kan komma med såna uppgifter att mordet klaras upp”, skriver gänget.

Meddelandet är bland annat undertecknat av organisationens grundare. Varför gänget kommenterar mordet framgår inte.

Den kriminella organisationen är känd i hela Sverige. Den startades i Göteborg på 90-talet, men finns nu på flera platser i Sverige”.

Föga förvånande att just Aftonblaskan gör reklam för kriminella invandrargäng som uteslutande livnär sig på rån, mord, hot, utpressning och annan brottslighet.

När iofs AB en socialdemokratisk blaska som tidigare (kanske även nu?) anställde vänster-terrorister som skribenter. Er uppdiktade historia om nazisterna som hotade Alexandra Pascalidou är ytterligare ett exempel på att ni enbart bryr er om hur många lösnummer ni kan sälja.

Ni tog ett beslut att skänka SD:s reklampengar till vänster-patrasket Expo, varför skänker ni inte S-märkta reklampengar till den/dom som kan komma med uppgifter som löser mordet på Nancy Tavsan?

Tragiskt och beklagligt att ni utnyttjar ett mord på en ung tjej till att sälja socialdemkratiska lösnummer med Original Gangsters som dragkraft.

Förbannade hycklar blaska.

Nu har polisen anhållit en 16 årig kille på sannolika skäl för skyddande av brottsling, hoppas det är öppningen som kan lösa mordgåtan?

Ytterligare en person har anhållits misstänkt för inblandning i mordet på den 18-åriga kvinnan i Göteborg. Brottsrubriceringen är skyddande av brottsling. ”Det är en bred rubricering som jag inte vill vidareutveckla”, säger polisen till SvD.se.

50 000 i belöning för tips om kan lösa mordet på Nancy Tavsan

WG.nett Kriminell gjeng utlover dusør etter Nancy-drapet

Mannen är anhållen på sannolika skäl för skyddande av brottsling

Läs mer om Aftonblaskans påhittade sagor för att sälja lösnummer här

Nu ska han pressas erkänna vem eller vilka som slog ihjäl henne

Polisen vill inte kommentera uppgifterna, men enligt uppgifter till GT/Expressen spårades en telefon till området där pojken bor

Ytterligare en anhållen för inblandning i Hjällbomord

To 16-åringer pågrepne etter Nancy-drapet

Annonser

9 Responses to AB ger gratisreklam till kriminella invandrargäng

 1. Olbap skriver:

  Som vanligt så är denna blog right on target. Det fortsatta insjuknandet av patienten ”Sverige” fortgår…

 2. NIsse skriver:

  OG lär vara helt slut, det är knappast pajjasen i turkiet som styr längre, han är bara en utstött narkoman med paranoida böjelser sem drabbats av inavel (mamman och pappan var släkt med varandra)

 3. Råttan skriver:

  OG är kloakråttor, som borde tilldelas massor av råttgift så vi slipper dessa parasiter.

 4. Mack skriver:

  Vilket skämt! Och hur är de 50 000 kronorna ihoptjänade? Jo, genom diverse brott mot svenskar.

 5. Karpstryparn skriver:

  Aftonbladet är en äkta skitblaska som gör vad som helst bara för att sälja lösnummer. Snart begår väl någon ”journalist” på Aftonbladet självmord också, bara för att tidningen ska öka sin upplaga. AB är ingen tidning att lita på för fem öre, ett av många exempel på det är stölden av Auschwitzskylten, Aftonbladet hade betalat ”nazisten” 30 000 kronor för att han skulle säga alla de lögner som stod i intervjun med honom. Enligt både svensk och polsk polis så hade stölden av skylten ingenting med nazism att göra, pengarna tjuvarna skulle få för skylten skulle de bara ha själva.
  Så alla lögner om att en nazist var inblandad i stölden och att pengarna skulle gå till nazistisk verksamhet i Sverige, t ex en kupp mot riksdagshuset, var bara ren lögn alltihop. Om så inte hade varit fallet så hade det stått metervis om det, men det var bara Aftonbladet som skrev om detta.
  Jävla lögnblad, de borde heta Lögnbladet istället!

 6. Sven Johansson skriver:

  Detta påminner otäckt mycket om vad som hände vid årsskiftet 04/05. Det framgick aldrig i media vilka de skyldiga var, men om man googlar på följande sentens får man sina misstankar även om detta fall:

  ”Våldtäktsoffer utsatt för utpressning och hot av massmedia”

  Jag hoppas vid Gud jag har fel, annars blir det nog inbördeskrig i Hjällbo…

 7. Per-Åke skriver:

  Socialdemokratiska Expobladet vore ett bättre namn.

 8. Tarzan skriver:

  Jag tror också att OG är helt slut. OG är gangsters men det finns ingen intelligens. Jag tror dom flesta av dom är halv analfabeter. Aftonslasket kämpar med sin upplaga som inte ökar.

 9. BERGET skriver:

  Enl PK ska vi lära oss att gilla krimminella individer
  och då särskilt sådana med utlänsk härkomst.

%d bloggare gillar detta: