Terrorister skapar nya problem och kostnader


Kameror som gör det möjligt för flygsäkerhetspersonal att se igenom passagerarnas kläder ska införas även på storflygplatserna i Rom och Milano.

”Tekniken ska användas inför flygningar som bedöms ha hög säkerhetsrisk, uppger inrikesminister Roberto Maroni i en intervju publicerad på lördagen.

Avsikten är att upptäcka sprängämnen eller andra vapen som placerats tätt intill kroppen.

Efter det avvärjda attentatsförsöket ombord på ett amerikanskt plan på juldagen har både Nederländerna och Nigeria – de länder som attentatsmannen reste via – aviserat sin avsikt att bruka kroppsskannrar inom flyget. På Schiphol-flygplatsen finns den dyra utrustningen redan, men den har hittills inte använts rutinmässigt.

De flygplatser som är aktuella i Italien är Fiumicino utanför Rom och Milano-flygplatsen Malpensa. Den monitor där personalen kan granska resenärerna under kläderna ska placeras i ett separat rum så att bara säkerhetspersonal kan se bilderna, förklarar Maroni i intervjun i tidningen Corriere della Sera.

I USA används tekniken bland annat på ett 20-tal flygplatser”.

Det är en tråkig utveckling som vi alla går till mötes på grund av terrorister och deras extrema hat och våldsbenägenhet.

Men vad är alternativet? vi har inget längre, våldsreligionen Islam har ställt till med mer helvete världen över än någon annan tro..

Ett människoliv är inget värt om personen inte tillber Islam. Vi kan aldrig skylla denna dystra utveckling på svenskar eller danska folket etc etc. Grund problemet är och förblir svenska politikers naiva inställning till Islam.

När Social(O)demokraterna tog över 1994 och i tolv långa hemska år fick fritt spelrum att bespotta svenska folket då eskalerade problemen med Islamister.

Väljarundersökningar visar nu att en stor del av dom röstberättigade svenskarna som finns kvar, vill ge (S) en ny chans att krossa hela landet totalt.

Va fan tänker ni med ? arslet eller?

Vill passa på att gratulera alla svenska skattebetalare, idag återtog sverige på nytt 1:a platsen över världens högsta skattetryck.

Marginalskatten ligger nu på sjukt höga 56,7 procent. Om skattepengarna användes till att göra det bättre för svenska fattigpensionärer sjukvården och äldreomsorgen då hade jag gått med på det hela.

Men en stor del försvinner ner i stor svart hål (invandrarhålet) och att fylla upp det varje år med mer pengar är en omöjlighet.

Om SD mot all förmodan skulle hamna under 4 procent spärren 19 september 2010 då lämnar Spikharry landet för alltid.

Ett ensamkommande barn kostar 900 000 kronor per år lågt räknat. En fattig pensionär kostar under 100 000 kronor per år.

Om tio fattigpensionärer fick hälften av dom 900 000 kronorna som ett skäggbarn koster varje år då hade dom haft drygt 4500 kronor mer per är år än dom har nu. Cirka 400 kronor mer per måndad hade varit till stor hjälp för dessa stackare som lider varje månad.

Varje gång ni läser om skäggbarnen som kommer hit och får asyl. Gångra antalet barn med 900 000 tusen kronor så får ni fram rätt siffror. 1 skäggbarn 900 000 per år 10 skäggbarn 9 miljoner per år, 100 skäggbarn 90 miljoner per år, 1000 skäggbarn 900 miljoner per år.

Hittils i år har det kommit drygt 2500 skäggbarn gånger 900 000 tusen kronor vilket blir 2.25 miljarder skattekronor som måste komma från oss skattebetalare.

Lägg där till alla andra invandrare och lycksökare och anhöriginvandrare så klarar räknaren inte av mer.

Hela svenska folkets välfärd rinner ner i en bottenlös kloak där alla pengar bara försvinner. I dessa siffor har jag inte räknat med alla våldsbrott och andra brott som invandrare ställer till med.

Det är enbar kostnader för det första året i Sverige. När dom flesta sedan känner till att det i genomsnitt tar mellan 7 till 10 år innan invandrarna är självförsöjrande så förstår ni så säkert att detta helvete är ohållbart.

Cirka 10 miljarder i månaden blir kostnaden om man räknar på vad regeringes egen utredare kom fram till 1991.

Socialdemokraternas egen utredare Jan Ekberg gjorde en beräkning på vad invandringen kostade sverige. Och kom fram till följande vilket finns publicerat i Journal of Population Economics 1999, nr 3.

Professor Ekberg kostnaden kan vara ”så hög som 121-125 miljarder per år”

Det vill säga att invandringen kostar lite drygt 300 miljoner kronor per dygn. Eller 12.5 miljoner kronor per timme dygnet runt 365 dagar per år.

12.5 miljoner kronor året runt timme efter timme. Vad säger ni om detta spektakel? 300 miljoner kronor per dygn..

Nu kanske ni bättre förstår varför det inte pengar finns till våra gamla som byggt upp landet.

Biståndsminister Gunilla Carlsson (M) är allvarligt oroad över korruptionsnivån inom svenskt bistånd. Vi ger bort 100 miljarder i bistånd varje tredje år. Men att invandringen kostar 3 gånger mer vill hon inte prata om.

Och vissa kommunist-stollar för inte att det här är ett stort problem.

Kameror som gör det möjligt för flygsäkerhetspersonal att se igenom passagerarnas kläder ska införas även på storflygplatserna i Rom och Milano.

Varje dag året runt ger bort 93 miljoner i bistånd säger Biståndsminister Gunilla Carlsson (M)

Sverige återtog vid nyår förstaplaceringen som landet med världens högsta marginalskatt

12 Responses to Terrorister skapar nya problem och kostnader

 1. Hasse 51 skriver:

  Och dom kan inte ens hjälpa till med snöskottningen ! FY FAN !

  Hasse

 2. A-mannen skriver:

  Läsvärt inlägg som skulle behöva läsas av alla svensksvenskar (hoppas du inte bara mässar för oss redan vetande)

  • annullera skriver:

   Alla som läser dessa upplysande inlägg från Spikharry och som PK-Eliten gör allt för att dölja och sopa under mattan får vi andra sprida så gott vi kan.
   Ett bra sätt är ju att tipsa vänner, familj och arbetskamrater om Spikharrys mycket läsvärda och upplysande blog.

 3. spikharry skriver:

  A-mannen!

  Alla inlägg som jag personligen vill att många skall ta del av lägger jag in i samband med en länkning till SvD DN eller någon av dom få tidningar som inte spärrat mig.

  250 har hittills läst detta genom bl.a DN..

  D.v.s en artikel som fylls på när länkningen är godkänd 🙂

  Är säkert någon kommunist som anmäler det nu??

 4. BERGET skriver:

  Om SD hamnar under spärren så ska du sticka…
  Får vänstermaffian egen majoritet så hjälper det inte så mycket om SD är över spärren, för HELVETET kommer ändå.
  Valet 2010 kan va det sista på myyyket länge.
  EFTER v 2010 kommer det nog inte att handla så mycket om att rösta, det kommer att handla om att överleva,
  slåss med vapen, och då behöver vi dig Harry!

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Om landsförrädarna inte blir bortplockade mycket snart så kommer gammel-farfar inte ens få ett halvt ägg till frukost. Han kommer inte få något ägg alls. Nej, inte ens frukost överhuvudtaget, inte ens på julafton. Dom kommer lämnas att svälta ihjäl om inte dom anhöriga tar hem sina gamla. Men även vanliga svenskar kommer få det värre, fattigare och eländigare. Alltfler kommer vräkas från sina hem för att dom inte kan betala hyran längre. Eftersom dom är svenskar kommer dom inte få någon som helst hjälp alls. Allting kommer omfördelas till att gå till nysvenskarna. Efter valet kommer vi förmodligen sitta där med en riktig polis-stat. Sedan återstår väl att se vem som blir vår nye diktator. Dom som funderar på att fly borde snarare göra det nu, för sedan kommer gränserna att stängas, åtminstone åt ena hållet…

 6. BERGET skriver:

  Jag tänker då inte fly…

 7. spikharry skriver:

  Jag drar inte om ett krig bryter ut mellan svenskar och islam slödder.

  I första ledet står Spikharry redo att kämpa för mitt fosterland. Politiker arslen och andra harar kommer självklart att dra iväg snabbare än avlöning men inte HARRY.

 8. BERGET skriver:

  Japp! Spikharry är då sannerligen bloggarnars DIRTY HARRY.

 9. lasse skriver:

  Kameror som ”ser genom folks kläder” …kan vi nog känna oss blåsta på här i Sverige. Det kommer säkert att kränka den personliga integriteten…

  Hur kan jag nu säga detta?
  Kolla vilka tillståndsgivelser som länstyrelserna har stoppat o. sopat bort under åren..
  Sen, har vi som bekant i den ofantliga tillstånds processen;
  Justistieombudsman, Diskrimineringsombudsman,
  Datainspektionen, Länstyrelserna, Skönhetsrådet, Miljöförvaltningen, Strålskyddsinspektionen, Tullverket, Rikspolisstyrelsen, Räddningsverket, m.fl m.fl.

  Inte minst, så har vi den verkliga makten…Tidningarna. Innan dessa har sagt sitt, med diverse PK – aspekter på åtgärderna..Nä..det blir nog inget av med detta i Sverige.

  Det kan ju kränka vissa. Här, är det faktiskt fråga om vissa element som man speciellt vill kolla. Peka ut vissa terrorister, grupper eller personer i Sverige? Det kan ju inte gå för sig?. Vilka brukar ha diverse föremål innanför bröstfickan… Och vilka är nu dessa? Ja, inte är det svenskarna, de är nog lätträknade…Alltså vem då?
  Nej, glöm alltsamman…

 10. Robin_Shadowes skriver:

  Hahaha tänk bara vad Dom Krängtas Kör skulle sjunga om vi fick kameror som ser genom kläderna. Mussarna skulle bli hel-galna fast det är dom iofs redan…

%d bloggare gillar detta: