Terrorhoten ”slakta” amerikanska medborgare


Terrornätverket al-Qaida trappar upp hoten mot utländska intressen i Jemen. USA och Storbritannien tvingades stänga sina ambassader sedan al-Qaida sagt att den ska hämnas och ”slakta” amerikanska medborgare.

”En ny front har öppnats i kriget mellan den militanta islamistiska terrorn och USA. Gruppen som kallar sig al-Qaida på Arabiska halvön (Aqap) har visat att den verkligen kan genomföra terrorhoten i det Jemen som ter sig allt mer laglöst.

”Gruppen tros med stor säkerhet ligga bakom attentatsförsöket mot Deltaplanet vid inflygningen till Detroit i USA på juldagen. Den misstänkte gärningsmannen Umar Farouk Abdulmutallab tränades i Jemen, innan han flög till USA.

På söndagen intensifierades hoten mot amerikanska och andra utländska intressen i Jemen och USA:s ambassad stängde ”till följd av fortsatta hot från al-Qaida på den Arabiska halvön”. Även Storbritannien stängde sin ambassad i Sanaa medan den spanska ambassaden förstärkte säkerheten.

Redan i torsdags sände den amerikanska ambassadledningen ut ett meddelande till amerikanska medborgare i landet och påminde dem om ”det pågående terror- och våldshotet gentemot amerikanska medborgare och intressen världen över”.

I förra veckan, när gruppen tog på sig terrorförsöket mot planet över Detroit, förstärktes hoten.

Vi säger till det amerikanska folket att så länge ni stödjer ledare som dödar våra kvinnor och barn . . . så kommer vi att slakta er och utdela slag utan föregående varning. Hämnden är nära”, skrev gruppen på en islamistisk hemsida.

Den förvärrade situationen i Jemen beror även på att en shiitisk grupp i norra delen av landet gör uppror mot regeringsmakten, medan en separatiströrelse växer i styrka i södra Jemen.

Dessutom anses det närliggande och av krig sargade Somalia på Afrikas horn vara förlorat till den islamistiska milisgruppen al-Shabab.

Storbritannien och USA skärper därför kampen mot extremism och terror i de båda länderna, där man vill bekosta en polisstyrka för terrorbekämpning i Jemen och verka i FN:s säkerhetsråd för en större fredsstyrka i Somalia enligt ett uttalande från den brittiske premiärministern Gordon Browns kansli.

Brown och USA:s president Barack Obama har efter julhelgen i en rad telefonsamtal diskuterat vad som bör göras mot läget i de båda länderna, enligt söndagens uttalande från Downing Street.

Redan tidigare finns uppgifter om att USA:s militär har varit direkt delaktig i den jemenitiska arméns attacker mot misstänkta al-Qaidafästen i landet, vid vilka minst ett 50-tal påstådda terrorister har dödats”.

Slakta amerikanska medborgare, nästa steg blir halalslakt av alla otrogna.

Slakta Lars Wilks, slakta kurt westergaard, känns som dom flesta står med på slaktlistan som inte gör vad dessa islamister kräver.

Här i sverige behöver dom inte slakta någon, om Mona Sahlin och hennes kommunist-anhängare får makten 2010 så skänker dom bort den till militanta islamister som vill förgöra oss alla.

Det finns två saker som Socialdemokrater kommunister och miljöpartister är rörande överens om.. Släpp invandringen fri och höj skatterna så mycket som möjligt.

Hur kan folk svälja en sörja rakt av? eller vaknar dom innan valet 2010?

Terrorhoten ökar på Arabiska halvön

Annonser

4 Responses to Terrorhoten ”slakta” amerikanska medborgare

 1. BERGET skriver:

  När det gäller USA och Mussar så finns det dom som hävdar att Illuminati (som styr i praktiken hela västvärlden) vi ha i gång 3världskriget, bla för att reduera jordens befolkning och för att skaffa sig än mer makt.
  Alla handlingar som stöder USA och England i deras låtsas kamp i mot terrorn är att främja 3:e värdskriget.
  Det enda som gäller är att kasta ut och isolera musslimerna ur våra länder, men det vill inte vare sig
  USA eller England och ej heller övriga länder som Illuminati
  kontrollerar igenom bildberggruppen.

 2. Bo skriver:

  Med Plutonium skall vi få islam på knä. (Travesti på Stig-Helmer i ”Riket”)

 3. Per-Åke skriver:

  Förgöras eller förgöra… välj själv den ni vill ha.

 4. annullera skriver:

  Ja vilka kulturberikare är det som främst söker sig till Sverige? Om denna vansinniga invandringspolitik får fortsätta kommer vi att förgöra vårt land, det är det arv vi kommer att lämna efter oss till våra efterkommande.

%d bloggare gillar detta: