Irakier rånade 75 årig dam och våldtog 34 åring


Den 23 november i år rånade två bröder en 75-årig kvinna i Skäggetorp. Den äldre brodern våldtog även en 34-årig kvinna.

”Klockan var strax efter 17.00 när bröderna, 20 och 22 år gamla, följde efter och rånade en 75-årig kvinna, som nyligen hade tagit ut pengar från en bankomat i Skäggetorps köpcentrum.

Kvinnan har under rättegången berättat att hon gick i närheten av Nygårdsskolan, när någon tog hennes ena arm och höll den bakom ryggen.

Jag vet inte om samma person också tog plånboken. Jag fick en knuff och hamnade på asfalten, säger kvinnan.

En person som är ytligt bekant till gärningsmännen såg själv rånet på ganska nära håll. Han gick fram efter rånet för att hjälpa kvinnan och slog larm. Vittnet pekade sedan ut för polisen i vilken lägenhet de misstänkta bodde.

Polisen grep bröderna kort efter. 20-åringen erkände gärningen och uppgav att han hade utfört rånet under tvång. Den två år äldre brodern nekade först men lämnade sedan en utförlig redogörelse för hur brottet gick till.

Jag fick blåmärken på benen. Det gjorde ont i mellan en vecka och fjorton dagar och har fortfarande problem med ett knä, säger den 75-åriga kvinnan.

20-åringen döms för rån till fängelse, tio månader. 22-åringen döms däremot för rån, våldtäkt, grov stöld, hemfridsbrott och ofredande till fängelse, tre år.

Enligt tingsrätten är det bland annat bevisat att 22-åringen våldtog en 34-årig kvinna, också hon bosatt i Skäggetorp.

Våldtäkten ägde rum i slutet av augusti i år, men kvinnan anmälde den först i samband med att hon förhördes av polis som vittne till andra brott. 22-åringen döms till att betala 77 300 kronor i skadestånd till offret”.

Två ny-svenskar eller om ni så vill våra nya ”pensionsräddare” låg bakom rånet och våldtäkten.

20 åriga Adam Ali fick ”hela” 10 månaders fängelse för sin inblandning i rånet mot den gamla damen.

Hans bror Mohammed Mahmoud fick 3 års fängelse för bl.a våldtäkt, rån m.m.m.

Adam Ali kan inte dömas till utvisning då han är svensk medborgare, hans bror Mohammed Mahmoud är Irakisk medborgare, om åklagaren yrkat på utvisning (vilket han inte gjorde) då hade vi troligtvis blivit av med svinet.

Nu hade Mohammed tur att det var en svenskfientlig åklagare som skötte om åtalet, vilket innebär att han även i framtiden kan råna och våldta.

7-klövern jublar, nu har dom ytterligare en röst att kämpa om i nästa riksdagsval. Hans bror Mohammed blir säkert svensk medborgare innan 2014 och kan då berika något svenskfientligt parti med sin röst.

Skäggbarn i Skäggetorp.

Bröder döms till fängelse

16 Responses to Irakier rånade 75 årig dam och våldtog 34 åring

 1. Jo skriver:

  Jag har en förhoppning att SD tar sig in ordentligt i maktens korridorer så att vi kan få till stånd lagar som INTE tillåter sådana här kräk att fortsätta att leva och verka i Sverige!

  Oavsett om man som invandrare har medborgarskap eller inte så ska man ut till det land därifrån man kom efter att ha utsatt värnlösa offer för brott av alla slag! INGET mera dalt med muslimer,inavlade och hjärntvättade individer!

  Hur i helvete ska man få bukt med dessa kräk om man inte inför rejäla straff som är kännbara för dom asen? Som sagt tur är att dom asen inte har gett sig på de mina för då vet i alla fall vad jag skulle gjort.. Grrrr

  • Per-Åke skriver:

   ”Hur i helvete ska man få bukt med dessa kräk om man inte inför rejäla straff som är kännbara för dom asen?”

   AK47:a i var mans hand är snart ett faktum i muslimlandet sverige.

 2. sveas rika skriver:

  Föräldrarna måste ha varit tvivlande i sin tro eftersom den ena Hette ADAM & den andra Muhammed.
  Inte konstigt att barnen behövde pengar & kärlek.

 3. Gregorius skriver:

  Stort tack för informationen om gärningsmännen. Corren mörkade som vanligt svinens etniska ursprung. Helt otroligt att ingen av de båda blev utvisade – även svinet som hade svenskt medborgarskap borde fråntas detsamma och skickas hem. Det är något tokigt med svenskt rättsväsende när folk inte känner tillförlit till den. Jag hoppas att svenska folket visar vad de tycker om rådande förhållanden vårt f.d. folkhem, när det är dags för val till riksdagen.

 4. BERGET skriver:

  Den enda återstående rättvisan i Sverige är den man själv kan skapa…

 5. soli01 skriver:

  Vad befriande att det finns möjlighet att berätta HELA sanningen. Tidningarna och tv gör det inte.
  Åklagaren var för passiv där, helt klart.

 6. Hasse 51 skriver:

  Precis som med SD:s framgångar tigs sånt här ihjäl av massmedia. Ni kommer väl ihåg hur det gick för mode journalisten på SVD el DN som kommenterade Drottningen & prinsesesornas klädsel på Nobelbalen hon har inget jobb mera ! Så fungerar pressfriheten i Sverige 2009 !

  Hasse ( som skottar snö)

 7. NIsse skriver:

  Vilka svin alltså, riktiga grisar…mohammedaner=grisar

 8. Robin_Shadowes skriver:

  Med tanke på ortsnamnet så antar jag att det rörde sig om skäggebarn som bara var ute och ”bushade” lite…

 9. lasse skriver:

  Helt fel när det gäller ett bevilja ett medborgarskap idag…Tycks numera ske, på allt för lösa boliner. Eller inga alls…
  Falska papper som grund, avsaknat pass vilket medför att myndigheterna måste fingera ett födelsedatum med personnummer till de papperslösa….

  När Sverige var Sverige under 50 o. 60 talen, före flumepokens introduktion i början av 70 – talet, så var huvudregeln 7 år för en person utanför Norden, att få ett medborgarskap beviljat.
  7 år dessutom, med ett ”fläckfritt levene”. En helig regel på den tiden… En person från de nordiska länderna, kunde däremot få sitt medborgaskap beviljat efter 2 år.
  Men å andra sidan, så var fri rörlighet med rätten att bo och ta ett arbete inom Norden. En rättighet från mitten/slutet av 50 – talet…

 10. vinterbadaren skriver:

  Folkdomstolen dömer härmed kräken till döden-poff-poff.

 11. A-mannen skriver:

  Tycker inte att vi ska förknippa den goda,saftiga grisen med muhammedaner.Apskaft, fårskalle och inavlad sandarab är några av gångbara uttryck.(i övrigt håller jag med NIsse)

 12. A-mannen skriver:

  ett av för mycket=för många cognac

 13. Realist skriver:

  Vad skulle Sverige göra utan alla härliga invandrare? Tänk ett Sverige utan en Zlatan och tusentals våldtäktsmän.

 14. BERGET skriver:

  Skulle va bra intressant att vet var offren står i invandringsfrågan…

  • Hasse 51 skriver:

   Till Berget : ja du vet väl vad han som startade ”FEM I TOLV RÖRELSEN” hade varit med om ! Men ändå så står han och säger att : vi måste hejda den groende främlingsfientligheten / rasismen i Sverige samt STOPPA SD från att komma in i riksdagen !!!!!!!!
   Det är mått som är fel med somliga………dom stoppar huvudet i sanden o vill ej se vad som händer omkring oss.
   Ett litet ex : säg att jag har av politisk förföljelse flytt till land X OK dom tar emot mig o jag sitter där o rullar tummar nånstans Då blir det ett ruskigt oväder o folk behöver hjälp i det landet X DÅ ÄR JAG INTE DUMMARE ÄN ATT JAG STÄLLER UPP FÖR DET LANDET SOM GER MIG SKYDD eller hur ? Nu : här i Gävleborg har vi haft en satans nedebörd de sista dagarna o jag mfl skottar snö så det bara yr……nu kanske ni förstår var jag vill komma. I denna stad där jag bor finns det åtminstone 1000 fult arbetsföra asylsökande………….MEN OHHH INTE KAN MAN VÄL FRÅGA DE STACKARNA OM LITE PRAKTISK HJÄLP DET VORE JU RENA SLAVERIET……….Ja ni hör väl själva !
   Nä nu måste jag gå ut o skotta igen………i snön ( HASSE)

%d bloggare gillar detta: