Familjetillställning slutade med våldtäkt på en sjuåring


En man från Klippan häktades på onsdagen som misstänkt för att ha våldtagit en sjuårig flicka.

”KLIPPAN. Mannen och flickan är bekanta genom en släkting till flickan, som har ett förhållande med mannen. Händelsen ska ha ägt rum i söndags på en familjetillställning i den sjuåriga flickans hem. I polisförhör har flickan berättat att mannen utsatt henne för ett sexuellt övergrepp som åklagaren rubricerar som våldtäkt mot barn.

Enligt en källa med insyn i utredningen misstänks mannen emellertid inte för att ha haft samlag med flickan. Han påstår att flickan inte talar sanning men har ingen förklaring till varför hon falskeligen skulle beskylla honom för att ha förgripit sig på henne.

Under onsdagens häktningsförhandling i Helsingborgs tingsrätt spelades ett videofilmat polisförhör upp med flickan. Att filmade förhör med barn spelas upp i rättegångar är vanligt men högst ovanligt vid häktningsförhandlingar.

Filmvisningen var inte planerad men när tingsrätten ville bilda sig en uppfattning om flickans trovärdighet och om hur förhöret gått till gick det att ordna, eftersom jag hade filmen med mig, säger kammaråklagare Johan Bülow.

Innan han beslutar om mannen ska åtalas väntas svar från ett antal kriminaltekniska analyser som ska göras vid Statens kriminaltekniska laboratorium.

Tingsrätten gick på åklagarens linje och fann mannen – åtminstone i nuläget – på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt mot barn.

Mannen är tidigare straffad men inte för sexualbrott mot barn”.

Mannen och flickan är bekanta genom en släkting till flickan, som har ett förhållande med mannen.

Känns överflödigt att skriva mer om detta efter dom två raderna. Men jag lider med detta stackars barn som troligtvis fått sitt liv förstört av en äcklig pedofil.

Skottpengar?

Man häktad för barnvåldtäkt

5 Responses to Familjetillställning slutade med våldtäkt på en sjuåring

 1. Demokratbloggen skriver:

  Var det muslimer tro? I så fall förklarar det allt. Det är ju vanligt att man lovar bort sina barn till andra vuxna män, och han ville väl pröva på i förväg att vara gift med henne.

 2. BERGET skriver:

  Det faktum att dom kallar henne för flicka, tyder på en Germansk gärningsman, annars hade hon vatt en kvinna.

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Han betraktade det väl som ett varu-prov…

 4. Jo skriver:

  När jag växte upp här i Sverige så fanns inte sådana här personer inte i samhällena eftersom dom blev ganska snart bort sanerade av män med stål i blicken! Nu för tiden är det så att mes smör inte bara är en vara utan ett tillstånd…*Ler*

  • sveas rika skriver:

   Det är just DET Sverige jag vill ha tillbaka!!!
   Inga velourPappor med stickade pridefärgade slipover´s.
   Den Svenska tigern har tigit för länge nu.

%d bloggare gillar detta: