Islam dominerar snart hela Världen


En grupp i Jemen med anknytning till terrornätverket al-Qaida tar på sig ansvaret för attentatsförsöket mot flight 253 inför landningen i Detroit på juldagen. Gruppens uttalande görs på en islamistisk webbsida, där den säger att terrorförsöket var en hämnd för USA:s inblandning i militära attacker på gruppen i Jemen.

”I uttalandet sägs det att gärningsmannen var utrustad med ett ”tekniskt avancerat föremål” som inte utlöstes på grund av ett tekniskt fel.

Gruppen identifierar gärningsmannen som Umar Farouk al-Nigiri – Nigerianen, enligt Reuters.

Förutom att förklara sig ligga bakom attentatsförsöket på Detroitplanet uppmanade gruppen som kallar sig al-Qaida på arabiska halvön till mord på anställda vid västambassader i området, rapporterar Reuters. De trogna uppmanades till ett ”totalt krig mot korsfarare”

Budskapet framfördes på internet.

President Barack Obama sade att USA inte ”kommer att vila” förrän alla inblandade i terrorförsöket ovanför Detroit har hittats.

I ett tal i Honolulu sade han att säkerhetsföreskrifterna och den databas som pekar ut misstänkta ska granskas.

Han poängterade att USA kommer att använda all kraft för att stoppa terrorattacker mot landet”.

Visst alla otrogna hundar skall mördas till det enbart finns Islamistiska terrorgrupper kvar som kan styra världen.

Budskapet är helt enkelt antingen konverterar ni till Islam annars skall ni dö så fort som möjligt. Vi har hört dess ord i många år nu, och det lutar åt att dessa idioter får som dom vill, i alla fall i vårt PK-styrda land..

De trogna uppmanades till ett ”totalt krig mot korsfarare”.

al-Qaida tar på sig ansvar för attentatsförsöket

Annonser

4 Responses to Islam dominerar snart hela Världen

 1. Marcus skriver:

  Håller med. Fega är dom jävlarna också som inte vågar ta striden direkt med dom som dom påstår ha blivit ”attackerade” av där i Jemen, utan istället skickar iväg någon idiot att häva ihjäl lite oskyldiga civila där hemma i vilket land som nu må vara ”ansvarigt” i deras ögon.

  En annan grej jag tycker är lite intressant är att dom väljer att kalla kristna för ”korsfarare”. En korsfarare är ju i grund och botten en som för korståg för att konvertera människor till kristendomen och något korståg var det ju inte precis igår någon genomförde, så vitt jag vet. Så där har dom lite fel för jag har svårt att tro att några kristna försöker ”pracka på” muslimer den kristna tron, men islamisterna däremot får det att verka precis som du säger att ”bli en fanatisk islamist eller dö”. Så jag undrar vem det är som försöker pracka på vem här!

 2. Pia skriver:

  Tyvärr så har du rätt Spiken,

 3. Peter skriver:

  Marcus: Inte riktigt. De mest kända korstågen var de som gick mot Jerusalem. Syftet var inte som de islamiska jihaden, att tvångskonvertera folk, utan att försvara de kristna mot de muslimska ockupanternas förtryck samt att säkra de kristna pilgrimsvägarna från Europa. Det var nämligen så att kristna pilgrimer ansågs som lovligt byte av muslimska, statsunderstödda, rövare.

  Det är detta man ska ha i åtanke när islamister använder ordet ”korsfarare”. De som är emot korstågen är definitionsmässigt för muslimers förtryck av kristna. Att någon kan ha fräckheten att försvara kristna mot muslimers övergrepp är oerhört provocerande i deras ögon.

 4. Hasse 51 skriver:

  Jag personligen tror att om det skulle hända nått allvarligt ( typ 9/11) igen då skulle nog taket på Vita huset ”blåsa”. Tyvärr tror jag att då skulle USA med FULL kraft ”rensa” bland de länder som är Islamtrogna och anhängare till Al-Quida så dom ALLDRIG skulle kunna resa sig igen. Och vem vet, vi kanske skulle behöva nått sånt för att uppnå lite ”lugn & ro” i världen.

  Hans

%d bloggare gillar detta: