Fyra begärs häktade för människorov


De fyra personer som ­sitter anhållna misstänkta för människorov och rån på julafton begärs på tisdagen häktade. Jag anser att de är på sannolika skäl misstänkta, säger åklagare Stefan Creutz.

”De fyra männen, 19, 19, 21 och 22 år gamla, misstänks för människorov, rån och utpressning på självaste julafton.
Två 20-åringar i Brunnsäng fick då ett besök som var minst sagt fjärran från tomtens givmildhet.

I stället kidnappades de och utpressades på värde­saker och rånades slutligen på sin bil samt pengar, tv och datorer i ­bostaden i Brunnsäng.

Kammaråklagare Stefan Creutz begär en av 19-åringarna samt 21-åringen häktade för människorov, rån och utpressning.

En 19-åring begärs häktad för medhjälp till brotten ifråga och 22-åringen begärs häktad för rån, utpressning, människorov alternativt stämpling till dessa brott, ­vilket innebär att han kan ha förmått de andra att utföra dem.

Männen är kända av polisen. 22-åringen ska bland annat ha varit chaufför den 2 december i fjol då en i dag 24-årig man dömdes till tre års fängelse för att ha skjutit en man i benet i ­Rosenlund.

En av 19-åringarna ­dömdes för utpressningen av en 33-årig operasångare i Brunnsäng i somras till sju månaders fängelse, men är nu ute igen”.

Så här går det när Social(O)demokrater fyller städer med ”kulturberikare” våld rån hot misshandel överfall våldtäkter etc etc.

Finansieringen står vi skattebetalare för dygnet runt 365 dagar per år. Känns trevligt att våra skatte pengar går till slödder istället för en bra äldrevård för våra gamla som byggt upp landet.

Fyra begärs häktade för människorov rån kidnappning m.m.m.m.

Annonser

3 Responses to Fyra begärs häktade för människorov

  1. annullera skriver:

    Väljarna- och skattebetalarna borde kräva att få ta del av vad Sverigs sjuka invandring kostar. Att det handlar om astronomiska summor förstår var och en, men faktum kvarstår. Vi vill veta den TOTALA summan, ingenting skall sopas under mattan eller lämnas åt sidan, allt skall upp på bordet. De svenska väljarna- och skattebetalarna borde inte ge sig med mindere.

    SD år 2010!

  2. lasse skriver:

    Det kan Du känna Dig blåst på… Lika svårt att få fram dessa uppgifter…som att lyfta sig själv i håret…. Försök får Du se….

%d bloggare gillar detta: