Han ville gifta sig med henne och tog därför på hennes bröst och stoppade handen innanför trosorna


Den 18-åriga Lundaflickan var på väg hem efter en sen festkväll i juninatten. Hon var nästan hemma efter att ha tagit en taxi från Malmö när en främmande 29-årig man närmade sig.

”Han började tala och sa att han ville ha en flicka och gifta sig med henne.

Flickan, som tyckte att situationen var mycket obehaglig, försökte då ringa hem men ringde fel nummer flera gånger i paniken. Då tog mannen tag i flickan och kysste henne. Han rörde även henne på brösten och innanför trosan. Flickan kände sig kränkt och blev rädd men lyckades komma loss efter att ha lämnat sitt mobilnummer.

Mannen har medgivit att det förekommit viss erotisk kontakt mellan de två men menar att det rörde sig om ett romantiskt möte.

Tingsrätten har valt att tro på flickans berättelse och dömer 29-åringen till sex månaders fängelse för sexuellt tvång”.

Radar-varnaren ger utslag igen. Grisen ville ”berika” tösen vilket dom flesta IQ-befriade invandrar-slödder från MENA-länderna vill.

Trögheten hos våra styrande är det största problemet. Dom struntar högaktningsfullt i att svenska töser blir påsatta av MENA-slödder. För dom är det viktigare att hålla SD utanför riksdagen, även om det kostar flera töser åratal av ångest och psykiska problem när slöddren förstört deras liv.

7-klövern borde ställas inför skranket och dömas till livstidsstraff utan någon möjlighet att bli fria.

29-åring tvingade sig på 18-årig

Annonser

2 Responses to Han ville gifta sig med henne och tog därför på hennes bröst och stoppade handen innanför trosorna

 1. Tarzan skriver:

  Vi får vara glada att han får skaka galler istället för att få lite böter. Han får trots allt sitta i 4 månader.
  Kanske tjejen nu röstar på SD.

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Det enda som förvånar mig är att grisen faktiskt blev fälld. I regel brukar mussarna ju i praktiken ha frikort till sånt här. Kanske var han arab men kristen?

  ”7-klövern borde ställas inför skranket och dömas till livstidsstraff utan någon möjlighet att bli fria.”

  Varje lö-sö skulle dom dessutom sitta i stocken några timmar på något lämpligt torg så man fick chansen att komma och spotta på dem och kasta ruttna ägg på dem.

%d bloggare gillar detta: