25 åring mördad efter uppgörelse inom den kriminella världen


En 18-åring från Södertälje är nu häktad för mordet i föreningslokalen i Ronna natten till 23 december.

”Polisen kunde gripa 18-åringen under julen och på annandagen var det häktningsförhandlingar vid jourdomstolen i Flemingsberg.

Åklagaren Ola Sandh yrkade på häktning och så beslutade också domstolen. 18-åringen är alltså misstänkt på sannolika skäl för mord 23 december i Södertälje. Åklagaren yrkade också på att fortsatta förhandlingar ska hållas bakom stängda dörrar.

En 25-årig man avled efter att ha träffats av fler skott i en föreningslokal i Ronna centrum natten mot 23 december. Det var vid 02.30-tiden som mannen sköts från nära håll, inför ögonen på flera vittnen. 25-åringen fördes med ambulans till sjukhus, men hans liv gick inte att rädda. Han dog senare på morgonen.

Av allt att döma ska skottlossningen vara en uppgörelse inom den kriminella världen.

Den misstänkte, som företräds av advokat Johan Eriksson, bestred åklagarens häktningsyrkande och yrkade på att bli försatt på fri fot.
Men så blev det inte.

Den misstänkte får sitta kvar i häktet i Södertälje, och åtal ska väckas i Södertälje tingsrätt om två veckor, senast 8 januari”.

Våldet fortsätter och under tiden kör svenska politiker huvudet i sanden och leker struts-leken. Vi ser inget vi hör inget, och därför kan inget hända.

Socialdemokraten Anders Lago är som andra sossar d.v.s mer eller mindre hjärndöda. Och helt oförmögna att lösa problem som uppstår med kulturberikarna i deras städer.

25 åring mördad efter uppgörelse inom den kriminella världen.

Annonser

6 Responses to 25 åring mördad efter uppgörelse inom den kriminella världen

 1. Pia skriver:

  Niger och tackar vår nuvarande regering och den gamla för allt trevligt invandringen fört med sig ❓

 2. Blodsven skriver:

  Fimpar dom varann så är det väl ingen skada skedd…

 3. Jo skriver:

  Insamling av ammunition till kriminella element som vill göra liknande uppgörelser kan påbörjas så utrotar dom sig själva allt efter hand *BIGSMAJL*

 4. Tarzan skriver:

  Anders Lago satt i teve och sa det finns inga problem i Södertälje, ett par månader senare brann 4 st livsmedelshallar ner till grunden samma natt,

 5. betongolle skriver:

  2 st skitstövlar mindre att bekymra sej för de luttrade invånarna ironna å södertälje

%d bloggare gillar detta: