Sveriges framtidshopp!!!!! och pensionsräddareDe kriminella gängen förknippas med mord, våld och misshandel. Men de har också bombat åklagare, hotat myndigheter och korrumperat poliser.

”Hjärnan bakom dåden, framförallt i de största gängen, är ofta gängens ledargestalt. De åker dock sällan fast eftersom de använder underhuggare som kan offras.

Om de åker fast fortsätter en del att styra från cellen, som Daniel Maiorana påstås göra med FFL.

Vissa gäng, bland annat Bandiods, godtar inte den lösningen utan låter gänget få en vikarierande ledare vilket har skett medan Mehdi Seyyed avtjänar sitt straff.

Expressen har i dag kartlagt gängen som hotar samhället och deras ledare”.

DENHO ”DANO” ACAR, 35
Gäng: Original Gangsters president.

RIADH BOUHLAL, 32
Gäng: Bandidos.

MEHDI SEYYED, 33
Gäng: Bandidos, Göteborg.

DANIEL MAIORANA, 32
Gäng: FFL (Fucked for life).

ASHKAN ABEDI, 25
Gäng: Kopplingar till Brödraskapet Wolfpack.

GEOFREY KITUTU, 34
Gäng: Original Gangsters.

AHAD ABADI, 26
Gäng: Kopplingar till Brödraskapet Wolfpack.

SÜYAR GÜRBÜZ, 33
Gäng: Asir.

JIM TINNDAHN, 47
Gäng: Bandidos.

HERISH ”HERO” SALIM, 25
Gäng: Black Cobras.

KENT SJÖBLOM, 44
Gäng: Hells Angels.

EDDY PAVER, 37
Gäng: Bandidos Nomad, Halmstad.

Känns tryggt att i dessa ekonomiskt svåra tider ha tillgång till alla dessa ”pensions-räddare” både Sahlin och ryggradslöse Fredrik säger att vår framgång beror på deras framgång.

Är det sådana här framgångrika företagare som skall ta oss ur vår ekonomiska nedgång?

Ledarna som styr gängen, och korrumperat poliser

7 Responses to Sveriges framtidshopp!!!!! och pensionsräddare

 1. BERGET skriver:

  Med detta uplägget som råder i Sverige i dag så är det nog bara att satsa pengar på vapen om man vill överleva.

 2. lasse skriver:

  Det tycks vara så här, att vaken Mona eller Fredrik är intresserade av att lösa den allt mer galopperande brottsligheten i samhället.
  Polisen har inte mer av resurser, än vad som var faktum under 90 – talet…. Snacka går ju, men att ta tag i problemen är dessto svårare….
  Kanske en fråga som gränsar till ett PK – beteende?

  Polisen får allt mer av utökade resurser, säger de båda i samstämmig talkör.
  Visst, helikopterproblemet inom storstockholm´s regionen är vad jag förstår löst…Eller?
  En enda ”fjutten helikopter” på 2 milj./inv. Grattis!…Även i Afghanistan så har våra grabbar inget svenskt helikopterskydd… På sin plats även här, med ett stort grattis till våra ansvariga politiker…. Nej, fy fán vilka slöa politiker som vi har begåvats med….

  Monas och Fredrik med gelikar, skiter fullständigt i den stigande kriminaliteten.
  Sökert ett ämne inför valrörelsen?…

 3. annullera skriver:

  Dessa kriminella gäng poppar upp som svampar ur jorden och fler lär det bli. Det verkar inte finnas någon av våra Riksdagspolitiker som ser mer allvarligt på detta. De har väl fullt upp med att välkomna och tillgodose alla nysvenskar samt gå ut och bluffa väljarna inför valet 2010.

  Tyvärr kommer det att vara en stor del av våra äldre pensionärer, arbetslösa och ungdomar som kommer att rösta på Mona Muslim pga av hennes vallöften och lögner som hon går ut med. Ingen frågar sig vart hon skall ta pengarna någonstans ifrån, kan det vara höjda skatter tro, fast de lär väl i så fall gå till ytterligare flera tusentals nysvenskar som kommer att anlända även kommande år.

 4. BERGET skriver:

  Den kommande nöden kommer nog att väcka en och annan hjärndöd medelsvensson.

 5. A-mannen skriver:

  Minst en av dom avlade barn med mona muslim.

 6. naivtive skriver:

  Med allt mer av de offentliga kostnaderna till inavlade araber och negrer så blir det naturligtvis mindre till svennar och samhället i stort.

  Polisen och rättsväsendet har uppenbarligen för lite resurser och även befogenheter, lagarna behöver anpassas till den verklighet som poliserna möter med 13 åriga våldtäktsmän och 11 åriga rånare. demokratin går sakta mot sin upplösning då uppenbarligen inte normala politiker vill eller vågar göra något åt det kaos de själva har skapat. Av de namnen som omnämnts i artickeln finns ett svenskt namn, resten inporterade och de senare kunde motstå klådan i fingrarna med att en större bit av smörgåsbordet. Varför skall det vara så svårt att avskräcka utländska kriminella i Sverige? Kan det vara de comfortabla fängelserna och de löjliga straffen, om det nu blir några straff alls? Varför envisas media och även Leif GW Persson att kalla dessa maffia gäng Kriminella MC-gäng? Hur många kan över huvudtaget köra MC? HA och Bandidos var pionjärer, visst men resten? Är det så svårt att kalla dom ”kriminella invandrargäng”? Det är ju mer rätt men det är ju att svärta ner multikulti illusionen.

 7. Tarzan skriver:

  Dessa fula fiskar har visats upp ett antal gånger i kvällsblaskorna man tycker att Svenne och Märta skulle reagera och rösta på SD men så är inte fallet.
  Moderata Penningpartiet säger att dom är för lag och ordning men inte ett pip från dom – när hörde ni en av deras riksdagsmän säga att vi måste utvisa utländska brottslingar ??

%d bloggare gillar detta: