Rasister tände eld på 13-årig pojke i HuskvarnaDen 13-årige pojken trodde att han skulle dö. Natten före julafton tände en grupp unga män eld på hans huvud, misshandlade honom och kallade honom ”neger” och ”blatte”. Jag har tröstat honom hela natten, säger pojkens pappa.

Om det är sant så är det fruktansvärt sjukt att ge sig på barn på detta bestaliska sätt.

Min lilla radarvarnare ger dock extemt starka utslag som pekar mot att hela historien är uppdiktad.

”Strax efter midnatt, natten före julafton, var den 13-åriga pojken på väg från en kompis i Jönköping hem till Huskvarna. Han missade den sista bussen och tog i stället en genväg genom skogen. Där stoppades han av ett gäng maskerade män som kallade honom ”blatte” och ”neger”.

Maskerade män som springer omkring i skogen efter midnatt?? Ja dom visste tydligen att grabben skulle missa sista bussen!!!

”En av dem slog mig i huvudet med ett tungt föremål. Det kändes som jag fick en hjärnskakning och att jag blev borta i några sekunder. Det var som om jag var död”.

Två män höll fast honom och en tredje drog fram en lång braständare och sprutade vätska på hans hår.

Han tände eld på min jacka och på mitt huvud medan de andra skrattade. Jag trodde att de skulle döda mig”.

Underligt att dina föräldrar efter denna råa misshandel och eventuella brännskador inte tog dig till ett sjukhus för att få detta dokumenterat?

Det hör också till vanligheterna att polisen beslagtar jackan som enligt offret var indräkt i vätska. Även jackan borde fått rejäla skador efter det som ofrret påstår.

”De släppte honom, han lyckades släcka elden och sprang hem. Familjen larmade polisen. Förutom misshandel är männen också misstänkta för hets mot folkgrupp.

13-åringen gillar fotboll och är en omtyckt kille i sin klass. Efter överfallet har han svårt att sova, och har både ont i huvudet och kroppen.

För tre månader sen ska han ha blivit stoppad av en likadan bil som gärningsmännen nu färdades i. Den gången skrek tre män åt pojken att ”åka hem.

Genom att låta sonen berätta om den nya händelsen hoppas nu föräldrarna att polisen ska få in avgörande tips.

Vi har bott här i tre år. Rasismen bara ökar, säger pappan. Det viktigaste är att de inte dödade honom”.

När polisen fått fram sanningen (att pojken själv hittat på historien då han var försenad) och på grund av rädsla för sin dominante far drog en lögn, då hoppas jag rubrikerna blir lika stora i media som dom varit idag.

Skulle jag ha fel blir det en ursäkt direkt med stora rubriker här på bloggen. Men jag slipper be om ursäkt.

PS medias fakta om dom misstänkta rasisterna:

Fyra män, cirka 17–20 år gamla.
Maskerade. Färdades i en svart Epa-traktor utan registreringsskylt.

Män? PK-media brukar väl vanligtvis kalla 17-20 åringar för barn när dessa söker asyl eller hur?

Varför är invandrare barn i denna ålder, och svenska 17 åringar män?

Natten före julafton tände en grupp unga män eld på hans huvud

Annonser

9 Responses to Rasister tände eld på 13-årig pojke i Huskvarna

 1. Per-Åke skriver:

  Var min första tanke också.

 2. A-mannen skriver:

  Ha ha ha det här är humor

 3. Blodsven skriver:

  Och vad i helvete gör en 13-åring ute efter midnatt? Luktar en hel del skit här…

 4. annullera skriver:

  OTROLIGT! Ensam, endast tretton år, är ute strax efter midnatt juletid, åker från en kompis som bor i Jönköping hem till Huskvarna. Han missar sista bussen och genar istället genom skogen, hade han tänkt att gå hem till Huskvarna? Det är för mycket här som inte stämmer. Jag tycker man känner direkt när det är uppdiktat, precis likadant kände jag när jag läste om Bobbys försvinnande för några år sedan.

 5. InfidelJerk skriver:

  Vi har tidigare läst om pojkar som diktat upp liknande historier. En avslöjade att han sniffat thinner och råkat bli brännskadad men inte vågat bertätta – då var snacket att det var raggare som stannat i en bil och fjuttat på honom.

 6. Ådeladi skriver:

  Ni är bara för kul… De mest obskyra historier om muslimer är SANINGEN, till och med när ni bara hittar på och drar slutsatser värdiga Annika Anka (äta brosk botar cancer…)
  Men den här historien är påhittat, för rasister skulle aldrig misshandla och bära sig åt…
  Skärp er för fan och gör något vettig med er tid. Jag ringde Polisen och frågade och de kan i vilket fall bekräfta händelsen, så, nu slipper ni gissa…
  God Jul på er, galningar! :o)

  • spikharry skriver:

   ”Jag ringde Polisen och frågade och de kan i vilket fall bekräfta händelsen, så, nu slipper ni gissa”

   Kan dom bekräfta att Jultomten finns också 🙂

   Tokig kommunist.

 7. sten skriver:

  Det finns inte ett korn av sanning i vad den här pojken berättat. Bara en trettonåring med livfull fantasi. Är brännskadorna dokumenterade av rättsläkare? I ett sånt här fall kopplas alltid en specialist in. Arbetar polisen med fallet, eller har dom avskrivit det som en lögn? Märkligt att PK media inte har följt upp fallet. En sån här händelse brukar det vanligtvis skrivas om i flera veckor.

%d bloggare gillar detta: