Mannen blev kallad för ”neger” 18 åringen dömdes till dagsböter


Skellefteå  Mannen blev kallad för ”neger” och fann sig inte i ärekränkningen utan tillkallade polis.

”I veckan föll domen i Skellefteå tingsrätt, och personen som sagt ordet anses skyldig till förolämpning med dagsböter som följd. Händelsen inträffade i slutet av mars på en hamburgerrestaurang i Skellefteå.

Den åtalade mannen, som säger sig ha blivit knuffad först, erkänner att han yttrat någonting om ”neger”, men tillägger att han inte lade någon värdering i ordet”.

Liberala Norran utelämnar av någon anledning information som deras läsare säkert vill ta del av.

”Artonåringen berättar i rätten att han fick en stöt i ryggen så hans läsk rann ut. Även om det inte var avsiktligt ville han ha en ursäkt.

När han inte fick det sa han något med ”neger”. Han lade inte några värderingar i ordet och menade inte att kränka någon”.

”Men rätten tror på vännerna i bordet intill som vittnar om att ordet dessutom kombinerats med svordom och könsord, och gör bedömningen att det var meningen att såra. Artonåringen döms att betala 40 dagsböter”.

Flera anmälningar har gjorts av svenskar som stämplats av invandrare för diverse epiteter, men ingen har räckt till fällande domar.

Haninge för några år sedan, polisen tog en invandrare på bar gärning när han gjorde åverkan på en bil, ”kulturberikaren” menade då att polisen var rasist.

Polisen gick vidare med ärendet till Handens ”Tingsrätten” men som vanligt när invandrare stämplar svenskar så blir det inget straff.

Tjejen i Malmö som av flera invandrare kallades för ”din blonda svennehora” gjorde också en anmälan, men även detta ärende slutade utan någon straff påföljd.

En annan kvinna i Malmö var på väg hem när hon mötte en invandrare som hade sin hund lös, hon frågade snällt kan du koppla hunden? jag är rädd för vovvar sa hon.

Svaret hon fick var ”din jävla hora” kvinnan blev självklart arg och påpekade för ”berikararen” att han var en blatte.

Bägge anmälde varandra en av dom blev friade, behöver jag skriva vem det var? Kvinnan fick dryga dagsböter och berikaren friades.

Det finns mängder av liknande kränkningar som blivit prövade i Tingsrätten, ingen av invandrarna har dock blivit dömda för sina stämplingar.

Hur var det nu både borgare och vänster-slödder sa för några år sedan!! vi är alla lika inför lagen…

Skitsnack, visa mig en enda dom där en invandrare dömts till böter eller annat strafff för nedsättande epiteter som svennhora etc etc.

Det äckliga är att invandrar-slödder känner till detta så väl, därför skrattar dom bakom ryggen på oss svennar som inte kan få rätt i en domstol.

Socialdemokraten Anna Sjödin skrek jävla svartskalle till Bakak , bakbak själv skrek jävla fitta och hora till Anna Sjödin.

Vem blev dömd och vem blev friad. Inte är det någon Tiotusenkronors fråga om vem som blev dömd.

Sverige för invandrare i tiden och all-tid.

Norran förolämpning gav dagsböter

När han inte fick någon ursäkt sa han något med ”neger”.

Annonser

4 Responses to Mannen blev kallad för ”neger” 18 åringen dömdes till dagsböter

  1. BERGET skriver:

    I Annas fall så kan det ju kvitta eter som hon är ett sosse as.

  2. Robin_Shadowes skriver:

    Hade vägrat betala dagsböterna om jag blivit fälld för att ha kallat nån neger- eller blattejävel.

  3. unclebobswe skriver:

    Robin_Shadowes: Om du hade blivit politisk fånge för att ha kallat någon ”neger” och vägrat betala böter, hade jag skickat ett nybakt bröd till fängelset. Behöver jag säga att jag skulle bakat in en bågfil?

%d bloggare gillar detta: