Taxichaufför sexofredade utvecklingsstörd kund


Umeå Tingsrätt dömer idag en taxichauffför till fyra månaders fängelse för sexuellt ofredande. Enligt domen har chauffören ofredat en man som har en utvecklingstörning.

”Den utsatte var på väg hem till sitt gruppboende med färdtjänst när chauffören kränkte mannen sexuellt genom att smeka honom.

Den utsatte har enligt domen varit orolig i flera månader efter det här och taxichauffören döms också till att betala 16 000 kronor i skadestånd.

Tingsrätten konstaterar att taxichauffören har utnyttjat den utsattes psykiska handikapp vilket innebär att det här är en särskilt allvarlig gärning”.

Nu kan snart ingen känna sig säker längre, när sexuellt frustrerade slödder tvingar sjuka personer att utföra sexuella handlingar i en taxi.

Stod inget om att mannen fått kicken, så han fortsätter väl att köra taxi efter sitt fängelsestraff?

Taxichaufför ofredade kund

Annonser

4 Responses to Taxichaufför sexofredade utvecklingsstörd kund

 1. Per-Åke skriver:

  Med största garanti så är det musse gris som förgripit sig på denna utvecklingsstörda kille. Någon kommunist som vågar slå vad????

  Skicka dessa våldsmän åt (helvete) det vill säga till mena länderna där asen hör hemma.

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Det enda säkra verkar vara att säga att man har hund när man beställer taxi om man vill slippa mussarna. Vet inte om det räknas som HMF om man ber om en svensk chaufför.

 3. caeszar skriver:

  Nja jag är själv Taxichaffis… vem är så jävla korkad att han gör nåt sånt?? Idiotiskt och dessutom skrattretande… men så är jag ju svensk också…

 4. caeszar skriver:

  Lustigt JAG tar inte heller emot hundar… jag äe allergisk

%d bloggare gillar detta: