Fyra år för barnvåldtäkt, men svinet slapp utvisning


Fyra års fängelse för grov våldtäkt mot barn blev domen för den bodensare som under 19 månader har förgripit sig på en närstående.

”Domen föll under tisdagen och tingsrätten gick på åklagarens linje förutom att yrkandet på utvisning ogillades. Den 44-årige mannen, som inte är svensk medborgare, har under perioden februari 2008 till september 2009 haft upprepade samlag med en till honom nära anhörig som är under 15 år.

Rättegången har hela tiden förts bakom lykta dörrar med tanke på att skydda målsägaren. Mannen har också genom gått en rättspsykiatrisk undersökning och suttit häktad från den 9 oktober.

Mannen har nekat till anklagelserna och hela tiden hävdat att hans före detta fru ligger bakom det som hänt via häxkrafter.

Rätten tog dock inte hänsyn till mannens redogörelse vilken de inte betraktade som trovärdig utan han döms till fyra års fängelse, maxstraffet för grov våldtäkt mot minderårig är sex års fängelse, men mannen får stanna i Sverige eftersom rätten ogillade åtalspunkten som gällde utvisning”.

Och varför får en invandrare som inte är svensk medborgare, stanna kvar i landet efter ett sådant grovt brott?

Här menar man att mannen fortfarande hotas av tortyr i sitt hemland och därför kan utvisningen inte verkställas.

Dagen Nyheter hade en mini-artikel om våldäktsmannen (hela fem rader) men som vanligt skrev Dn inte ett ord om att kräket var invandrare och slapp utvisning. Mörkningen är totalt av media.

Fyra års fängelse för grov våldtäkt mot barn blev domen för den bodensare som under 19 månader har förgripit sig på en närstående

Dagen Nyheter Fyra års fängelse för barnvåldtäkt

Annonser

8 Responses to Fyra år för barnvåldtäkt, men svinet slapp utvisning

 1. annullera skriver:

  Sverige i ett nötskal!
  Vi skyddar dessa grovt missanpassade medan de förstör livet för andra. Vad har vårt Rättsväsende tagit vägen? Vart finns Barnens rätt och Skydd här i Sveriges välfärdssamhälle. Skall dom gömma undan denna stackars tös nu också och ge henne skyddad identitet resten av hennes liv. Vem säger att inte häxkrafterna kommer att fortsätta påverka honom till att våldta barn.

 2. Blodsven skriver:

  Politiskt tillsatta pisskallar skulle jävlar i mig oxå ställas till svars i en folkets domstol…

 3. Per-Åke skriver:

  Mannen kan utsättas för tortyr, ja och vad???? låt honom få den möjligheten då. Öga för öga, tand för tand.

 4. Robin_Shadowes skriver:

  So what om han drabbas av tortyr i sitt hemland? Varför är det vår problem? Ut med skiten och låt honom stå sitt kast.

 5. naivtive skriver:

  Tortyr för denne tomte tycker jag låter som en rimlig påföljd. Jag kan till och med tänka mig en halvering av strafftiden om jag får garantier om den påstådda tortyren. I värsta fall få jag väl elda lite i essjan själv så att järnet glöder bra.

 6. lasse skriver:

  Fyra år i fängelse låter väl rimligt.. Borde nog vara ett par år till… m.t.p. att han släpps ut efter 2/3 av avkänad tid…Efter avsutten tid, så borde han självklart förpassas ur riket..Det är väl det minsta man kan begära….Tortyr i hemlandet?
  Vilka länder har inte det…. De flesta länder söder om medelhavet…Och…
  Våra etablerade politiker, vill säkert ge honom ett svenskt medborgarskap efter fängelsevistelsen…
  Så är det nog…

 7. Jo skriver:

  Jag har tidigare erbjudit mig att korrigera ett liknande felbeteende och gör oxå så i detta fall *LER* KOSTNADSFRITT för samhällets skattebetalare!

 8. BERGET skriver:

  Totyren i vårt land består i bla att vi ska betala massa skatt till dessa förrövare.

%d bloggare gillar detta: