Vittnesuppgifter: afrikanskt utseende ålder 12-15 år


En 15-årig pojke är anhållen skäligen misstänkt för våldtäktsförsök i en lekpark i Rågsved lördagen den 20 december.

”Han är också misstänkt för två sexuella ofredanden begångna den 16 december, också de i Rågsved nära Bjursätragatan. Pojken bor i området.

Med tanke på pojkens låga ålder har stadsdelsnämndens socialkontor medverkat vid polisförhören med pojken som nekar till brott. Kommunen har fattat beslut om att pojken ska omhändertas med stöd av lagen för unga, skriver Stockholmspolisen i ett pressmeddelande på sin hemsida”.

Gammel/PK-media skriver sällan eller aldrig ut något signalement om förövaren inte är etniskt svensk.

Sanningen är som följer:

Flera vittnen berättade för polisen att pojken hade ett ”afrikanskt” utseende, och han var runt 12- 15 år.

Tack vare dessa vittnen kunde polisen i söndags hämte in honom till förhör, och anhålla honom som misstänkt för våldtäktsförsök och skäligen misstänkt för sexuella ofredande.

Polisen samarbetar med socialkontoret som ser till att gärningsmannen och hans familj ska få den hjälp de behöver.

Tragiskt nog så hittar jag inte någon uppgift om hur det gått för offret som råkade ut får våldtäktksförsöket. Men att brottslingen nu får all hjälp som finns tillgänlig publiceras överallt i media.

15-åring anhållen för sexöverfall

Enligt flera vittnen hade pojken ett afrikanskt utseende

Annonser

10 Responses to Vittnesuppgifter: afrikanskt utseende ålder 12-15 år

 1. Doktorn skriver:

  Kanske sant, kanske inte. Relevant? Knappast.
  Och inte hade väl Harry brytt sig ett spår om offret också hade ”afrikanskt utseende”? Av dina hatiska alster att döma är alla förövare mörkhyade och alla offer vita. Fast när det omvända är sant bryr du dig knappast så mycket, eller hur?
  Jag tycker synd om dig, såna som du brukar fira jul ensamma…

 2. spikharry skriver:

  Svårt att läsa innantill Doktorn? Finns läkare som kan hjälpa med synen i så fall.

 3. sten skriver:

  Det var ett litet kryptiskt signalament från början i tidningarna, man talade om en mörkhyad person. Det kan man verkligen säga om den personen, han är ju svart som natten. Bra ändå att Aftonbladet gick ut med bilden på våldsmannen, men var kan jag tro, var efter vädjan från polisen.

 4. sten skriver:

  Fan också, mitt inlägg ovan hamnade på fel artikel.

 5. spikharry skriver:

  Jag tar bort det.

 6. Miriam skriver:

  Usch o fy. Ja, jag firar jul ensam.

 7. Janne skriver:

  ‘Doktorn’ har tydligen inte bara problem med synen utan oxo fattningsförmågan. Det är ju nämligen så att det ytterst sällan är några andra än nysvenskar som begår dessa brott. Nånstans mellan 90 och 100% av överfallsvåldtäkter och oprovoserat våld begås ju faktiskt av dessa omhuldade invandrare. Men ‘doktorn’ vill med största sannolikhet fortsätta att fylla på Sverige med dylika och utsätta svenska flickor och kvinnor för dessa följdverkningar. Med svenskar är det ju inte så noga…

 8. BERGET skriver:

  Det är bara att hoppas att doktorn blir gruppvåldtagen
  av ett gäng talibaner, så att även han får lite allmän
  bildad.

 9. Tarzan skriver:

  Afrikanskt utseende ??? Vilka dumheter I Syd Afrika finns det vita människor. I Nord Afrika finns det många olika kroppstyper. I Kenya finns det många indier. Det är så svårt att säga neger i det löjliga landet Absurdistan. Ordet neger är nu så laddat att man på Fria Nyheter och Politiskt inkorrekt inte får skriva BLÅ NEGER som är gammel svenska. I USA har dom namn på olika blandningar av vit och svart som till ex half cast. Det finns namn på fjärde dels neger och åttondels neger som jag inte nu kommer ihåg nu.

 10. BERGET skriver:

  Ha ha åttondels neger, sa styck mördaren.

%d bloggare gillar detta: