Lily Näslund Fd nämndeman för (V) dömd till fängelse för upploppen i FittjaTvå personer, en 22-årig man och en 27-årig kvinna, dömdes idag till fängelse av Södertörns tingsrätt för sin inblandning i oroligheterna i Fittja i Botkyrka i oktober. Kvinnan döms bland annat för våldsamt upplopp.

”Det var i slutet av oktober som det uppstod oroligheter flera kvällar i Fittja. Den utlösande händelsen var att polisen gått in på en fritidsgård i området, vilket ledde till skadegörelse och stenkastning mot polisbilar i området.

Några dagar senare fanns uppgifter om att det skulle bli nya oroligheter. Så skedde också när en grupp på 30 till 40 personer samlats i centrumet.

De var maskerade och mörkt klädda och tingsrätten beskriver det som hände därefter som skadegörelse, stenkastning och fyrverkerier avfyrades i tunnelbanan.

Samma kväll greps den 22-årige mannen. Intill honom hittade polisen glasflaskor med bensin och på hans skor har också spår av bensin hittats.

Kvinnan greps senare, i en lägenhet där det också hittades bensin, samt en skiss över Fittja centrum, med instruktioner om stenkastning och flyktvägar.

Vittnen har pekat ut kvinnan som något av en ledare i oroligheterna, där hon ska ha sagt till andra deltagare hur de skulle bete sig. Hon har också slagit sönder gatlyktor. Tingsrätten konstaterar också att hon fått och skickat vidare ett sms där hon uppmanar andra att komma till Fittja.

Kvinnan döms nu till fem månaders fängelse för bland annat våldsamt upplopp och skadegörelse, medan mannen döms för förberedelse till skadegörelse till fyra månaders fängelse”.

Kvinnan är Lilly Näslund som bytt efternamn till Svahn. Hon var tidigare nämndeman för Vänsterpartiet, Lilly har vid flera tillfällen tidigare hotat poliser. Det är så här vänster-terrorister vill ha det när dom åberopar demokrati.

Nu är inte Lilly Näslund-Svahn den enda Vänsterpartisten som haft täta kontakter med AFA och andra vänster-terrorister.

Hemska tanke att dessa drägg vill ha en ministerpost i en röd-grön-regering om dom mot all förmodan skulle vinna valet 2010.

27-årig kvinna, dömdes idag till fängelse av Södertörns tingsrätt för sin inblandning i oroligheterna i Fittja

2006 Lily Näslund släpas bort av polisen

Lilly Näslund (v) misstänks för överfall på polisman

Hotingaktivist dömd för upplopp

Annonser

7 Responses to Lily Näslund Fd nämndeman för (V) dömd till fängelse för upploppen i Fittja

 1. Lasse skriver:

  Konstigt med kommunister…de förnekar sig aldrig.
  Vi minns 50 o. 60 – tal, när man jagade kommunister med blåslampa…. På vissa arbetsplatser, var de helt bannlysta…framför allt inom försvars/kraftindustrin…. För att inte tala om riksdagen…I de allra ”heligaste utskotten”; försvars o. utrikesutskotten var de portade till långt i på 90 – talet. Den så viktiga utrikesnämnden var också en stängd port för bolsjevikerna. Fattas bara, att låta en kommunist sitta vid konungens bord…
  Men nu, är det annat ljud i skällan.. T.o.m. regeringsdugliga, tycks de vara… Ja, jävlar vad tiderna förändras och vi med dem….

 2. Blodsven skriver:

  Javisst fan ändras tiderna till det sämre! Bilden ska ju dessutom föreställa en kvinna…

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Den blonda? Trodde det var ett påga-snöre.

 4. Tarzan skriver:

  Jag tror att hon har fel på hormonerna och fel i huvudet. Hon ser ut som hon tillhör lesbisk front.

 5. annullera skriver:

  Hon ser ut som en kille med bröst, Finns inget kvinnligt hos denna kortsnaggade och aggresiva varelse. Man får be till högre makter att inte dessa vänsteranhängare någonsin kommer att få något att säga till om. Hur skulle vårt land gestalta sig om vi gav dessa makt till att kunna få en maktposition, jag hoppas innerligt att väljarna har bättre vett än så.

 6. Robin_Shadowes skriver:

  Undrar hur mussarna skulle kategorisera henne, som kille eller tjej? Ska det ha burka eller klänning och rolig hatt? Asch, bara av med huvudet, det är enklare.

 7. Jo skriver:

  Kan inte myndigheterna ge henne till mig så ska jag få henne att se saker och ting i annat ljus, kanhända en framtida lucia? *Ler*

%d bloggare gillar detta: