Tranås slår ”larm” vi behöver mer pengar till invandrarna


Det krävs mer pengar för att elever som har annat modersmål än svenska ska klara målen. Nu slår lärarna på en skola i Tranås larm.

”Undervisningen för elever med andra modersmål än svenska på Ängarydsskolan i Tranås är långt ifrån bra, det skriver lärare och anställda i ett brev till barn- och utbildningsnämnden i kommunen.

Brevskrivarna kräver mer resurser för att klara av undervisningen för de nyanlända invandrare som slussas in till skolan. Annars riskerar flera av dem eleverna att inte klara målen”.

Inte behöver ni slår larm om pengar. Kontakta ryggradslöse Reinfeldt så har ni pengarna innan ni hinner blinka.

När det handlar om invandrare och mångkultur, så finns det inga begränsningar. Kistan är snart tom men det löser säkert era vänner i riksdagshuset.

Dom sänker pensionerna för svenskar så är det lilla problemet löst. Redan 2010 sänks dom med 4.4 procent så ni kan få mer pengar till era ny-svenskar.

Invandrarelever kan missa målen vi måste få mer pengar till deras svenskundervisning

Annonser

2 Responses to Tranås slår ”larm” vi behöver mer pengar till invandrarna

  1. Robin_Shadowes skriver:

    Andra populära metoder att få in pengar till massinvällningen är att lägga ned skolor, dagis och sjukhus eller att dra in buss- och tåglinjer. Dra in på färdtjänst och mat till dom äldre eller höja avgifterna till dessa. Allt detta medan skäggabarnen har 2-4 assistenter, samma sak med äldreboenden för invällare som lever lyxliv på vår bekostnad.

  2. Blodsven skriver:

    Vad fan är det för fel på politikerna i Tranås?
    Invandringen går ju för helvete med vinst, hur har dessa hönsarsel i kommunstyrelsen kunnat missa det? Säger inte varenda kommunjävel som tackat ja till horder av vinstlotter, att det är bra för ekonomin? Byt ut idioterna till nysvenskar så blir det säkert en jävla fart på ekonomin….

%d bloggare gillar detta: