Muslimer och Vänster-terrorister ett hot mot judar


Hatbrotten mot judar i Sverige ökar. Detta märktes särskilt påtagligt under konflikten i Gaza. Då ökade de anmälda hatbrotten med 400 procent. Extremvänstern är numera ett större hot än extremhögern, hävdar den nationella organisationen Judisk säkerhet i Sverige.

”Både synagogan i Helsingborg och gravkapellet i Malmö har utsatts för brandattentat i år. Våra begravningsplatser utsätts för gravskändning, annars är det antisemitiskt klotter och skadegörelse, men också våld och hot, säger en källa inom JSS..

JSS beräknar att det sker ett hatbrott per dag riktat mot judar i Sverige.

Jag får hatbrev från autonoma grupper från både höger och vänster, även den kristna extremhögern, jag upplever också att hoten från muslimska extremistgrupper har ökat..

säger Lena Posner-Körösiordförande i Judiska centralrådet, till Broderskap.

På JSS säger man att vänsterextremister och radikala muslimska grupper nu utgör ett större hot mot judar än extremhögern.

För tio år sedan var det extremhögern som var det största hotet, nu märker vi att vänsterextremister och radikala muslimska grupper utgör ett större hot mot judar, säger källan på JSS”.

Än en gång utmärker sig radikala muslimska grupper och vänster-terrorister.

Att hatbrotten mot judar ökar regelbundet kom inte som någon överraskning. Lars ”antisemiten” Ohly demonstrerade gemensamt mot Israel med just muslimer och vänster-terrorister med en halsduk runt halsen där Israel var borta från kartan.

Med i släptåget fanns flera socialdemokrater som också demonstrerade ihop med slöddren och skrek ut sitt hat mot judarna.

Sydsvenskan (pravda) hade en artikel 6 juli 2009 där Säpo påpekade att:

”Den autonoma miljön beskrivs som särskilt farlig eftersom den har en tydlig avsikt att agera mot det demokratiska samhällets grundläggande funktioner. Attackerna riktar sig mot politiker och tjänstemän på ett stort antal platser i landet”

Även (JSS) Judisk säkerhet i Sverige bekräftar att muslimer och vänster-terrorister nu är ett större hot än extrem-högern.

Väntar och ser om någon rapport om hatbrotten mot svenskar kommer att publiceras inom dom närmaste 20 åren?

Kraftig ökning av hatbrott mot judar Muslimer och Vänster-terrorister dom värsta

Hatbrott mot judar ökar stort muslimer och vänsterterrorister ligger bakom dom flesta hatbrotten

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: