Sverige snart en muslimsk stat styrd av islamister


Aje Carlbom fil dr i socialantropologi, forskare – Malmö högskola säger i en av inspelningar att muslimer/islamister har förgreningar som sträcker sig långt i bland tjänstemän och politiker i riksdagen.

Har ni tid möjlighet lust eller ork att kika hela på programmet som är uppdelat i sex stycken drygt 10 minuter långa inslag, så kommer ni att förtstå varför SD:s partiledare pekade ut Islam och muslimer som vårt största hot.

Är nästan skrämmande att se hur dom hjärntvättar andra för att uppnå ett samhälle där islam skall styra allt.

Moderaten Abdirisak Waberi som tycker det är okey piska på kvinnan och ha fyra fruar, samt Ahmed Al Mofty anser att det bästa vore om en islamsk stat styrs i enlighet med koranen.

Den Islamska staten vill dom ha i vårt land. Med hjälp av sina förgreningar in i riksdagshuset och andra stollar som stöder dessa islamister så kan vi snart vara där.

Dom hyllar sin profet tillika pedofil och anser att han skall vägleda dom framåt i livet. Den eller dom som står i vägen för Islam kan själva räkna ut vad som händer med er.

Slaget om muslimerna 1/6

Slaget om muslimerna 2/6

Slaget om muslimerna 4/6

Slaget om muslimerna 5/6

Slaget om muslimerna 6/6

Annonser

3 Responses to Sverige snart en muslimsk stat styrd av islamister

 1. Lasse skriver:

  Det fanns ett uttryck under 50 o. 60 – talen som var allmänt i den svenska demokratiska folkmunnen….I detta exempel så gällde det en bolsjevik… Alltså en svensk fullblods kommunist. En s.k. potentiell landsförädare m.a.o. Ja, det är inte alls överdrivet. En kommunist var på den tiden en högst suspekt person, som man allmänt skulle ha under uppsikt. Så var det i det heldemokratiska Sverige på den tiden…..
  Nu, är t.o.m. bolsjevikerna regeringsmogna. Ja, tiderna förändras och vi med dem…

  Men, nu till uttrycket;
  ”Om Du ger en kommunist ett lillfinger… så småningom… så tar han hela handen”…

  Kan förmodligen exemplifieras på någon annan grupptillhörighet, inom det svenska samhället idag? …. Eller?

 2. A-mannen skriver:

  Värnplikten har upphört i det kommunistiska Sverige men vi är en hel del kvar som kommer att ta tag i saken.

 3. Per-Åke skriver:

  Hela högen i riksdagen är (Landsförrädare). Videoinslagen ger mig kalla kårar, framförallt när experter öppet erkänner att mussarna har sina tentaklar mitt i godiskålen i riksdagshuset.

%d bloggare gillar detta: