Anne Kjellberg tog parti för invandrarna men spottade på svenskarnaDet nya avtalet med Migrationsverket har godkänts av fullmäktige, men det blev en upprörd debatt efter att en Bjärepartist yrkat på avslag.

”BÅSTAD. Kommunen skriver ett nytt avtal med Migrationsverket om att ta emot 20 flyktingar per år med start 2010. Fullmäktige godkände avtalet i onsdags med först efter en debatt som lockade till flera känsloyttringar bland politikerna.

Sverigedemokraternas Stig Gustafsson var först med att yrka avslag och menade att även om staten betalar för flyktingmottagningen så är det inte gratis för invånarna eftersom alla måste betala statlig skatt.

Därefter yrkade också Bjärepartiets Eddie Grankvist avslag till avtalet. Han ifrågasatte om kommunen har tillräckligt med bostäder för flyktingarna”.

PK-isterna= svenskhatarna gick självklart till gemensamt attack mot dom som inte var positivt inställda till fler ”kulturberikare”.

Kurt Nilsson (C) ”Vi tar inte in fler än vi har plats till vi lägger dem inte i tält

Ina Angel (FP) ”Det är betydelsefullt att få in barnfamiljer till kommunen”

Anette Åkesson (M) ”Flyktingar har blivit en ekonomisk fördel för kommunen”

Thomas Andersson (FP) ”Finns hjärterum för då finns också stjärterum”

Socialdemokraten Anne Kjellberg gick ett steg längre än sina PK-vänner och tog parti för flyktingmottagningen med följande argument:

”Vi i Båstad har också stor erfarenhet med utvandrare från Stockholm så det kanske går bra med utvandrare från andra länder också, sa hon”

Puckot Anne Kjellberg (S) jämför Stockholmare som vill bränna pengar i Båstad med bidragsberoende invandrare.

Vi vet alla hur svårt det är att få en bostad till våra barn etc etc, dessa problem har inte invandrare.

Patrik Sumner (integrationssamordnare) har som uppgift att skaffa fram bostäder till flyktingarna.

Dagarna i ända ägnar han sig åt detta- ”följer annonser på internet, i tidningar och pratar med hyresvärdar. När jag hittat ett boende så meddelar jag Migrationsverket och då försöker de hitta någon som det kan passa för”

Någon som tror att Sebastian, Anna, Sven eller Gustav får lika mycket hjälp av kommunanställda när dom behöver bostad som Ahmed, Mohammed, och Amir får?

Usch blir illamående av hur svenskhatet är cementerat i varje kommun i vårt PK-styrda land.

Anne Kjellberg (S) tog också parti för flyktingmottagningen.

4 Responses to Anne Kjellberg tog parti för invandrarna men spottade på svenskarna

 1. Blodsven skriver:

  Inte konstigt att landet ser ut som det gör, med så jättebegåvade politiker som ex.vis sossekärringens skarpsynta jämförelse med rika stockholmare och kostsamma skäggebarn….

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Då är det inte mer än rätt att jag spottar tillbaka på Anne Kjellberg. Ptuii!!

 3. BERGET skriver:

  Mer berikning till Båstad.
  Hot, Rån, Misshandel, Våldtäkt, Mord…Finns det hjärterum finns det stjärterum.

 4. Hasse 51 skriver:

  Men vad ska göras åt problemet ? T o m på radion berättar de ”klarsynta/förstående” att vi ”övriga” sk ”svenskar” talar emot bättre vetande när vi försöker lägga fram det där med kostnader………Det var jättebra att få höra han fr Växsjö univ. synd bara att inte Mona&Fredrik får höra detta eller ? För isåfall hade ju kanske bilbyggarna i Trollhättan samt underlev i västra götland kanskie haft en lugnare jul!
  Men det är väl ”främlingsfientligt ja rent av rasistiskt att tänka så ! Då är det mycket bättre som exvis Bollnäs kommun gör : de skär ned på väghållning skola o omsorg monterar ned gymnasieskolan till förmån för ensamkommande flyktingbarn ! Ett ”MYCKET ” bättre altenativ ! Tycker inte alla det ? I Sverige ?
  Eller ?
  Hasse i ett vintrigt Söderhamn

%d bloggare gillar detta: