20 årig kvinna rånad av två invandrare


En kvinna i 20-års åldern blev på fredagen utsatt för ett rånförsök i Huskvarna. Enligt polisen ska två män dragit ner kvinnan och försökt stjäla hennes pengar.

”Det var på fredagsförmiddagen som en kvinna i 20-års åldern blev fasthållen och nerdragen på marken på Tormenåsgatan i Huskvarna av två okända män. Männen ska, enligt kvinnans anmälan till polisen, frågat efter hennes pengar och hennes mobiltelefon.

Händelsen ska ha inträffat vid 12-tiden då kvinnan var ute och promenerade med sin hund. De ska även gått igenom hennes fickor på kläderna och hotat henne.

Hon säger att hon inte hade något och då sliter de ner henne. Hon upplever det som chockartat och känner smärta i ryggen, säger Lars-Gunnar Rydholm, vakthavande befäl hos polisen.

Efter det misslyckade rånet avviker männen från platsen. Enligt kvinnan ska männen vara i 30 till 35-års åldern och vara av utländsk härkomst.

Hon tror sig ha sett andra människor i närheten som kan vara vittnen. Vi är väldigt angelägna om att komma i kontakt med med eftersom det rör sig om oprovocerat våld, säger Rydholm.

Polisen rubricerar ärendet som försök till rån”.

Invandrare som rånar tillhör tyvärr vardagen i vårt PK-styrda land. Huskvarna har varit en liten fin idyll, men när ”kulturberikare” intog staden förändrades allt illa kvickt.

I nästan alla svenska städer är det likartade problem, och vad det beror på känner alla till. Men 7-klövern bryr sig inte, inför valet kommer det att bli värre och värre för då är det viktigt för dom styrande att mörka så mycket som möjligt för att inte gynna svenskvänliga SD.

Polisen behöver hjälp ring 114 14 om ni sett eller hört något.

Kvinna i Huskvarna överfölls av två män

Annonser

7 Responses to 20 årig kvinna rånad av två invandrare

 1. Per-Åke skriver:

  Sammangadda er svenskar och driv kräken ur landet.

 2. Blodsven skriver:

  30-35 års åldern? Ge sig på en ensam 20-årig tjej? Vad i helvete ska till för att ett asylkramararsel ska vakna? Läser i ortstidningen (V-ås) att en ung grabb som plogade snö på natten, blir rånad på sin mobil av 2 idioter med kniv. Tror ni blaskjäveln uppgav något signalement….

 3. spikharry skriver:

  Riksdagshuset borde tömmas, där finns endast svensk-hatande invandrar älskare som slickar arlsen 24 timmar per dygn.

  Skall kika på det du skrev om grabben som plogade. Är med 100 procents säkerhet ”Våra kulturberikare” som var i farten på nytt.

 4. Mr Executor skriver:

  Om alla som blivit utsatta för något brott av invandrare röstar på SD blir det egen majoritet.
  Som bonus kan man i efterhand få ersättning från
  Svenskfonden som finansieras av indragna flykting-
  kostnader.

 5. Svensken skriver:

  Hon borde byta hund. En Dobermann kanske? Eller varför inte två?
  För många år sedan rastade en väninna till min mor sina hundar i trädgårdsföreningen (en park) i Linköping. Då blev hon antastad av en blottare. Hundarna var just då inte kopplade (det var sen kväll och parken var i stort sett tom). Hennes båda Dobermanns såg till att han aldrig gjorde om det…

 6. World Traveller skriver:

  Varfoer envisas de flesta svenskar med att trots den skenande brottsligheten fortsaetta roesta paa de partier som bara vill ha in mer och mer kriminella i landet?

 7. BERGET skriver:

  Det låter som ensamkommande flykting barn som är ute och berikar Svenskar, men det finns dock många Svenskar som behöver berikas flera gånger innan idioterna vaknar.

%d bloggare gillar detta: