Folket har tröttnat på Islam och MinareterNästan en av tre norrmän — 31 procent — vill förbjuda byggandet av minareter vid moskéer. 44 procent är emot förbud. En majoritet säger dessutom nej till folkomröstning i frågan, liknande den i Schweiz som resulterade i att minareter förbjöds. Bara 21 procent tycker att även Norge bör hålla en sådan folkomröstning.

”Shoaib Sultan, generalsekreterare i Islamsk Råd Norge, är glad över att en majoritet säger nej både till förbud och folkomröstning.

Men det är skrämmande att såpass många vill folkomrösta om frågor som handlar om grundläggande rättigheter, säger han till Aftenposten.

1 003 personer tillfrågades av Respons Analyse som gjorde undersökningen på uppdrag av tidningen”.

1 av 3 norrmän säger nej till Minareter. En tydligt röd tråd visar i nästan varje undersökning om minareter. Fler och fler vill stoppa det.

Verkar som folket i dom dessa länder tröttnat på förtrycket och allt som både islam och minareter står för. Det är en sund utveckling som vi nu ser sprida över hela Europa.

I Norska Akershus var det hela 54 procent som sa nej till minareter.

Nästan en av tre norrmän — 31 procent — vill förbjuda byggandet av minareter vid moskéer.

Én av tre vil forby minareter

Folket delt på midten om minaret-forbud

Annonser

14 Responses to Folket har tröttnat på Islam och Minareter

 1. Per-Åke skriver:

  Är inte underlig, dom uppför sig som världshärskare som vill styra och ställa allt.

 2. Sven Johansson skriver:

  Vad? I Norge har man väl bara positiva erfarenheter av invandring – speciellt från MENA-länderna – eller…?

  http://www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/

 3. Demokratbloggen skriver:

  Grisfanskapet Shoaib Sultan njuter nu av att Muhammedanerna ska få stå och yla som hundar i höga torn och gå folk på nerverna.

  Men han njuter så lagom när norska folket tar kamp på allvar med inkräktarna och slänger ut både dem och deras skitstövlar till politiker, till araböknen där de hör hemma!

 4. nc skriver:

  du skriver ”allt som både islam och minareter står för”..Hur mycket vet du egentligen om vad islam står för? Och då menar jag inte det du har läst på aftonbladet och dylikt om hur ett antal utövare väljer att leva sina liv utan då menar jag religionen tolkat av dig.

 5. FUCK YOU ALL. skriver:

  HVA FÆN ER DERE SVENSKER SNAKKER OM SOM IKKE HAR NOE MED NORGE Å GJØRE I DET HELE TATT,DERE ER OG BLIR LIKE MYE UTLENDINGER SOM DE ER SOM TAR JOBBENE TIL VÅRE LANDSMENN.STIKK TILBAKE DERE OGSÅ VI TRENGER INGEN.

 6. PC skriver:

  Sjekk, God Is Not Great, How Religion Poisens Everything, Christopher Hicthens. http://www.youtube.com/watch?v=0YPmt8TUoX4&NR=1

  Hitchens, schools a Muslim on free speech.

 7. […] Dagen.se Förhoppningsvis får kvinnorna i burka också göra som de vill… vonapa Folket har tröttnat på Islam och Minareter Spikharry’s Blog Hvorfor vil du forby minarater? Antistatisk Tøffelhelt […]

 8. World Traveller skriver:

  Skoent att folk i Europa aentligen boerjar vakna upp. Det gaar vael lite troegare i Sverige daer hjarntvaetten har paagaatt saa laenge.

  • Per-Åke skriver:

   Svenskar har som du blivit hjärntvättade under en längre tid än andra nordbor.

   Nu måste Mona Shalom stoppas också.

 9. Gummifarbror skriver:

  Demokratbloggen: Det blir inte tillåtet att göra böneutrop även om dom byggs. Det är en helt annan fråga, men det kan väl likställas med att det rings i kyrkklockor i tid och otid.

 10. PC skriver:

  Noen voksen som fortsatt tror på julenissen?!

 11. PC skriver:

  Noen voksen som fortsatt tror på julenissen?!

 12. Charlie skriver:

  Saken er vel bare den, at det har gått opp for folket i Europa hva islam står for. Islam minner mere om en facistisk voldsideologi, enn en religion, krig, terror og alle former for menneskerettighetsbrudd er synonymt for islam. I denne ideologi eksisterer ikke begrepet toleranse, man kan jo bare se på Amadinejads gangstervelde i Iran, taleban, Somalia, Saudiarabia osv. osv. Derfor har islam seg selv og takke, når folket i Europa har fått nok av primitiviteten. Men sånn har religionene med utgangspunkt i gammeljødisk/abrahamistiske skrifter alltid opperert. Hvordan så det ikke ut i Europa under innkvisisjonen ? Det var en tragedie at disse primitive religioner skulle forgifte Europa, og store deler av resten av verden. Den moderne kristendom, er dog en spiselig ideologi, selv om den har kjørt helt av sporet, i sin enorme godhet og toleranse av all verdens dårligdom. Islam blir nødt til og endre sitt syn på andre menneskers livssyn, ellers er det ikke plass til dem i den siviliserte verden. De kommer til og forbli outsidere, og skape avsky,redsel og forrakt bland alle andre enn dem selv.

 13. Robin_Shadowes skriver:

  Muslimerna kommer få ett bryskt uppvaknande snart när alla svenskar tröttnat på att bli körda med jämt hela tiden av dessa ubermenschen från öknen. Moskéerna kommer brinna och dom själva bli doppade i grisfett och rullade i fjädrar, sedan får dom löpa gatlopp ut ur stan!!

%d bloggare gillar detta: