Regeringsparti säger nej till Burka och heltäckande slöjaDet franska regeringspartiet UMP förespråkar en lag som förbjuder burka och heltäckande slöja. Det framgår av en debattartikel i onsdagens Le Figaro, skriven av Jean-François Copé, ledare för UMP:s parlamentsgrupp.

”Burkan är ett angrepp på kvinnors värdighet och utgör en ”absurd diskriminering”, skriver Copé, som också anser att heltäckande slöjor utgör en säkerhetsrisk.

Artikeln publiceras samtidigt som inrikesministern, invandringsministern och utbildningsministern ska höras av den särskilda kommission som utreder frågan om en eventuell lagstiftning mot burka.

Ministrarna väntas också förespråka ett förbud.

Frågan kring burka aktualiseras på nytt samtidigt som debatten kring nationell identitet blir allt mer ifrågasatt på grund av flera rasism-anstrukna övertramp”.

Vi ser nu att allt fler länder vill förbjuda ”Burka och Minareter” men ett sådant lagförslag kommer vi aldrig att få uppleva från någon svensk politiker i 7-klövern.

Men vi vet ju alla ett visst parti tar sig in i riksdagen 2010, det är vår enda chans om vi skall slippa se ett Sverige som blir islamiserat och förstört med våldtäkter, gruppvåldtäkter, gängbildningar, hot ,utpressarligor, rån etc etc.

Rösta rätt mina vänner röst på sveriges enda demokratiska parti Sverigedemokraterna i valet 2010 så får vi en ny chans, den chansen också är väl bäst att tillägga.

En applåd till Frankrike som tar steget fullt ut och nu vill stoppa förtrycket som Islam sprider världen över.

Äntligen vaknar fler och fler upp och inser faran, dock inte i vårt land, här lekar dom fortfarande strutsleken i Riksdagen.

Det franska regeringspartiet UMP förespråkar en lag som förbjuder burka och heltäckande slöja

2 Responses to Regeringsparti säger nej till Burka och heltäckande slöja

  1. Per-Åke skriver:

    Bättre om dom säger nej till alla muslimer, då är problemet löst.

  2. Robin_Shadowes skriver:

    Aktuellt hade ett politiskt korrekt inslag om detta där man frågade sig vad som egentligen är franskt och insinuerade rasism. Vinklat som fan som vanligt.

%d bloggare gillar detta: