Amir Payan: Norges regering för en nazipolitikIraniern Amir Payan (Sosialistisk Venstreparti) skapade stora rubriker i Norge när han kallade den sittande regeringens politik för nazipolitik.

”I ett möte tillkännagav styrelseledamöter och kommunala styrelseledamöter i Bergen att Sosialistisk Venstreparti nu ser på möjligheterna att plocka bort Amir Payan från hans förtroendeuppdrag.

Payan har redan bett om ursäkt för uttalandet och ansökte om tjänstledighet från kommunfullmäktige i Bergen och styrelsen Bergen SV.

Grunden till att Iraniern Amir Payan kallade regeringens politik för nazistisk var att några Irakier blev utvisade förra veckan”.

Som vanligt så uppför sig invandrare väldigt dåligt när dom inte får sin vilja igenom. Amir Payan vill självklart att Norge skall vika sig inför hans krav att alla skall få stanna.

När det sedan inte blir som han vill, då kommer stämpelkortet fram omgående. Regerings politik är då nazistisk enligt Amir Payan.

Om det nu är så dåligt i Norge så kan du alltid ta ditt pick och pack och dra hemåt igen Herr muslim.

Irans president Mahmoud Ahmadinejad har nazistiska åsikter, han välkommnar dig säkert hem med öppna armar din lille (Quisling).

Amir Payan: Norges regering för en nazipolitik

Amir Payan tar en timeout efter sitt uttalande om norsk nazipolitik

Annonser

8 Responses to Amir Payan: Norges regering för en nazipolitik

 1. Mats skriver:

  Vad säger du. Funkade det inte att spela ut ”negerkortet”? Det brukar ju vara smart och gå bra annars… stackars Payan.

  /Mats

 2. Per skriver:

  At Norge er fører Stasi-politikk er jeg klar over, men nazi-politikk synes jeg er feil. Mannen er jo ikke helt frisk og slike kan vi ikke ha i styrende posisjoner. Hva den mannen egentelig mener om ting kan være en skremmende tanke.

  FÅ MANNEN UT AV SV!

 3. Ertt skriver:

  Latterlig uttalelse. Norge bør bli strengere på asylpolitikk, ikke naive og dumsnille som vi har vært i nær sagt alle år. Vi har lyst til å ha et Norge å bo i om 80 år også, ikke en ”fargeklatt” av en nasjon herjet av krig og konflikter.

 4. urk skriver:

  lol stasi politikk nå? hehe.. det er like ille som å mene det Mr. Payan mente 😉

 5. gunsan skriver:

  Här har vi en annan med samma religion som också är ute och ”cyklar”.

  Sällan eller aldrig har jag sett en person i var och varannan mening bruka och missförstå betydelsen av ordet ”rasism” som denna läkarstudent Roya Hakimnia gör i debattartikeln på SVT.

  Jag kan bara hoppas att hon vid ett framtida val som ST-läkare väljer att bli psykiatriker. Hon kommer nämligen då med stor säkerhet att få uppleva ett trauma i takt med de ökade kunskaperna inom området, som för hennes del innebär ett uppvaknande och en ”tankeställare” långt utöver det normala.

  http://svt.se/2.35188/1.1812901/medierna_stirrar_sig_blinda_pa_sd?lid=puff_1806225&lpos=lasmer

 6. Fredde@76 skriver:

  Vi Svenskar som drar en massa Norgehistorier bör nog tänka efter .
  Det är klart bevisat att Norges medborgare är bra mycket smartare än många av oss (94,9%) Svenskar!

  Fortsätter Sveriges väg ner mot helvetet , som det ser ut idag , skulle jag kunna tänka mig att ta mitt pick o pack och bege mig till detta underbara land där frihetens vindar fortfarande blåser , men innan dess kommer jag göra allt i min makt för att få tillbaka det Sverige det en gång var med sin demokrati och yttrandefrihet.

 7. Egon skriver:

  Varför är det alltid muslimer som ser sig som kränkta och diskriminerade???? När dom rånar våldtar hotar mördar, då man allt undra vilka det är som är kränkta.

 8. Robin_Shadowes skriver:

  Då har ännu en vidrig muslim uppenbarat sig med sitt fula tryne. Sänd tillbaka skiten till Iran där han hör hemma!!

%d bloggare gillar detta: