(S) tvingar kommunanställda till tystnad


Kommunanställda i Mark tvingas till tystnad, även om saker som inte är sekretessbelagda. Radio Sjuhärad har varit i kontakt med anställda på kommunen som berättar att de uppmanats av sina chefer att hålla tyst.

”Personer som arbetar inom omsorgen och skolan och vissa andra förvaltningar har ibland tystnadsplikt.

Men anställda som Radio Sjuhärad pratat med ger en annan bild av Marks kommun: en kommun där anställda skräms till tystnad av sina chefer – även om sådant som inte är sekretessbelagt.

Den som har en annan åsikt än chefen betraktas illojal. Vikarier som har avvikande åsikter får inte fortsätt jobb”, berättar en anställd som Radio Sjuhärad pratat med.

Man känner sig påpassad och kontrollerad. Det gör folk rädda, den som är obekväm riskerar ju lägre lön”, säger en anställd”.

Gunnar Nilsson (S) är ordförande i barn- och ungdomsnämnden. Så här säger han om kritiken.

Jag känner inte igen den bilden, i min nämnd har vi ett bra arbetsklimat. 🙂

Även politiker tvingas till tystnad.

”Henry Sandahl vittnar också om att även politiker beläggs med munkavle. Jag sitter i socialnämnden sedan åtta år och där har vi många gånger fått färgade A4-papper som mer eller mindre ska betraktas som hemligstämplade. Oftast i besparingstider”.

För ett par år sedan sa Marks kommun nej till fler flyktingar med ”orden” vi har redan bekymmer nog med dom som kommit.

Pelle Pellby (s), vice ordförande i kommunstyrelsen i Marks kommun uppskattade givitvis inte dom orden.

Lennart Andreasson (v), kommunpolitiker Borås Man måste se invandrarna som en resurs och inte som en belastning. Borås stad har gott om pengar och bör klara den nya satsningen utan problem.

Borås har gott om pengar sa och säger Lennart Andreasson (V) fortfarande. Varför sparade ni då pengar i år genom att neka småorterna som bl.a Mark att få julgranar uppsatta?

På grund av ert beslut om julgranar beslutade sig några privatpersoner att skänka julgranar till kommunen. Men nu påstår ni er inte ha råd att transportera dom?

Skall alla pengar gå till flyktingar som ligger på sofflocket och njuter av det fria livet utan krav i Sverige.

Behöver inte tillägga mer, läsarna förstår exakt vad det handlar om..

Socialdemokrater och deras ständiga mörkning när det handlar om invandrare gör mig och många andra spyfärdiga.

Anställda tvingas till tystnad av (S)

Även politiker tvingas till tystnad av (S)

Julgranar sparas bort i Mark

webbradio vi tvingas till tystnad

Annonser

2 Responses to (S) tvingar kommunanställda till tystnad

  1. nadacomprende skriver:

    Ni har väll hört talas om kommunernas inofficiella svarta lista? Där hamnar, i kommunens ögon, besvärliga personer vilka där efter ej kan söka arbete inom kommunen. Det brukar handla om att en privat person överklagat en inkompetent tjänstemans beslut och sedan utkämpat en mycket krävande och långdragen kamp för att få det som en skattebetalare med fog kan kräva.
    Givetvis mörkar alla för att rädda sig själva.

  2. Robin_Shadowes skriver:

    Ett tydligt tecken på att det finns många psykopater i toppen på olika höga poster. Det värsta misstag man kan göra är att kalla dessa narcissister för just psykopater, för om något så gillar dom inte denna beteckning vilket bevisar att dom är i allra högsta grad medvetna om vad dom är. Dom är medvetna om att det i majoritetsbefolkningens ögon inte är något direkt smickrande vilket förmodligen är orsaken till att mobbningen intensifieras när dom fått detta epitet. Det är viktigt för dem att upprätthålla fasaden utåt som stora humanister och godhetsapostlar trots att dom innerst inne inte bryr sig om någon annan än sig själva.

%d bloggare gillar detta: