Förbud mot minareter sprider sig över EuropaHögerpopulistiska partier i allt fler europeiska länder uttrycker sympati för Schweiz beslut att förbjuda minareter, och vill följa schweizarnas exempel. Det speglar en islamfientlig trend över Europa, enligt statsvetaren John Esposito.

”Minaretförbudet har fördömts i skarpa ordalag av FN, rader med människorättsorganisationer, muslimska länder och merparten av Europas ledare. Men nu börjar stöd och sympati för schweizarna att strömma in från allt fler högerpartier runtom i Europa”.

Italienska Lega Nord vill ha en folkomröstning om minaretförbud.

Nicolas Sarkozy Frankrikes president ger sitt stöd till de minaretkritiska schweizarna.

Geert Wilders från Frihetspartiet (PVV) vill se en liknande omröstning i Holland.

Heinz-Christian Strache (FPÖ) i Österrike hyllar schweizarnas stopp för minareter.

Pia Kjaersgaard Danska folkpartiets ledare välkomnar förbudet mot minareter och vill hålla en liknande omröstning i Danmark.

Underbart och mycket glädjande att det finns länder i Europa som öppet erkänner att dom vill stoppa byggandet av minareter.

Demokratiska folkomröstningar är ett utsökt sätt att få reda vad folket anser om dessa minareter vara eller inte vara.

SD har ju ett par härliga killar som verkligen kämpar för oss svenskar dag och natt. Bröderna Kent och Ted Ekeroth är namnet på dessa svenskvänliga killar.

Vi behöver fler sådana demokrater här i landet som inte styrs av PK-eliten och deras bihang.

Min personröst i valet 2010 tillfaller självklart Kent Ekeroth, han skulle bli en enorm tillgång i Riksdagshuset..

Högerpopulister vill följa Schweiz

Annonser

18 Responses to Förbud mot minareter sprider sig över Europa

 1. Robert skriver:

  Det handlar inte primärt om ett nej till bara minareter.
  Det är ett nej till muslimer i europa över huvud taget!

  • spikharry skriver:

   ”Det är ett nej till muslimer i europa över huvud taget!”

   Visst är det så. Men skriver man på det sättet i ett forum på någon blaska då blir det borttaget och man blir spärrad omgående.

   Dom flesta kan säkert läsa mellan raderna utan att man behöver skriva vissa ord rakt UT..

 2. Il Padre skriver:

  Begränsa inte underbar klarsyn till högerpopulister! Strunt samma vilket partilojalitet folk har eller om de är partilösa. Det enda som krävs är att inse faran med islam där religionen bjuds ut i organiserad form via moskéer! Därinne härskar nämligen de rättrogna islamisterna och imamerna som självutnämnt sig att vara Sveriges alla 500.000 ( EN HALV MILJON!!!) muslimer deras företrädare. Alla kloka människor inser vad som händer i ett samhälle om islamisterna vinner allt bättre positioneringar in i det svenska samhället. Det märkliga är att de vanliga bedjarna bland muslimerna, de som kallas för sekulära, håller tyst tills någon icke-muslim kritiserar islam. DÅ BILDAR DE GEMENSAM FRONT MED DE ISLAMISTER SOM DE FLYTT IFRÅN OCH VAR DERAS FÖRTRYCKARE! Vad säger det om sekularismens ofarlighet? Ännu märkligare är att svenska riksdagspartier och de flesta media inte verkar begripa att det inte finns någon chans till demokrati- och svenskanpassad islam… I en rättrogen islamists ögon är vi alla som inte är rättrogna muslimer, dvs islamister inte värdiga att beträda Jordens yta om ni förstår vad jag menar? Vakna!

 3. muslim så klart skriver:

  Klart vi ska ha tinnar och torn i europa och Sverige, Harry du är en loser som alla andra sdare haha ett parti utan kompetenta kandidater , nu börjar syningen är det kalsongmorfar i Landskrona som är ert vassaste kort haha

 4. mopsen skriver:

  Ja, på 1600-talet stoppades islaminsternas framtåg utanför Wien. Denna gång verkar vi förlora. Inte av egen kraft utan att svenska politiker och media går islams ärenden.

  Det är legitimt att islamisterna agerar för sina syften. Men är det legitimt för svenska media och svenska politiker att sälja ut Sverige och vårt folk (inklusive de utlandsfödda som känner sig hemma i Sverige och delar våra värderingar)?

  Men jag bryr mig inte. Ett folk som inte kan stå upp för sin existens får finna sig att gå under. Mitt liv var en historisk parentes. Jag levde bra i Sverige. Mitt liv ebbar ut. Ni som överlever mig får må bra i landet Absurdistan under ledning av statsminister Måna Muslim (s).

 5. Mållgan skriver:

  Mycket bra, vet du om killarna Ekeroth arbetar mot synagogor också?

 6. Stefan skriver:

  Man kan ju undra hur många kyrkor det finns i Iran ;oP

 7. Louise skriver:

  Sverige är som vanligt lite sena men snart kommer brytpunkten när svenskarna tröttnar på medeltida kvinnosyn, burkor, gruppvåldtäkter, (o)hedersmord, halal-slakt, stenkastning, bilbränder, skäggiga ensamkommande ankar”barn”, leva-på-bidrag-hela-livet, omvänd rasism… att SD kommer in i riksdagen 2010 råder det inget tvivel om, men min gissning är att partiet kommer att få över 20 % av rösterna i valet 2014. Än finns det hopp för Sverige!

 8. Fritz skriver:

  Det fanatiska budskapet som sprids i många moskeer samt det faktum att många byggs med pengar från wahabiternas Saudiarabien borde väl vara viktigare att debattera än byggnormer?

 9. Magnus skriver:

  Islam sprider sig som en löpeld över västvärlden och vi kan inget göra åt det. Nostradamus har förutspått att islam ska ta över världen, och han har ju haft rätt i mycket. Om 5% av svenskarna röstar på SD i förhoppningen att minska islamiseringen så är fortfarande kanske 90% för. Samtliga media har ju som sin uppgift att idiotförklara alla som inte är politiskt korrekta i frågan. Varenda politiker verkar för att få in fler muslimer i regering och riksdag.

  En fråga jag har försökt få svar på varifrån alla dessa kommer, handlar det om ett medvetet missionerande av oss ”otrogna hundar” eller kan de inte hålla fred ens med varandra? Varför flyr de då inte till något annat muslimskt land? Det här var ett problem som började bli stort på 70-talet och ökar nu drastiskt hela tiden. Varför ska de till varje pris invadera västländer när de inte accepterar oss utan ständigt har sin egen agenda?

 10. Wino skriver:

  Vad det handlar om här, precis som den mördade hollänske politikern Pim Fortuyn kallade det, är intolerans mot intoleransen. Minareterna är en symbol för en intolerant och diskriminerande religion, det borde räcka att se på situationen för kvinnor i de länder där muslimer är i majoritet, för att verka avskräckande.

  Det är här det kortsluter sig för Sveriges moraliska kulturelit, de vägrar att se sambandet mellan muslimsk invandring och ett tilltagande kvinnoförtryck.

  Fortuyn var för övrigt homosexuell och agerade utifrån sin egen situation, men sådant kan inte Svenska journalister förstå. Varför är det aldrig någon som kräver homosexuellas rättigheter att gifta sig i mosken?

 11. kalle008 skriver:

  Minareterna är bara en symbol. Vad Schweiz visade var att det finns ett utbrett missnöje med invandring av människor från muslimska länder.

  Därför är det en realitet att befolkningen i vårt land i allt större utsträckning vill slippa tillskott av kulturellt sett väldigt avlägsna grupper.

  Fråga dig själv: varför vill nästan ingen förbjuda kinesresturanger? Varför vill man förbjuda minareter?

 12. Magda skriver:

  Kalle…! minareter ska inte finnas här…OCH det är vad jag vet dessutom FÖBUD i vissa muslimska länder att ens bygga en kyrka där!!!!!!! Åk gärna dit o säg att kyrkan är bara en symbol o få dom att förstå att de ska älska mångkultur där hat o krig INTE ska ingå! Lycka till!

  Kina mat = minaret!
  Kinarestaurang är ingen symbol….är ju upp till var o en o VÄLJA om du vill äta där eller inte MEN du får inte beträda en moskee hursomhelst och INTE ens välja om den ska va byggas eller inte!! Så vad är likheten tycker du?????*nyfiken*

 13. Pellets skriver:

  @kalle008
  Det är på grund av att till skillnad från dom muslimska flyktingarna så har dom kinesiska invandrarna inte berikat Sverige med varken så kallade ”Balkongflickor” eller ”Hedersmord”. Toleransen blir då större mot kineserna i det här fallet.

  Givetvis så är Minaretsomröstningarna förklädda omröstningar om flyktingar och det är fantastiskt att man nu får uppleva hur denna rörelse sprider sig över Europa och att flyktingarna kanske inser hur illa omtyckta dom är här.

  Det börjar bli dags att packa nu och lämna ”Land of plenty”. Tack för ingenting, ha det så trevligt i Kosovo, Saudiarabien, Iran, Afghanistan Ni var inte välkomna när ni kom och ingen kommer sakna er när ni drar.

 14. Hampus skriver:

  Jag är innerligt trött på att läsa PK artiklar om ”rädslan för islam”. Hör här, jag är inte det minsta rädd för muslimer, jag vill bara inte att Sverige skall bli muslimskt. Är det så svårt att först att de allra flesta svenskar vill ha Sverige som det är idag?
  Vad vill Mona & Co med Sverige, vad är deras mening med dagens invandring? Hur många Somalier, Iranier och Irakier behöver vi?
  Och vänstern som konstant förnekar invandringens baksida. Fråga till er, är det muslimer som skär av den försvarslösa bakbundna mannens huvud eller ligger USA bakom detta också?

  (Varning, mycket obehagliga bilder)

  http://www.liveleak.com/view?i=216_1207467783

  • Mum skriver:

   JAG är rädd för islams utbredning! Jag vill helst inte tänka på hur mina barn-barns barn kommer att få leva sitt liv om islam får fortsätta att sprida sig i landet. Framtidens skräckvision: kvinnor i burka, förtryck av urbefolkningen och deras religion och kultur. Jag vet att många i min närmaste krets, dvs bl.a min familj, skulle skratta åt mig om jag skulle framföra mina åsikter till dem. Men islamiseringen har ju redan börjat. T.ex: griskött har slutat att serveras i en del skolor, skolavslutningar får i en del skolor inte hållas i kyrkan. förvisso ligger väl trenden fortfarande i sin vagga, men mina farhågor är, att långsamt kommer fler och fler inskränkningar att göras i vårt demokratiska levnadssätt. Riksdagspolitikernas blåögdhet inför invandringsproblematiken skrämmer mig.

 15. schweizare skriver:

  Hejsan
  Förlat mitt svenska. Jag kommer fran Schweiz och talar inte bra svenska.
  Jag har inte sagt ja till minarettförbud, men jag tror att vi maste vara försiktiga i Sverige och Schweiz.
  Jag undervisar elever och när jag pratar med dem om religion, da säger de alltid att de inte kan gifta sig med en annan människa fran Schweiz därför att vi är orena. Det är uteslutet. Dessutom hatar de homosexuella. I stora städer finns det mycket vald (fran muslimer) mot bögar (manga utredningar bevisar det). Varför bor människor som tror att vi är orena i vara länder? Jag anser att det där är rasistik.
  Jag tror att nagon som vill bo i vara länder maste underteckna en förklaring och betyga att han eller hon respekterar vara lag.
  Nagon fran Schweiz som älskar Sverige.

 16. Robin_Shadowes skriver:

  2010 börjar återtagandet av vårt fosterland. Landsförrädarna med Fred Flinta i spetsen skall avsättas och ställas inför folktribunaler. Musslorna skall samlas ihopa och börja skeppas tillbaka dit dom hör hemma – till MENA. Moskéerna skall rivas och islam skall förbjudas.

%d bloggare gillar detta: