12 åriga pojkar rånade äldre kvinna


Ett gäng unga pojkar rånade en äldre kvinna i Södertälje på måndagseftermiddagen.

”Kvinnan befann sig i närheten av Vatt-Annas väg när hon rånades vid 16.45 på måndagen. Enligt Stockholmspolisen var det fem unga pojkar som ryckte till sig hennes handväska så hårt att hon föll omkull. De sprang sedan från platsen.

De drog omkull henne, men det har inte beställts någon ambulans till platsen än i alla fall, säger Christina Johansson, presstalesman vid Stockholmspolisen, till Sveriges Nyheter.

Enligt vittnen var pojkarna i gänget så unga som 12-13 år”.

Nu måste våldet mot gamla människor stoppas innan någon dör. Är femte gången på lika många dagar som äldre kvinnor runt 80-90 års åldern blir rånade.

Nästan varje gång er ett det yngre killar under femton år. Det är så jävla lågt och respektlös, så man blir ursinning.

Politiker borde lyfte fram detta omgående och skapa en debatt. Lägg undan er maktfullkomlighet och gör något.

Förbannande ligister som ger sig dom svagaste vi har i samhället, finner knappt ord för vad jag önskar att dessa ligister skulle råka ut för.

Äldre kvinna väskryckt av gäng

Annonser

One Response to 12 åriga pojkar rånade äldre kvinna

  1. Robin_Shadowes skriver:

    Något som slagit mig tidigare är att många av dessa åldringar när dom t ex brutit lårhalsen ofta avlider en kort tid senare. Behöver inte nödvändigvis bero på brott utan kan lika gärna vara en olyckshändelse. Vad jag ville komma fram till är att dessa gamla är mycket skörare än oss. Olyckshändelser kan man inte göra så mycket åt men brott mot gamla borde straffas mycket hårdare. Avlider den gamle kort efter så borde även rubriceringen ändras från rån och misshandel till dråp.

%d bloggare gillar detta: