Muslim vägrade skaka hand med kvinna kräver nu skadestånd för diskrimineringDårhuset Sverige och deras svenskhatande myndigheter skämmer på nytt ut sig igen. Katri Linna kräver Arbetsförmedlingen skall betala ”Herr muslim” 120 000 kronor och ekonomiskt skadestånd med
35 345 kronor .

Bakgrund och sakomständigheter:

AMC är troende muslim och får med anledning av det inte vidröra kvinnor utanför den närmsta familjen. Under 2006 var AMC inskriven hos
Arbetsförmedlingen som arbetssökande.

Arbetsförmedlingen i Älmhult anvisade i april 2006 AMC till ett
arbetsmarknadspolitiskt program, enligt förordningen (2000:634) om
arbetsmarknadspolitiska program. Det var fråga om en svetsarutbildning
anordnad av företaget Lernia AB. Under tiden AMC genomförde
utbildningen var han berättigad till ersättning från Försäkringskassan enligt reglerna om aktivitetsgaranti.

Den 11 maj 2006 anordnade Lernia AB ett möte med företaget Melament AB för att diskutera en praktikplats för AMC. Praktiken var en del i arbetsmarknadsutbildningen.

På mötet deltog tre representanter från
Melament AB och en representant från Lernia AB samt AMC.

På grund av sin religion avböjde AMC att ta Melament AB:s kvinnliga
representant i hand när de träffades.
Han hälsade istället genom att lägga höger hand på sitt bröst och buga.

Samtidigt förklarade han för kvinnan av
vilken anledning han agerade som han gjorde.

Hatet och fientligheten mot allt svenskt har spridit sig som den värsta svininfluensan. Dom flesta svenskar har lärt sig att ta sedan dit dom kommer och respektera andra.

Vi har bl.a Svenska fotbollspelare i muslimska länder som rättar sig efter deras kulturella seder etc etc. Deras fruar tvingas dölja sin kropp m.m.m. och det har dom inga problem med.

Men ”Herr muslim” som på grund av sin religion inte ville skaka hand med Arbetsförmedlingens kvinnliga representant spottar på oss svenskar och kräver nu att få ett fett skadestånd då Katri Linna på DO fått för sig muslimen inte fick praktikplatsen på grund av den utebliven handskakning.

Visst är Sverige och svenska politiker och ombudsmän helt fantastiska när det handlar om att hjälpa invandrare och att stjälpa svenskar.

Ärendet om utebliven handskakning i Stockholms tingsrätt

Stämningsansöken Stockholms tingsrätt Dnr 761-2006

2 Responses to Muslim vägrade skaka hand med kvinna kräver nu skadestånd för diskriminering

  1. Magnus skriver:

    Min 62-åriga moster sökte jobb hos MTR som plattformsvärd, hon var på gruppintervju med 6 unga invandrarmän. Den finska rektryteraren småflörtade med killarna och ignorerade henne. Till saken hör att hon har en bakgrund där hon jobbat med stresshantering, militär utbildning inom första hjälpen, lungräddning och konflikthantering. Bara det säger väl att hon skulle kunna göra ett bättre jobb än dessa unga killar, med knappast någon erfarenhet. Hon fick inte jobbet, anmälde åldersdiskriminering till DO trots att hon vet att de bara hjälper invandrare. Dom kontaktade henne med uppmaning om att bevisa att hennes meriter var bättre, sedan har hon inte hört något. Alla vet ju redan svaret, när det gäller svenskar finns alltid giltiga skäl till diskriminering.

%d bloggare gillar detta: