Rånvåg mot kvinnor i Sthlm och Malmö


Flera personrån inträffade i Söderort natten till lördag. I Malmö rånades en kvinna fem pojkar och unga män i åldern 16-19 år.

Stockholm:

”I två av fallen gissar jag att det rör sig om samma gäng, säger Lars Burman vid Söderortspolisen till Sveriges Nyheter.

Det var i Vårbergs centrum som två personer blev nedsparkade med en halvtimmes mellanrum mellan händelserna, den första inträffade omkring klockan 03 på natten.

I bägge fallen var det ett gäng på upp till sju personer som slog ner offren för att sedan muddra dem och plocka på sig värdesaker.

På Hägervägen i Tallkrogen klockan 02.50 blev en kvinna nedsparkad av en okänd man som också stal hennes handväska.

Och ytterligare lite tidigare på natten, strax före halv tre vid Bodholmsgången i Skärholmen, blev en man i 40-årsåldern påhoppad, sparkad och slagen av ett gäng som sedan försvann med mannens mobiltelefon.

Malmö:

Flera beväpnade män i en bil rånade en 28-årig kvinna på Celsiusgatan i Malmö strax före midnatt. De hotade med ett soft airgun-vapen.

Överfallet skedde vid vid 23.40-tiden. Kvinnan blev av med sin handväska.

Fem män i en bil ska ha stannat till vid kvinnan och hotat henne med ett vapenliknande föremål.

En av gärningsmännen knuffade till kvinnan samtidigt som en annan av angriparna slet till sig hennes väska. Väskan innehöll bland annat kontanter och ett pass. Därefter försvann de snabbt från platsen.

En stund senare kunde en polispatrull få stopp på en bil med de misstänkta gärningsmännen i. Det är fem pojkar och unga män i åldern 16-19 år. Samtliga greps omedelbart.

I närheten av bilen hittades kvinnans väska”.

Falkenberg:

”En 18-årig kvinna rånades natten till lördagen i Falkenberg.

Kvinnan passerade ett skolområde i centrum strax före klockan fyra när två yngre män dök upp och krävde henne på pengar och personliga tillhörigheter, bland annat mobiltelefonen.

Kvinnan är oskadad, men chockades”.

Tuffa ungdomar som vågar ge sig på ensamma kvinnor. Det nya Sverige breder ut sig mer och mer, vad gör politikerna då?

Jo nu skal dom bygga om vägar och annat i bl.a Rinkeby och på sikt bygga om hela Rosengård. Hur dumma får svenska politiker vara innan någon avsätter dom?

Om ni ger dom nya mobiler och märkeskläder varje månad så hjälper det inte ändå. Dom vill leva sitt på detta sätt och förnedra sina offer.

sju personer som slog ner offren för att sedan muddra dem och plocka på sig värdesaker

Kvinna i Malmö rånad av fem pojkar och unga män i åldern 16-19 år

Falkenberg: fyra yngre män rånade henne på pengar och personliga tillhörigheter, bland annat mobiltelefonen.

3 Responses to Rånvåg mot kvinnor i Sthlm och Malmö

 1. Blodsven skriver:

  Månas stolthet över att bo i ett litet land med 150 olika språk känner inga gränser för hennes entusiasm! Att våra svenska kvinnor får betala det högsta priset, är inget som hennes och resten av idioternas pervertioner bekymrar sig över…

 2. BERGET skriver:

  Det är pricis så det är i ett mångkullturellt samhälle.
  Så det är bara att njuta av livets glada dagar.

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Klart att vi skall förnedras. Dom ser oss som en extremt svag klan och njuter som alla psykopatiska sadister att förnedra oss.

%d bloggare gillar detta: