Gruppvåldtäkt på färjan CindirellaEn person ska ha våldtagits av flera personer ombord på en finlandsfärja i helgen, uppger Ålandstidningen.

Alla inblandade ska vara svenska medborgare. Den misstänkta våldtäkten skedde någon gång mellan midnatt och klockan tre på söndagsmorgonen ombord på Cinderella.

Fartyget befann sig då på svenskt territorialvatten. Fem personer misstänks för våldtäkten.

Svensk polis ska utreda ärendet. Samtliga misstänkta togs om hand av vakterna på fartyget och tillbringade resten av resan inlåsta.

Fartyget befann sig då på svenskt territorialvatten och alla inblandade är svenska medborgare. Totalt finns det fem personer misstänkta för våldtäkten.

I och med att det inte skedde på Åland och inga ålänningar är inblandade utreds inte ärendet av den åländska polisen. Man bistod dock den svenska polisen när fartyget anlände till Mariehamn.

Alla misstänkta togs om hand av vakterna på fartyget och tillbringade resten av resan inlåsta.

I mars i år skedde också en misstänkt gruppvåldtäkt. Sex män greps då. De väntar ännu på rättegång.

Tyvärr sker detta alltför ofta, konstaterar Olof Lindqvist”.

Skrev här om dagen att våldtäkterna står som spön i backen och står fortfarande för dom orden, trots att en snurrig PK-ist inte förstod innebörden av något så enkelt..

Det är tragiskt att sittande regering och övriga PK-ister inte lyfter ett finger för att få stopp på detta helvete som kvinnor råkar ut för.

Ni är ta mig tusan delvis medskyldiga till dessa groteska brott och borde dömas för medhjälp.

Misstänkt gruppvåldtäkt på färja

Fartyget befann sig då på svenskt territorialvatten och alla inblandade är svenska medborgare

Annonser

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: