Sasa Sacipovic (V) överklagar sin misshandelsdomEn landstingspolitiker i Halland som i tingsrätten dömts till ett halvårs fängelse för grov kvinnofridskränkning av sin sambo överklagar domen till hovrätten.

”Mannen hävdar genom sin advokat att tingsrätten inte i tillräcklig grad tagit hänsyn till vad kvinnan sagt i domstolen där hon betonat sin egen roll i konflikterna paret emellan, skriver Hallands Nyheter.

Mannen har även arbetat inom rättspsykiatrin men har varit avstängd från sin tjänst under den rättsliga processen”.

Sasa Sacipovic advokat påpekade inför rätten följande:

”Några av misshandelstillfällena inträffade under en semesterresa till Cypern och ombord på en kryssningsbåt. Försvaret har hävdat att eftersom båten då antagligen var på egyptiskt vatten var det antagligen inte olagligt att slå sin sambo enligt egyptisk lag”

Nu är kvinnomisshandel olagligt både på Cypern och Egypten, men försvaret tyckte väl det var värt ett försök att förminska kvinnomisshandlaren Sasa Sacipovic brott genom att ljuga!

Nu visar det sig att han inte är karl nog för att ta sitt straff och går därför vidare till Hovrätten.

Vänsterpartister och våld går hand i hand. Urban Blomster även han vänsterpartist dömdes för misshandel två gånger om. Urban Blomster dömdes nyligen för misshandel av en då 14-årig pojke till villkorligt och 50 timmars samhällstjänst.

Sedan har vi vänsterpartisten i svenljunga som mördade två unga tjejer. Susanne Packendorff knivhöggs med 60 knivhugg mot kroppen och ansiktet. Jenny, 16, fick ta emot 41 hugg. Aset var ersättare i kommunfullmäktige för vänsterpartiet.

Göteborg fick stadsdelen Kortedala en vänsterpartistisk ordförande i stadsdelsnämnden, Christer Borgström. Han tvingades i april lämna sin post sedan han sexuellt trakasserat fem av sina sju kvinnliga kollegor i nämnden.

Kan fylla hela bloggen med brottsliga vänsterpartister men har annat att skriva om också.

En landstingspolitiker i Halland som i tingsrätten dömts till ett halvårs fängelse för grov kvinnofridskränkning av sin sambo överklagar domen till hovrätten

Politiker går vidare till hovrätten

Sacipovic döms till fängelse

Annonser

3 Responses to Sasa Sacipovic (V) överklagar sin misshandelsdom

  1. Per-Åke skriver:

    Kvinnoförtrycket ligger latent hos vissa invandrargrupper, Allah är stor!

  2. BERGET skriver:

    Lik väl är det många svenska kvinnor som hällre väljer en sån framför en svensk, det övergår mitt förstånd.

  3. Robin_Shadowes skriver:

    Dom gillar väl brun stock helt enkelt.

%d bloggare gillar detta: