Rånad och våldtagen under pistolhot


En kvinna i 20-årsåldern våldtogs och rånades under pistolhot av två män i Tallkrogen i södra Stockholm natten till månaden.

”Kvinnan var på väg hem från tunnelbanan och överfölls när hon passerade ett mindre skogsparti mellan hyreshusen, säger Ove Svantesson, stationsbefäl på Söderortspolisen.

De två gärningsmännen, som uppges vara i 25- till 30-årsåldern, överföll och våldtog henne vid halv ettiden innan de bland annat stal hennes mobiltelefon.

Två män har gripits misstänkta för våldtäkten, samt för att under natten ha rånat ytterligare en kvinna.

En av männen hade den våldtagna kvinnans id-kort på sig, säger Bengt Kihlberg, stationsbefäl vid Västerortspolisen.

Kvinnan är förd till sjukhus”.

Ett speciellt straff borde införas för dessa äckliga kräk. Läste på SvD hur illa behandlade kvinnor blir i Afghanistan.

Sverige är inte ett dugg bättre, våldtäkterna står som spön i backen och stolliga politiker rör inte en fena för att stoppa utvecklingen.

Två män har gripits misstänkta för våldtäkten, samt för att under natten ha rånat ytterligare en kvinna.

Kvinna våldtagen under pistolhot

Två gripna efter brutal våldtäkt

Annonser

23 Responses to Rånad och våldtagen under pistolhot

 1. Zoco skriver:

  Jadu, vilken tur att stolliga politiker inte gör något. Undrar vad de skulle ha föreslagit för galenskaper?

  Det här med att våldtäkter står som spön i backen, vad baserar du det på?

  Din jämförelse med Afghanistan låter rätt intressant, menar du att kvinnor i Sverige behandlas lika illa eller kanske till och med sämre? Så här står det i rapporten som SVD skriver om:

  ”Kvinnor söker inte hjälp eftersom de fruktar polisbrutalitet och korruption, och de fruktar även att förövarna ska hämnas”

  Menar du att den våldtagna kvinnan råkar ut för hemskheter på sjukhuset, eller kanske till och med att något hände på väg dit?

 2. Henrik C skriver:

  Tack multikulti och kulturberikarna.

 3. Jocke skriver:

  Våra ”ledare” tycker att våldtäkter är någonting vi får lära oss leva med. Rösta bort riksdagspartierna om ni inte håller med.

 4. Leif D skriver:

  Att sverige inte är ett dugg bättre kan bero på att Makteliten bjuder in den här typen av kriminella bland annat från Afganistan, men framför allt somalia och irak till att begå den här typen av brott. I sverige cencureras förståss sådan infomration, men i grannlandet Norge, som är mer fritt och öppet, så gör man inte det. Där står utom europeiska invandrare och asylsökare för så gott som 100% av överfallsvåldtäkterna. Gärnisngsmännen kommer från framförallt somalia, irak och pakistan. Sverige har få pakkisar, men gott om somalier och iraker. Ett besök i närmaste tingsrätt visar snabbt att situationen är likartad i sverige som norge, även om media och politiker ljuger om det.

  Ett exempel är ju vänsterpartisten Kalle Larsson, som personligen gömde en person frånAfganistan. Några veckor efter att denna fick PUT så genomförde han en vådltäkt av en svensk flicka. Det är sådana som Kalle Larsson som personligen är ansvariga för den här typen av brottslighet.

 5. Perry Neum skriver:

  Jerzy Sarnecki tycker synd om gärningsmännen, dom ska inte straffas… Dom är en del av ‘Det nya spännande Sverige’ som Mona Sahlin beskrev det.

 6. spikharry skriver:

  Zoco!

  ”Det här med att våldtäkter står som spön i backen, vad baserar du det på?

  Sverige har flest anmälda våldtäkter i Europa – dubbelt så många som ”tvåan” England.

  Över 5 000 våldtäkter per år anmäls i Sverige medan anmälningarna i andra ungefär lika stora länder ligger på ett par hundra per år.

  Uppenbarligen har du inget emot denna dystra utveckling?

 7. Sven Johansson skriver:

  Jag rekommenderar alla att googla på följande mening:

  Våldtäktsoffer utsatt för utpressning och hot av massmedia

  En visserligen vinklad men skrämmande skildring av hur massmedia hanterar denna typ av brott. Om bara hälften ör sant – Gud hjälpe oss…

  VARNING FÖR STÖRD NATTSÖMN!

 8. H. skriver:

  Det är väljarna som fortfarande lyssnar till riksdagspartiernas tjafs om skatter och jobb men inte förstår att ”det brinner på bakgården”, det är de väljarna som är skyldiga till den här utvecklingen…

  Själv gör jag min plikt och röstar på SD…

 9. spikharry skriver:

  Sven Johansson

  Länkar du till nynazistiska sidor en gång till så blir du spärrad. Sådant skit tolerar vi inte på denna blogg.

 10. Grottbald skriver:

  En viktig förutsättning för att demokratin skall fungera, är att de som arbetar med nyhetsrapportering är ärliga och sakliga och att deras rapporter är ofärgade av egna tyckanden samt att man lämnar åt folket att bilda sig en egen uppfattning. Om vi skall kunna säga att vi lever i en demokrati, som också vill utvecklas som sådan, så måste folket presenteras en sann och verklig bild av vad som händer i landet.

  Detta sker tyvärr inte. Uppenbarligen fullständigt medvetet och med berått mod, vinklar istället svensk media och myndigheter i princip all information om hur invandringen och islam påverkar vårt land. Kontentan av detta är att etablissemanget ej kan anses intresserat av demokrati och av att våra barn skall växa upp i ett öppet samhälle utan rädsla, förtryck och lögner.

  Den hierarki av opponionsbildare som, av en blandning av rädsla och maktbegär, medvetet förleder allmänheten till att få en falsk bild av vad som idag sker – nämligen att Sverige huserar och omhuldar individer med omänskliga och ondskefulla värderingar samt tillåter dessa påverka och förstöra vårt en gång öppna samhälle – är dem som är ansvariga.

  Enligt min mening är det för den som bara är det minsta intresserad av vad som händer, ganska uppenbart vilken typ av människor som idag har makten och tillåts styra Sverige. Vidare ser jag Sverigedemokraterna som det enda parti man kan rösta på, då resten är bunt förljugna landsförrädare.

 11. Ronny skriver:

  De var väl från en annan socken i någon helt annan härad?

 12. Anonym skriver:

  Har etniciteten på gossarna blivit känd än ?

 13. Per-Åke skriver:

  Ja det var Björn Andersson och Hubert Olsson 🙂

 14. Peter skriver:

  Är det någon som tror att gruppvåldtäktsepidemin skulle kunna fortsätta om medierna konsekvent, ärligt och sanningsenligt rapporterade om gärningsmännens och brottsoffrens etnicitet?

  Om inte, vad gör det medierna till?

 15. Arni H. skriver:

  Spikharry:
  Du kan inte jämföra anmälda brott. Om du läser om just den statistik du citerar så kommer du också att läsa att antalet våldtäkter är ungefär lika över hela Europa (per capita), men att anmälningsstatistiken är helt annorlunda.

  Om du ska göra korrekta jämförelser mellan länder måste du titta på domstolsdömda för brottet.

  Peter:
  Klart att det skulle fortsätta som vanligt. Om media skriver ut etnicitet eller ej spelar ingen som helst roll för om brotten sker eller ej – varför skulle det?

  Det ÄR sant att personer som är födda utanför EU är överrepresenterade i våldsbrottsstatistiken. Dessa grova brott utgör dock ca 1% av den totala brottsligheten, så det är fortfarande en minoritet vi talar om.

  Anledningen varför icke-EU-födda är överrepresenterade beror ju på psykiska problem på grund av hemlandet. Ger man dem därför korrekt hjälp redan från början (läs: MER pengar till flyktingar som kommer hit) så kan man alltså lösa problemet.

  Men så länge populister, nazister och galningar tror att man löser problemet med att inte ta hit folk överhuvudtaget så kommer det att fortgå.

 16. spikharry skriver:

  Arni H.

  Det jag skrivit om våldäkter i denna tråd är sant. Var har du bevis för dina påståenden? Tagna ur luften helt och hållet eller?

  Förväntar mig bevis annars är det en lögn.

 17. Sven Johansson skriver:

  @ Arni H

  Då tar vi ett exempel till som kanske kan öppna upp ditt tunnelseende en aning:

  Invandrare ligger bakom alla överfallsvåldäkter i Oslo. Det skriver tidningen Dagbladet idag. Av samtliga 41 anmälda överfallsvåldäkter de tre senaste åren har alla förövare varit icke-västliga invandrare, enligt uppgifter från norsk polis.

  Hanne Kristin Rohde vid Oslopolisen beskriver den typiska gärningsmannen:

  – Gärningsmännen är relativt unga män med en helt annan kvinnosyn än den vi har i Norge.

  Ingen etnisk norsk finns bland gärningsmännen. Det är män med afrikansk eller kurdisk bakgrund som dominerar statistiken.

  Fakhra Salimi, ledare för ett resurscenter för invandrare och flyktingkvinnor, säger att det helt saknas förebyggande arbete. Hon uttalar även att politikerna är rädda för att ta itu med problemet.

  Men det är naturligtvis helt annorlunda i Sverige – eller så är det lögn alltihop? Äsch, vänder oss om och sover vidare.

 18. Kalle skriver:

  Man behöver ju inte vara ett geni för att inse att män som kommer från ett patriarkalt system där männen har mycket makt och sedan sätts i ett västerländskt samhälle där männen har samma eller i invandrarnas fall mindre makt försöker försvara sin sociala ställning.

  Lösningen på det problemet löses inte genom hårdare attityd mot dem (även om det känns bra i hjärtat).

  Bloggar som spikharry underblåser bara hatstämningen och kommer inte att leda till en långsiktig lösning på problemet.

 19. Peter skriver:

  Arni H: ”Klart att det skulle fortsätta som vanligt. Om media skriver ut etnicitet eller ej spelar ingen som helst roll för om brotten sker eller ej – varför skulle det?”

  Av flera skäl. Det främsta är förstås att medborgarkrav förutsätter kunskap. Genom att hemlighålla brottens orsak skyddar man alltså de ansvariga från ansvar. Utan information, inga brev till politiker, inga namninsamlingar, inga demonstrationer, ingen påverkan av allmänna val, inga utomparlamentariska protestauktioner typ Greenpeace. Ingenting som kan framtvinga en förändring av det inkompetenta vanstyre som har präglat svensk politik de senaste 30-40 åren och bland annat har yttrat sig i en kravlös massinvandring och en strafflös kriminalpolitik.

  Sedan kan det inte uteslutas att medias disproportionella framställning av invandrare som offer och svenskar som gärningsmän och rasister förstärker brottsbenägna invandrares självbild som högre stående, med rättigheter snarare än skyldigheter, som diskriminerade av svenskar och med berättigade skäl att hämnas. En konsekvent, ärlig och sanningsenlig beskrivning av gärningsmännens och brottsoffrens etnicitet skulle motverka denna självbild.

  Ett tredje skäl är att desinformationskampanjen genom mörkläggningen av gärningsmännens ursprung leder till ett oförsiktigt beteende bland naiva svenskor, som istället har fått lära sig att det är viktigt att vara tolerant mot de mest våldtäktsbenägna folkslagen. Konsekvenserna blir att de i onödigt hög grad försätter sig i situationer där ”det lika gärna hade kunnat vara en svensk” som var gärningsman.

 20. SG skriver:

  Sedan finns det ju skitstövlar som våldtar sina fruar och sina egna barn, och i detta fall är dem flesta etniska ”Svenskar” eller?
  Men visst det kan man ju inte jämföra. Svenskar är Svenskar och Invandrare är packet som bara förstör.

 21. BERGET skriver:

  Håller med fullständigt att ”Invandrare är packet som
  bara förstör”

 22. Peter skriver:

  SG: Vad får dig att tro att de flesta som våldtar sina fruar och barn är etniska svenskar?

 23. SG skriver:

  Peter,
  Jag resonerar bara som rasisterna gör i sina kommentarer.
  Du hör hur det låter.
  Men såna männinskor går inte att resonera med så att det ä till ingen nytta.

%d bloggare gillar detta: