Politiskt Inkorrekt ”bloggen” som skrämmer PK-elitenDen butiksägare i Örebro som blev dömd då han nekat fyra romska kvinnor att komma in i hans butik, kommer att överklaga domen. Samtidigt uppmanar en främlingsfientlig hemsida sina besökare att samla in pengar till böterna.

”Fallet med butiksägaren som dömts för att ha nekat fyra romska kvinnor att få komma in i sin butiken publicerades på en främlingsfientlig internetsida, där redaktionen nu uppmanar besökare att hjälpa till att samla in pengar.

Syftet är att täcka de böter och kostnader som domen medförde butiksägaren, alltså 130 000 kronor.

Min huvudman har absolut inte någonting med det här att göra och han tar avstånd från främlingsfientliga organisation, säger Åsa Hjelte butiksägarens advokat.

På webbsidan har engagemanget varit stort. Nära hundra kommentarer har kommit in med villiga personer som är beredda att skänka pengar. Men många har också samtidigt passat på att skriva nedlåtande och kränkande saker om romer. Så här kan det se ut på webbsidan under deras kommenterafunktion:

”Trist för handlaren…men bra reklam för SD…..” ”Zigenare har aldrig händerna i fickorna, de är kroniska kleptomaner.” ”Zigenare är ett tjuvaktigt jävla tattarfolk som man inte kan lita på i något sammanhang.”

Före detta länspolismästare i Stockholm, Gunno Gunmo, jobbar på Integrations- och jämställdhetsdepartementet i delegationen för Romska frågor och han förklarar att sådana skriverier om Romer ger en steriotyp bild.

Det är även en ganska tydlig utslag av antiziganism som ofta syns på sådana här typer av hemsidor, säger Gunno Gunmo.

Senast onsdag måste den planerade överklagan vara inlämnad till Hovrätten”.

Patetiskt att en svenskvänlig blogg som Politiskt Inkorrekt vars mål är att plocka fram sanningen som media döljer utpekas som främlingsfientlig.

Sveriges Radio skriver av någon underlig anledning inte en rad om att bloggen Politiskt Inkorrekt dagligen uppmanar sina läsare om att vårda språket och hålla en god ton.

PI är en nagel i ögat på dom flesta medier, allt fler besökare och läsare söker sig dit eftersom sanningen serveras på ett silverfat.

Försök har gjorts för att få bloggen nersläckt men PK-elitens försök höll inte. Heder åt alla som gemensamt arbetar på PI dom är väl värda allt beröm dom kan få.

Insamling till diskrimineringsbot

Lyssna på Webbradion om Politiskt Inkorrekt här

Besök Politiskt Inkorrekt här

Annonser

6 Responses to Politiskt Inkorrekt ”bloggen” som skrämmer PK-eliten

 1. Demokratbloggen skriver:

  Namninsamling mot invandringspolitiken

  Se videon på den här länken så är det nog många som vill skriva på!

  http://demokratbloggaren.wordpress.com/2009/12/07/namninsamling-mot-invandringspolitiken/

 2. lasse skriver:

  Undrar vad en ”steriotyp bild” är för något. Gulliga Gunno verkar faktiskt en smula polaroid.

 3. BERGET skriver:

  Japp! PI får nog vårda språket bättre.

 4. Realist inte rasist skriver:

  synd att dem inte sa rent ut att det va pi dem syftade på kunde anmäld dem för förtal

 5. Per-Åke skriver:

  Tycker dom vårdar språket på ett förträffligt sätt. Men BERGET varför blev du bannad av PI?

%d bloggare gillar detta: