Invandrare på känsliga poster (Säpo)Säpo öppnar för att utländska medborgare ska kunna anställas på känsliga poster i det svenska samhället. Regeringen ska göra en översyn av säkerhetsskyddslagen, som styr stora delar av Säpos verksamhet.

”Tidigare har lagen gett Säpo möjlighet att stoppa utländska medborgare och andra personer som ansetts olämpliga från att få säkerhetsklassade jobb i statlig sektor.

Men med en arbetsmarknad som vävs allt mer samman i EU ser säkerhetspolisen det som otidsenligt att utestänga utländska medborgare från svenska jobb. Det har tidigare krävts ett regeringsbeslut för att anställa utländska medborgare på säkerhetsklassade tjänster.

Säpo hoppas nu även för egen del få möjlighet att rekrytera kompetent utländsk personal.

Säpochefen Anders Danielsson tror att myndigheten i framtiden kommer att kontrollera fler anställda inom den privata sektorn.

Han vill också Natoanpassa svenska myndigheter och öka skyddet för digital information”.

Utmärkt förslag av Säpo! Sverige ”måste” anpassa sig till alla utländska medborgare som väller in över våra gränser.

Skulle självklart känna mig väldigt bra till mods om ex antal Somalier, Irakier, Iranier etc etc får säkerhetsklassade jobb inom statliga sektorn.

Dom är kända för demokrati och har en sund inställning till alla som knäböjer inför Islam och den store ”profeten” muhammed.

Mona Sahlin och Lars Ohly njuter nog lite extra av sitt morgonkaffe nu när Säpo öppnar dörren på vid gavel för utlänningar som får tillgång till känsliga uppgifter.

Sverige är fantastiskt eller hur?

Säpo öppnar för att utländska medborgare ska kunna anställas på känsliga poster

Utlänningar kan få känsliga poster

Annonser

4 Responses to Invandrare på känsliga poster (Säpo)

 1. SKP skriver:

  Sverige har blivit en free-ride för alla världens människor, men är du svensk, då ska du hålla käften, betala skatt och ge ifrån dig mer av det du äger och dina friheter till Muhammed från Somalia/Irak/Afghanistan. Jag säger bara: SVERIGEDEMOKRATERNA 2010, och alltid från och med nu, jag är TRÖTT på de 7 nyanserna av landsförräderi i riksdagen!

 2. Sven Johansson skriver:

  Men, gott folk, glöm inte att:
  .
  ”Det var faktiskt inte vi svenskar som byggde Sverige. Det var
  människor som kom utifrån.”
  .
  Maud Olofssons uttalande är inte bara hårresande och ett hån mot alla de bönder, fiskare, skogs-, bergs- och fabriksarbetare, pigor, drängar, torpare, backstugusittare och inhyseshjon, samt en rad andra som inte räknas upp här, vilka slitit dag och natt för att försörja sig själva och den egna familjen, och som med sitt idoga arbete bidragit till att bygga det vi i dag kallar Sverige.
  .
  Det är också ett hån mot alla de kvinnor och män som tvingats sätta livet till under krigstid, ett hån mot tänkare, uppfinnare, företagsledare och företag, arbetarrörelsen, nykterhetsrörelsen, frikyrkorörelsen och
  kvinnorörelsen.
  .
  Men, men – låt Maud och Måna bestämma så får vi väl se hur det går med Sverige – vi som fortfarande bor kvar i landet…

  (Ref. till Jomshofs blogg)

 3. BERGET skriver:

  En turban i säpo är ju kronan på verket.

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Detta är rent och skärt högförräderi!! Nu får mussarna tillgång till superdatorer och kan på ett helt annat sätt än tidigare övervaka allahs fiender! Hur länge dröjer det nu tills islam-kritiker helt sonika bara ”försvinner” spårlöst?

%d bloggare gillar detta: