Finländare vill förbjuda ”minareter”
Det finländska främlingsfientliga partiet Sannfinländarnas ungdomsförbund vill att riksdagen överväger att införa ett minaretförbud i Finland.

Förbundets ordförande Vesa-Matti Saarakkala anser att det är en så stor fråga att man måste ta ställning till den på högsta riksnivå. Också en rådgivande folkomröstning kunde komma i fråga.

”Ungdomsförbundet hänvisar till att schweizarna i en folkomröstning nyligen förbjöd nya minareter i landet.

Ett förbud mot minareter handlar inte om religionsfrihet, eftersom de inte är en förutsättning för utövande av islamsk tro. Minareter nämns varken i koranen eller i andra islamska heliga skrifter, hävdar förbundet.

Enligt de unga Sannfinländarna vore ett omfattande byggande av minareter ett steg i riktning mot islamisering av Europa.

Det finns ett tiotal moskéer i Finland och enligt tillgängliga uppgifter bara en som är byggd som moské från början. Den har ingen minaret.

Omkring 20 000 personer med ursprung i länder där islam dominerar lever i Finland”.

Skall demokratin segra, då är det upp till varje land att avgöra vad dom anser passar bäst. En folkomröstning är självklart det bästa.

Islam är en förtryckar religion, kvinnor är lägre stående, handikappade och homosexeulla råkar också illa ut i muslimska länder.

I stort sett alla som inte knäböjer inför Islam anses som otrogna hundar som dom med svärdets hjälp kan taga av daga.

Nu är det ett intensivt snack om minareter, men moskéer borde också förbjudas för all framtid i Norden. Vi måste hålla hotet så lång ifrån oss som möjligt, annars sitter vi snart fast i helvetet när dom tagit över stora delar av vårt land.

Sannfinländare vill stoppa minareter

Ett omfattande byggande av minareter ett steg i riktning mot islamisering av Europa.

Omkring 20 000 personer med ursprung i länder där islam dominerar lever i Finland.

4 Responses to Finländare vill förbjuda ”minareter”

 1. Per-Åke skriver:

  Nordbor överlag vågar öppna käften och skrika ut sin kritik, men inte svenskarna för då blir dom stämplade som, rasister, främlingsfientliga, nazister och allt vad pk packet kan komma på.

  Okey skall vara ärlig mot er nu, röstade på (s) 2006 och lovar att det aldrig under min livstid skall upprepas. Nu är det Sd som gäller framöver.

  Har betalt miljoner i skatt så att mina barn skall få ett bra liv,nu sugs dom pengarna ut till bidragstagare från mellanöstern och afrika.

  Spyr ta mig fan tarmarna ur mig snart.

  //P-Å

 2. Jo skriver:

  HYVÄ SUOMI!! Det är fullkomligt rätt att förbjuda något så människokränkande som islam är! Ge samtliga blattar en spark i röven och skicka dom till deras eget land på stört! Om man nu tycker att deras religion är så underbart så vad fan gör dom då här? Pengar som vanligt och det utan att det krävs något i gengäld mer än att se allmänt eländig ut.Stoppa islam och muslimer i Sverige innan det är för sent!!

 3. BERGET skriver:

  Hade vatt gött om finnarna förbjöd skiten, då hade det vatt lättare för oss.
  Undra va Måna skulle ha att säga då?

%d bloggare gillar detta: