Svenskar säger nej till Islams framfart


En ny undersökning visar att 26 procent av svenskarna också vill förbjuda byggandet av minareter.

”Efter schweizarnas nej i en folkomröstning i förra veckan har minareter debatterats intensivt.

I Sverige anser 44 procent av de tillfrågade i en ny undersökning att det ska vara tillåtet att bygga minareter.

Men drygt en fjärdedel, 26 procent, sade nej medan 30 procent är tveksamma eller svarade att de inte visste i undersökningen som Sifo gjort på uppdrag Sveriges Televisions Debatt.

En fjärdedel av alla tillfrågade är emot att man ska få utöva sin religion i Sverige. Jag upplever det här som ganska hotande, säger Abd al Haqq Kielan, imam och ordförande i Svenska islamiska församlingarna, till TT.

Motståndet mot minareter är störst i södra Sverige. Bland de tillfrågande i Malmöområdet sade 39 procent nej till minareter medan 36 procent sade ja.

Rapporten visar även att ju högre utbildning de tillfrågade har, desto mer positiva är de till att minareter byggs.

Undersökningen genomfördes med en webbpanel med drygt 1 650 personer under perioden 1 – 3 december”.

Tydlig signal som visar att fler och fler svenskar vill stoppa ”islamiseringen” som pågår i Sverige.

Är mest förvånad att det inte var över 50 procent som ville stoppa minareter. Men skämmighets faktorn är stor vilket med stor säkerhet påverkade reslutatet.

Verkar som boende i södra sverige är dom som förstår faran bäst.

26 procent av svenskarna också vill förbjuda byggandet av minareter

Annonser

8 Responses to Svenskar säger nej till Islams framfart

 1. Blodsven skriver:

  I helvete dom siffrorna stämmer! Är säker på att 70% av svenska folket vill slippa skiten. Frågar man en jävla massa muslimer i södra Sverige, är det ju inte konstigt om resultatet blir i sozzarnas riktning…

 2. PK-ist skriver:

  Jag kan inte se några problem

 3. Eivon skriver:

  http://www.sr.se/cgi-bin/Poll/ShowPollResult.asp?PollId=40013

  3786 röster ”Är det rätt eller fel att folkomrösta om minareter?” Rätt93% Fel7%

  Kan ge en fingervisning om att resultatet från Sifo inte är representativt. Sifo utförde telefonintervjuer sen är det osäkert vilka man frågade. Säger också sig självt att folk inte vågar säga heller exakt hur de känner i en intervju situation. Tror en stor del av de 30% som var osäkra förmodligen lutar åt förbud. Detta var ju vad som skedde i Schweiz, undersökningar visade en sak medan när folk anonymt kunde rösta blev utgången en annan och experterna tagna på sängen.

 4. BERGET skriver:

  SIFO har jag inget förtroende för, PK instution

 5. Jo skriver:

  Nu börjar det brännas i nacken och var och en ser vart det barkar.Men det är så dags nu när det redan finns över en halv miljon av dessa kulturberikare i landet.Det är som sagt skillnad på arbetskraft invandringen förr och det som skett på senare tid, dessa ”guldsökare” som väller in över Sveriges gränser är snarare att likna vid en råttinvasion!

  Senast i pressen stod och läsa om en sådan som lyckats under 1 år klämma ut 1,8 miljoner av försäkringskassan i ett speciellt bidrag, vilket torde vara unikt för när en svensk ska ha ut för sjukdom tex så kan man knappt få ut ett öre!? Nu kräver man den här mörkhyade mannen på pengarna och vill ha igen dom när man upptäckt att han inte ens bor i landet och pengarna i det här fallet endast betalas ut om man gör så.

  Mannen hälsar från utlandet att han visst gör så?! Pengarna är körda och begriper inte dom inkompetenta personerna det på försäkringskassan det så är det som vanligt *S*

 6. Nizze skriver:

  Dessvärre skulle det behövas ett rejält terrorist-attentat 1-2 veckor före valet. Men vi får nöja oss med Ramadan och 2400 brända bildar.

  Hur många SD-röster genererar en bränd bil?
  1 bil ingen röst
  10 bilar 10 röster
  100 bilar 1000 röster
  1,000 bilar 10,000 röster
  10,000 bilar 1,000,000 röster.
  är min gissning.

 7. DENNIS BRUNSTRÖM skriver:

  sverige ett modernt ankeborg,snart är allt tillåtet.

%d bloggare gillar detta: