Riksdagsprotest mot SD med bl.a antirasister


I Riksdagen visade idag riksdagsledmöterna från länet upp en enad front mot Sverigdemokratena. Det skedde vid en manifestation tillsammans med fem-i-tolvrörelsen från härnösand – som i över 20 år kämpat mot rasism.

”Sverigedemokratena är inget rumsrent parti, menade Lena Asplund (M), en av riksdagsledmöterna på plats i riksdagen i förmiddas.

Klockan var – givietvis – fem i tolv när västernorrlands samtliga riksdagsledamöter – från höger till vänster på den poltiska skalan –
samlades i s k bankhallen i riksdagshuset för att markera och protestera mot rasim och främlingsfientlighet i allmänhet, men mot Sverigedemokratena i synnerhet.

Manifestationen görs tillsammnas med 5itolv-rörelsen från Härnösand som i över 20 år kämpat mot rasism och xenofobi i olika former.

Manifestationen har blivit en tradition, men det nya för i år är alltså den tydliga markeringen mot Sverigedemokraterna.

Partiets framfart i det senaste opinionsundersökningarna har börjat skava som en sten i partiskorna”.

Manifestation i Riksdagen mot Sverigedemokraterna. Både höger packet och vänsterpacket ställde upp ihop med fem i tolv-rörelsen.

Grundaren av fem i tolv-rörelsen (Stig Wallin) fick sin dotter mördad av en flykting från Somalia. Stig tog hand om flyktingen och som tack tog han livet av hans dotter.

Även Saras vän Sylvia blev mördad av kulturberikaren. Nu kämpar tokskallen vidare för att hjälpa andra slödder.

Svenskfientligheten eskalerar för varje dag som går, medverkande är riksdagspartier och övriga PK-eliten inom media.

Dom gräver en grav åt sig själva, vilket kommer att visa sig 19 september 2010.

Riksdagsprotest mot SD se inslaget här

5i12-rörelsen Historik – en tragedi som blev en folkrörelse

5 Responses to Riksdagsprotest mot SD med bl.a antirasister

 1. Anders skriver:

  ”Grundaren av fem i tolv-rörelsen (Stig Wallin) fick sin dotter mördad av en flykting från Somalia. Stig tog hand om flyktingen och som tack tog han livet av hans dotter.”

  Spikharry, det här är Stig Wallins tillrättalagda berättelse.

  Det var (precis som du skriver) TVÅ (2) unga kvinnor som dödades – Sara och hennes väninna Sylvia.

  De dödades av en HOMOFOB afrikan, som misstänkte att de hade en lesbisk relation.

  Stig Wallin har omsorgsfullt retuscherat bort motivet för mordet – det var ju inte så politiskt korrekt, när han förvandlade sin döda dotter till en livslång födkrok.

 2. Robin_Shadowes skriver:

  ”Stig Wallin har omsorgsfullt retuscherat bort motivet för mordet – det var ju inte så politiskt korrekt, när han förvandlade sin döda dotter till en livslång födkrok.”

  Denna information har nu gjort att jag anser att Stig Wallin t o m är ett större arsle än vad jag först trodde. Han har inte bara offrat sin egen avkomma, han har dessutom profiterat på det i 20 år!! Fy fan vilket svin!!

  So what om Sd har ett par gamla skelett i garderoben? Hellre det än att som Sjusystrarna ha en massa levande döskallar i sina led.

 3. Blodsven skriver:

  Har oxå funderat hur i helvete karljäveln är funtad! Har han sett det som en födkrok, så finns det ju iallafall en rimlig förklaring till ett annars totalt hjärndött beteende…

 4. BERGET skriver:

  Det enda glädjande i den historien är ju att han inte
  för sina sjuka gener vidare.
  Att kalla SD för rasister är ju grovt fel, jag är där i mot rasist.

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Såg på Exilen tidigare att Wallin har ställt ut tofflorna. Måtte fan ta honom…

%d bloggare gillar detta: