Gruppvåldtäkt filmades på skolgården


Den misstänkta våldtäkten vid Karolinska skolan filmades av de påstådda gärningsmännen. Det visar åklagarens stämningsansökan mot de fyra misstänkta. De tonåriga männen hävdar att flickorna ville ha sex med dem.

”Enligt kammaråklagare Louise Helleday har alla fyra våldtagit den ena flickan medan två förgripit sig på hennes kompis. Männen – två 18-åringar, en 17-åring och en 19-åring – fortsätter att neka till att ha gjort något brottsligt.

De vitsordar de sexuella handlingarna, men säger att flickorna frivilligt gick med på att ha sex, berättar Louise Helleday.

Männen säger sig heller inte ha känt till att flickorna var minderåriga.

Två av männen filmade under tiden övergreppet med sina mobiltelefoner. Inspelningarna finns nu med bland de bevis som åklagaren presenterar mot kvartetten.

Det var den 10 oktober som gruppvåldtäkten ska ha inträffat. Den ena flickan var ytligt bekant med en av de misstänkta och hade stämt träff med honom på stan.

Han hade med sig sina kompisar och tjejen var i sällskap med en jämnårig kamrat. Tillsammans gick de vidare och passerade då Karolinska skolans skolgård, där övergreppet ska ha skett”.

Dom häktade är-

Ergin Rexhepi

Nevruz Rexhepi

Gabriel Acifi

Taip Jasari

Lägg märke till ordvalet som Nerikes Allehanda använder sig av.

”De tonåriga männen” när dom våldtar kallas dom män, när dom söker asyl kallas dom för ensamkommande barn.

Våldtäkten i sig är ett fruktansvärt brott, men att dom dessutom filmar övergreppet är så avskyvärt så jag finner knappt ord för vad jag önskar dessa kräk skulle råka ut för.

Hoppas att berikaran vid en fällande dom utvisas på livstid. Tror iofs inte på det själv, men hoppet är det sista som överger oss.

Gruppvåldtäkt filmades på skolgården

Annonser

28 Responses to Gruppvåldtäkt filmades på skolgården

 1. allemand skriver:

  Va’ förvånad jag blir när jag ser namnen.

 2. Kurtan skriver:

  Vaaaa är det invandrare!!!!!!!!!!!!

  Är inte alla som beträtt svensk mark svenskar?

 3. Jo skriver:

  Jag har en speciell behandling av sådana svin!!

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Fyra fina vinstlotter vi hade där!

 5. Blodsven skriver:

  Tacka alla sossearsel som är sååå stolta över mångkulturen! Fy fan vilket pissland mitt Sverige blivit pga sozzesvinens lömska strategi att behålla makten…

 6. tarzan skriver:

  Vad jag vet är det albanska namn

 7. BERGET skriver:

  TILL SAMMANS GICK DE…..
  I detta fallet, som i så många andra så är våra svenska tjejer förädare, det är så sorgligt så obegripligt, va ser dom hos packet? när ska dom lära sig?
  De är nog tyvärr bara att konstatera att SKYLL DIG SJÄLV GARANTIN får ta detta.

 8. Blodsven skriver:

  Nej Berget! Naiva tonårsjäntor har inte den slutledningsförmågan. Dessutom blir dom hjärntvättade redan på dagis med ”allamänniskorslikavärde” påhittat av PK-slemmet, som egentligen har största ansvaret som inte varnar flickor för muslim och tattarpack. Gissar på albanska skithögar som egentligen inte skulle få sätta sin fotjävel här överhuvudtaget…

 9. BERGET skriver:

  Dom har samma slutledningsförmåga som dom vuxna kvinnor i Malmö som tvunget ska åka svart taxi, för att sen bli våldtagna och misshandlade.
  Jag anser att man starkt kan ifågasätta svenska kvinnors omdömme.

 10. Blodsven skriver:

  Ok Berget, när det gäller vuxna kvinnor som dessutom är lite på fyllan, kan jag oxå höra idiotvarningsklockorna! Problemet i sammanhanget är likt förbannat dessa rasistjävlar som ser svenska kvinnor som skit, samt alla PK-arsel som aldrig törs ta avstånd till eller belysa vad dessa äckel ställer till med. Oavsett om kvinnorna/flickorna är hjärndöda, så ska dom tamejfan inte utsättas för dessa apejävlar. Håller iallafall sossesvinen som ytterst ansvariga för att skapat pissamhället som inte fanns innan asen öppnade gränsen för allsköns tattarjävlar…

 11. Urban H skriver:

  Det är inte vi Europeer som plötsligt börjat vara kritiska till Islam/Muslimer.
  Dom är inte offer, eller ens utsatta av oss fria människor.

  Det är Islams totala kompromisslöshet och vilja att alla
  skall fullständigt anpassa sig intill döden efter
  minsta lilla löjliga påstående av Islam/Muslimer.

  Sossarna och Batikhäxorna snackar om Integrering av den som varken kan,
  vill eller har förståelse för vad integrering är.

  Islam är en övervintrad medeltida ideologi totalt oförmögen
  och förbjuden att förändra någonting överhuvudtaget. Jorden är fortfarande platt inom
  stora delar av mellanösterns imamer. Att påstå att jorden är rund, är att påstå att Koranen har fel.
  Koranen kan inte ha fel, det är den enda, totala och eviga sanningen,
  oavsett vad vetenskapen och verkligheten visar.

  Demokratier anpassar lagstiftning, samhälle och utbildning efter verkligheten.

  Muslimerna försöker anpassa verkligheten efter Koranen, det går inte så bra.

  Islams klocka stannade på år 601 ungefär, mekanismen har rostat fast och kan ej renoveras,
  bara överges, hånas, utplånas och kastas på historiens soptipp.

  Det går inte att återanvända någonting inom Islam,
  utan den kan bara användas som varnande exempel på hur mänsklighetens mest korkade,
  idiotiska och grymma dummheter en gång kunde genomföreas med religionens hjälp.

  Förbjud Gud och religionerna. Dom blir vår död annars.

  Gud skapade inte människan, Manniskan skapade Gud.

 12. murv skriver:

  …och jag som trodde att det var Erik, Nils, Sven och Bengt som var i farten igen…

 13. BERGET skriver:

  Vi behöver inte förbjuda Islam, om vi utvisar alla
  muslimer.

  Ansvarsfördelningen vid våldtäkt:
  1. Största ansvaret har dom väljare som röstat fram regeringen.
  2. Regeringen.
  3. Gärningsmannen.
  4. Offret, vid underlåtenhet att leva efter verkligheten.

 14. SVENSKARHARINGETLIV skriver:

  HUR FAN HAR DU SOM BLOGGARE RÄTTEN ATT BLOGGA OM DET HÄR OCH SKRIVA DESSA NAMN? ÄR DET INTE SÅ ATT I SVERIGE FINNS DET LAG OM VAD SOM FÅR PUBLICERAS PÅ NÄTET, DU KAN BLI ANMÄLD TILL DETTA OCH DET SKA JAG FAN SE TILL! OCH NI MED ERAN KOMENTARER, KOMENTERA INGET SOM NI INTE ÄR SÄKRA PÅ OCH SKYLL INTE ALLT PÅ INVANDRARNA FÖR DET ÄR LIKA SÅ ATT ERA SVENSKA TJEJER ORSAKAR ALLT, DE ÄR INTE HJÄRNTVÄTTADE UTAN DEM ÄR BARA KÅTA OCH VILL MYCKET SEDAN ANMÄLER VÅLDTÄKT FÖR ATT FÅ PENGAR FÖR DET. TÄNK LITE LOGISKT VARFÖR TROR NI ATT DET FINNS MÅNGA VÅLDTÄKTER PÅ SISTONE? JO FÖR ATT SVENSKA TJEJER GÖR DET FÖR PENGARNA. DET RÄCKER INTE ATT KNULLA PRIVAT FÖR PENGAR UTAN VILL HA MER PENGAR SÅ DRF ANMÄLER DEM VÅLDTÄLKT. SVENSKA TJEJER GÖR ALLT FÖR INVANDR KILLAR FÖR ATT DEM ÄR INTE NÖJDA MED SVENSKA KILLAR , DE VILL MYCKET MER, INTE KONSTIGT ATT SVENSKA TJEJER HAR DÅLIG RYKTE RUNT OM I VÄRLDEN ( INGET ILLA MENT) MEN TYVÄRR ÄR DET SÅ.
  OCH NI MED ERAN SKIT KOMENTARE SOM INTE HAR NÅGOT ANNAT FÖR SIG ÄN ATT SKYLLA ALLT PÅ INVANDRARE FÖR ATT VI ÄR BÄTTRE ÄN DEM, DRA ÅT HELVETE!. BÅDE DU SOM BLOGGARE OCH NI MED ERAN SKIT KOMENTARER NI ÄR SJÄLVA ETT SVEK FÖR DET SVENSKA FOLKET! SKAFFA LIV ISTÄLLET FÖR ATT BRYR SIG OM ANDRAS OCH SLUTA HATA INVANDRARE BARA FÖR ATT VI ÄR BÄTTRE OCH INTE SKÄMMER OSS UT LIKA MYCKET SOM NI T.EX SOM DESSA TVÅ TILL BITCHES TJEJER OCH TA BORT NAMNEN DIN FUCKING BLOGGARE!

 15. spikharry skriver:

  Dina släktingar skall hängas ut. Så gör vi alltid med kräk som våldtar.

  Är du själv ett sådant äckligt kräk!!

 16. Jo skriver:

  Det var det jävligaste! Vilken blatte!! Har mage och sitta här och svärta ner våra svenska kvinnor som är bland det finaste som finns på denna jord! Tycker nog allt att han uttrycker det som alla andra i
  Sverige vet om blattar och det är bla att alla blattar har en nedvärderande syn på kvinnor och tar varje tillfälle att trampa på dom!

  Skylla på kvinnorna att det är deras fel att dom blir våldtagna??!! Bara för att dom är kvinnor och har kvinnliga tillbehör så innebär det inte att dom är lösaktiga och vill bli våldtagna,vilket alla blattar tror tydligen. Varför blir inte deras kvinnor utsatta på det viset? Jag har sett hundratals utländska kvinnor ute på nöjesställen och lättklädda dessutom,men inte fan är det någon som våldtar dom!

  Tror nog att du skulle behöva lära dig lite hyffs och rent folkvett vilket du tydligen inte fått av dina inavlade föräldrar! Ta något gammalt och dra över dig!! Men oj förolämpade jag dig nu??!! Ajajaj då kanske du vill ha någon slags ersättning? Av staten eller rent av ett skadestånd av mig personligen? Det enda du kommer få är ett avtryck av min ena 48 sko i röven på dig! HATA MUSLIMER!!

  • BITCHES skriver:

   Det är du din jävlaa svenska idiot som inte har något annat för sig än att bara skitprata det är bara och erkänna att svenska tjejer är såna där lösaktiga bitches:D DET är ingen som våldtar dem, de påstår bara att någon våldtar dem när dem i själva verket njuter först fucking bitches som gör allt för PENGAR! ta inte illa upp när något är så jävla sant! du borde nog förstå det och vad fan har religionen med detta att göra idot. VAKCKRAST SOM MITT SKIT MED SITT 100 KILO PUDER ÄKLIGA SOM FAN SMUTSIGA HORER:D i själva verket är det du som borde lära sig lite hyfs som tror sig att detta handlar om religionen HAHA 48 I STORLEK SNARAST 36 DIN SVENSKA HORA MED EN LITEN *** BORDE FÅ MIN 52 STRL I RÖVEN TRO DU KOMMER NJUTA AV DET DIN FUCKING b**

 17. BITCHES skriver:

  Det är du din jävlaa svenska idiot som inte har något annat för sig än att bara skitprata det är bara och erkänna att svenska tjejer är såna där lösaktiga bitches:D DET är ingen som våldtar dem, de påstår bara att någon våldtar dem när dem i själva verket njuter först fucking bitches som gör allt för PENGAR! ta inte illa upp när något är så jävla sant! du borde nog förstå det och vad fan har religionen med detta att göra idot. VAKCKRAST SOM MITT SKIT MED SITT 100 KILO PUDER ÄKLIGA SOM FAN SMUTSIGA HORER:D i själva verket är det du som borde lära sig lite hyfs som tror sig att detta handlar om religionen HAHA 48 I STORLEK SNARAST 36 DIN SVENSKA HORA MED EN LITEN *** BORDE FÅ MIN 52 STRL I RÖVEN TRO DU KOMMER NJUTA AV DET DIN FUCKING b**!

 18. Det är du din jävlaa svenska idiot som inte har något annat för sig än att bara skitprata det är bara och erkänna att svenska tjejer är såna där lösaktiga bitches DET är ingen som våldtar dem, de påstår bara att någon våldtar dem när dem i själva verket njuter först fucking bitches som gör allt för PENGAR! ta inte illa upp när något är så jävla sant!
  du borde nog förstå det och vad fan har religionen med detta att göra idot. VAKCKRAST SOM MITT SKIT MED SITT 100 KILO PUDER ÄKLIGA SOM FAN SMUTSIGA HORER i själva verket är det du som borde lära sig lite
  hyfs som tror sig att detta handlar om religionen HAHA 48 I STORLEK SNARAST 36 DIN SVENSKA HORA MED EN LITEN *** BORDE FÅ MIN 52 STRL I RÖVEN TRO DU KOMMER NJUTA AV DET DIN FUCKING b**!

 19. Pia skriver:

  Ovanstående inlägg bekräftar hur allvarligt det är med inavlade muslimer. Du bör gå om SFI-kursen.

 20. - skriver:

  Vad är det du igentligen kritiserar PIA? SKAFFA LIV ISTÄLLET:D och sluta säg inavlade, vilka idioter ni är som talar något som inte rör ämnet såsom religonen och inavel, har ni inget bättre för er?

 21. Jo skriver:

  Hahah Det var det som jag trodde ,det sitter en liten blatte med inlärningsproblem och spyr ur sig en massa galla ..SFI är nog något som du missat tydligen *LER* Sitta och klanka ner på förmodligen dom vackraste varelserna på jorden på ett sätt som bara bevisar att det fattas något däruppe!

  Hora är det inte vad man kallar din MORSA? Nä fy fan att överhuvudtaget kalla en kvinna för hora är lågt! Att kalla din mamma för det är ju samma sak men det förstår du väl inte *S* Och pengar är väl därför du och dina släktingar kommit hit för att tigga er till?! *skrattar*

  Hoppas att du kommer under behandling för dina problem för uppenbarligen är det så att du inte är medveten om dom och då finns det mediciner att få.
  Återigen så undrar jag vad fan en sån som du har här att göra? Om våra kvinnor stör dig så jävligt! Dra något gammalt över dig och ta din inavlade familj med dig hem så att våra kvinnor får ströva omkring ostört igen!! HATA MUSLIMER

 22. HAHAHA JO! I DIG MED MIN 52 STRL I RÖVEN PÅ DIG GAY! FICK NYSS NYHETEN OM ATT KILLARNA BLEV FRIADE DE HADE RÄTT DET VAR INGEN VÅLDTÄKT, UTAN TJEJRNA GJORDE DET FÖR PENGARNA SÅKLART. UPP TILL BEVIS ATT SVENSKA TJEJER ÄR SÅDANA LÖSAKTIGA BITHCES, SÅ NI SVENSKAR SOM HATAR MUSLIMER OCH INVANDRARE KAN FUCKING HÅLLA KÄFTEN OCH DRA ÅT HELVETE TACK! PIAAA GÅ OCH LÄR DIG SJÄLV OM HUR MAN SKAFFAR LIV, FÖR DET VERKAR SOM DU HAR INGET:D

 23. BERGET skriver:

  Då fick rasiten och utlänningshataren BERGET rätt än en gång.
  Hoppas nu att ni har lärt er att aldrig försvara PK
  idioter, även om dom blir våldtagna och misshandlade.
  Ej heller om dom blir dödade.
  ”Skyll dig skälv garantin” får ta dessa fall.

 24. Jo skriver:

  SVENSKARHARINGETLIV* Är du den dummaste blatten i Sverige? Helt klart så är du inte bara inavlad utan oxå helt bakom flötet och jag kan inget annat än att beklaga!

  Du pratar mycket om att få den upp i röven och jag vet att nästan alla muslimer är bögar, så nu är det bevisat att oxå du är det.

  Inte bara filmade blattarna våldtäkten utan medgav oxå att en av flickorna var 13 år vilket i detta land är olagligt att ha sexuellt umgänge med, alltså lika med våldtäkt.Men det förstår väl inte du utan du tänker och beter dig som dina efterblivna föräldrar och våldtar allt som rör sig!

  Och då menar jag ALLT! Får,kor och en och annan häst och med din lilla penis så även höns! Och med den stavningen så förstår jag att du inget jobb har utan lever på bidrag vilket du kommer att göra till den dagen vi sparkar hem dig igen! HATA MUSLIMER!

 25. BERGET skriver:

  Japp! när Germanerna i allmänhet har tröttnat, då kommer berikarna till korta.
  Det finns det så många historiska bevis på.

 26. Jonny skriver:

  asså ska alltid svenska vara rasister mot invandrare. de är inte deras fel. tjejerna ville ha killarna gav tjejerna de dom ville ha. och tjejer ljög om sina ålder. dom sa de själv på rättegången. och killarna är fria.så vad e det ni vill komma fram med era kommentar:S gå säg de då till rättegången dä ni säger på kommentar. så ni vet killerna kommer anmäla alla er som skriver sånt dom är ute dom har set allt . dom har snackat med sina advokater . så visa respket lite för i helvete har ni ingen skam i kroppen…. så nu vet alla i örebro att tjejerna ljög…. de finns många bevis på dä:S …. töntar hela bunten visa lite respekt fan:S varför ska ni fucking lägga er i när nått händer dom där tjejerna ljuger:S ni kommer alla få reda på de 23 december:) hahah grabbarna är friaaa

 27. Egon skriver:

  Jävla blattar, ni borde slaktas rakt av.

%d bloggare gillar detta: