Han våldtar ”gravida” kvinnorDen höggravida kvinnan våldtogs på hallgolvet av mannen som ringde på hennes dörr. Polisen säger till ”Efterlyst” att det troligen rör sig om en serievåldtäktsman – som medvetet jagar gravida kvinnor.

”Torsdagseftermiddagen den 19 november ringde det på dörren hemma hos den höggravida kvinnan i Jordbro i Stockholm. Kvinnan var ensam hemma med sitt lilla barn.

Mannen som ringde på dörren frågade efter en person, och när kvinnan svarar att någon sådan person inte bor där frågar mannen i stället efter hennes make.

– Han är inte hemma, svarade kvinnan.

Mannen trängde sig då in i lägenheten och knuffade omkull henne. Han slet av kvinnan kläderna och våldtog henne. Var barnet befann sig under våldtäkten minns inte kvinnan.

Nu misstänker polisen att mannen kan vara en serievåldtäktsman, som har planerat att våldta andra gravida kvinnor.

Två andra anmälningar har kommit in till polisen under november, från samma område, som eventuellt kan kopplas till den grova våldtäkten.

Det här sättet att ringa på och söka upp och leta efter offer kan tyda på att det är en serievåldtäktsman och vi befarar att han kommer att slå till igen. Det är oerhört viktigt att vi får sådan information som gör att vi kan lösa detta, säger Per Stevemar.

Vem angriper en gravid kvinna som har ett litet barn hemma? Det är så hänsynslöst att det måste klaras upp, säger Per Stevemar”.

Signalementet
25-35 år.
Mörk.
Runt 180 cm lång.
Bär tandställning. Talar svenska med brytning.

Efterslyst/invandrarlyst på TV3 visar mer om kulturberikaren ikväll.

Gravida kvinnor. barn, småtöser, handikappade, utvecklingstörda etc etc får se upp, berikarna bryr sig inte.

Är kanske dumt av Efterlyst att visa en fantombild av mannen? vore bättre att dom diskuterade om ”minareter” med PK-eliten.

Jagas för våldtäkt på gravid

Nu har man skickat ut en fantombild på våldtäktsmannen

7 Responses to Han våldtar ”gravida” kvinnor

 1. Nalle skriver:

  Inga överraskningar i det signalementet. Jag blev själv vittne till när en neger gjorde en framstöt av liknande slag, men på en annan ort, mot en kvinna i helgen. Han stod utanför hennes dörr och påstod att ”hon var skyldig honom pengar” sen gick han emot henne. Hennes svenska pojkvän var dock inne i bostaden och kom ut och gav negern ett kokt stryk tills negern såg ut som en ballong i ansiktet och tappade sin tuffa keps som han hade satt på huvudet lite snett, så han såg riktigt begåvningshandikappad ut. Det var så jävla vackert!

 2. Ralf skriver:

  Undrar hur stort mörkertalet är av liknande handlingar?

 3. Hans skriver:

  dET ÄR ETT vedervärdigt BROTT personen har gjort.
  Om han grips borde han kastreras efter rättegång.
  Alltså kemisk kastrering.
  Även fler återkommande återfalls våltäksmän borde
  få kemisk kastrering som straff.

 4. Mack skriver:

  Det är ett högt pris vi svenskar får betala för daltandet med invandrare: misshandel, mord och våldtäkter är snart inga nyheter. Det är ingen fördom att invandrare begår fler våldtäkter än svenskar, det är ett faktum. Våra politiker är minst sagt medskyldiga som släpper in vilken skit som helst och som inte tar i med hårdhandskarna mot de som missbrukar Sverige som en fristad.

  Misstaget som alldeles för många svenskar gör är att tro att invandrare från t.ex. mellanöstern har samma värdegrund som vi. Saker som vi svenskar ser som självklara; våld är oacceptabelt, jämställdhet och respekt mellan könen osv är inte alltid något som man tar hänsyn till när man kommer från en HELT annan kultur och/eller en religion som förkunnar mannens dominans och användandet av våld och förtryck.

  Det är fan på tiden att vi öppnar vår ögon och blir lite mer vidsynta. Alla är inte så vi svenskar.

  Jag röstade på Folkpartiet i senaste valet men kommer att rösta på Sverigedemokraterna i nästa val. Jag har tröttnat på att se det en gång så fantastiska Sverige förfalla och nedmonteras av mörka och svettluktande äckel.

 5. Sofie skriver:

  Vad menar du men ”gravida”? Tänkte eftersom du satt ordet inom citationstecken

 6. Åke skriver:

  Men han ser ju svarthårig ut.
  Brukar inte såna uppgifter ”mörkas”?

 7. spikharry skriver:

  Mack!

  Håller med dig det är sorgligt att Sverige på så kort tid blivit ett land som värnar om allt och alla förutom sina egna.

  Tror personligen att vår sista chans att få till en förändring är 2010, kommer SD inte in, då är Sverige ett förlorat land.

  Men visst blir SD:are en friskt fläkt när dom äntrar talarstolen och tvingar andra hycklande politiker att inse fakta.

  Mörkningen upphör.

%d bloggare gillar detta: