Fler invandrare inom polisenKvinnor och personer med annan kulturell bakgrund är det ont om inom polisen. För att öka den andelen har 25 personer från 19 nationaliteter anställts i Västra Götaland.

”Det handlar om projekt PIA (Polisen integrerar aktivt). Det finansieras av Europeiska Socialfonden (ESF) och av pengar från integrations- och jämställdhetsdepartementet.

Det är viktigt att polisen speglar övriga samhället när det gäller medarbetarnas kulturella bakgrund, säger projektledare Jan Hellnevi. Det gör den inte i dag”.

Förfallet eskalerar fortare än någon kunnat drömma om. Viktigt att polisen speglar övriga samhället? Skall ni kasta brandbomber, bränna bilar, sälja droger och hota era kollegor också?

Fler invandrare inom polisen

Annonser

4 Responses to Fler invandrare inom polisen

 1. BERGET skriver:

  Då vill det snart till att man har ordäntligt med kontanter med sig vid bilfärd, så man slipper att sitta fast i dagar i väntan på att bli iväg släppt.

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Detta är fullkomligt livsfarligt! Man sätter vapen och polisära befogenheter i händerna på dessa stenålder-barbarer. Att dessa musse-poliser kommer missbruka sin makt så fort dom får chansen kan varje normalt funtad människa räkna ut. Nu kommer vi m a o snart ha våldtäkts-poliser. Vem kommer våga anmäla att dom blivit våldtagna eller rånade av en polis? Det vore rena dödsdomen.

 3. lovetrinity8312 skriver:

  allvarligt talat väx upp och öppna ögonen. Allt skit som har hänt kring polisen med korruption och annat har ju skett då vi har haft svenska poliser , nu när man för in manniskor med etnisk bakgrund ser ni direkt en möjlighet att gömma era misstag bakom dem och all smutskastning och dåligt som har hänt kommer ni kasta över de. Som vanligt gömmer ni era fula handlingar bakom oss. Jag vet inte vilken kunskap ni har , men efter att ha läst artiklar och bloggar framkommer det väldigt tydligt att det är lika många kvinnor som män i detta projektet och man nämner inget om deras religion eller värderingar. utan dessa ska värna om och arbeta för sveriges medborgare oavsett kultur religion utseende. Kanske de kommer att vara de som hjälper någon utan er okunniga i framtiden, undrar vad ni kommer tycka om detta när ni fått livet räddat utan en av dessa underbara människor.

 4. BERGET skriver:

  Du kan helt enkelt inte va frisk.

%d bloggare gillar detta: