Socialdemokrat vill ha ett Islamskt center i HelsingborgHELSINGBORG. När det blir aktuellt är ett islamskt center i första hand ett bygglovsärende som avgörs av tjänstemän och inte politiker, enligt vice ordförande i kommunstyrelsen Tomas Nordström (S) som tycker att ett sådant center kan vara positivt för staden.

Alla har rätt till träffpunkter. Helsingborg är mångkulturellt och allt som ökar toleransen är bra.

Enligt Tomas Nordström kommer Sverigedemokraternas kampanj i Ramlösa och Gustavslund att ignoreras av invånarna där. Han tycker att det är en ickefråga eftersom det inte inkommit någon officiell ansökan om ett islamskt centra.

Sverigedemokraterna försöker göra något nummer av det, de kanske har fått medvind i opinionen. Det är ett sätt för dem att vara med i media. Går Sverigedemokraterna ut i ett område så kommer folk att ställa sig frågande och ringa kommunen och få samma besked”.

Toleransen för dom svenskar som vill slippa dessa eländiga byggnader bryr sig Tomas Nordström inte om. Nej vi skall vika oss för mångkulturens ständiga framflyttade positioner.

Moderatern Christian Orsing är inte lika positiv, men passar på att kasta skit på SD:are ändå.

Sverigedemokraterna vill självklart stoppa byggandet av ett Islamskt center, men finner inget gehör hos styrande PK-packet.

Undrar vilket årtal vi svenskar blir en minoritet i vårt eget land?

S-politiker vill tillmötesgå muslimerna om ett Islamskt center

M-politiker tveksam till islamskt center

Sverigedemokraterna fortsätter sin kampanj mot ett islamskt center

7 Responses to Socialdemokrat vill ha ett Islamskt center i Helsingborg

 1. BERGET skriver:

  CA 2050

 2. halvinv skriver:

  1. Kan nog inte kommenteras på annat sätt än: ”Ännu en nyttig idiot”
  2. Ca år 2050 (eller kanske det heter nånting på 13xx..då?

 3. Jo skriver:

  Det pratas om mc gäng som tar över lokaler på olika orter för att etablera sig, polisen/myndigheterna gör allt för att stoppa dom. Men jag ser en skillnad på mc gängen och tex muslimerna och det är graden av brottslighet och vilka det drabbar direkt och indirekt.

  Muslimerna vill ta över världen och utrota eller förslava de kristna , mc gängen håller sig till de sina och olika kriminella grupperingar och beblandar sig inte med vanliga svenssons. I dag ser hotbilden lite annorlunda ut ibland dom och stora problem har startat just pga av invandrare som inte drar sig för att skada oskyldiga som befinner sig i närheten av olika mål.

  Så jag ser just byggandet av mosker i olika delar just som en etablering av kriminella på ett sätt som ser oskyldigt ut för en del politiker för dom vet inte bättre. Titta i Europa vad som pågår där i Schweiz tex En folkomröstning är helt klart bäst, då får man ett svar på en gång om vi det svenska folket vill ha det så eller inte.

  • annullera skriver:

   En folkomröstning är helt klart bäst, då får man ett svar på en gång om vi det svenska folket vill ha det så eller inte.

   Det Svenska folket har ingenting att säga till om, därav är en folkomröstning helt utesluten!
   Våra Riksdagspartier och styrande bestämmer över huvudet på folket. De har än idag aldrig tagit upp denna fråga på sin agenda ut mot folket inför nyval. De passar sig mycket noga!

   Om folket och väljarna vill ha en förändring finns det bara ett sätt att rösta år 2010.
   SD kommer att få min röst!

 4. BERGET skriver:

  Att föreslå en folk omröstning i en sånhär sak för en sosse, vore det samma som och lägga fram samma sak för Josef Stalin.

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Utvisa Tomas Nordström till Somalia!!

 6. Rutger skriver:

  Muslimska center, minareter, moskeer eller koranskolor hör inte hemma i Norden. Rösta rätt, rösta SD.

%d bloggare gillar detta: