Mona Sahlin nära ett psykiskt sammanbrottSverigedemokraterna får rekordsiffror i en ny opinionsmätning. Socialdemokraternas ledare Mona Sahlin öppnar för regeringssamarbete med Folkpartiet och Centern om de röd-gröna blir störst men inte får egen majoritet.

Allt för att isolera Sverigedemokraterna (SD).

”Det krävs en majoritetsregering och det är det som är den tydliga skillnaden mellan vad jag säger och vad Fredrik Reinfeldt säger, säger Mona Sahlin till TT.

Han fortsätter att prata om att en minoritetsregering är fullt möjlig även om Sverigedemokraterna är vågmästare. Det tror inte jag. Det tänker inte jag vara med och försätta Sverige i, säger hon.

Enligt Mona Sahlin riskerar landet att hamna i ett politiskt kaos, om SD skulle tillåtas få en vågmästarroll.

Frågan är om det i en sådan allvarlig situation går att låsa sig vid att det måste vara alla tre rödgröna partier som ska ingå i en majoritetsregering.

Min utgångspunkt är en rödgrön majoritetsregering. Men eftersom jag de senaste tio åren följt vad som hänt i Europa när man gett de här små främlingsfientliga partierna ett politiskt inflytande, så förskräcker det. Och då är det ett vägval vi står inför, om de kommer in som vågmästare.

Det är livsfarligt om vi traskar patrull med den utveckling som varit i Europa. Men vi tre håller ihop för att svara på din fråga, säger Sahlin.

Men Centern och Folkpartiet säger att de inte sätter sig i en regering med Vänsterpartiet. Vore inte ett alternativ då vara att ni och Miljöpartiet bildar en majoritetsregering med två borgerliga partier?

Sen litar jag på att alla sju demokratiska partier i riksdagen tar ansvar för demokratin och håller de här krafterna borta, och då finns det konstruktiva möjligheter, säger Mona Sahlin”.

Demokrati för socialdemokrater är att folkvalda partier som SD som förespråkar demokrati skall hållas utanför allt inflytande i riksdagen på ett odemokratiskt sätt.

Sänket Sahlin har nu flörtat med allt och alla. Kommmunister, islamister, judehatare och andra odemokratiska krafter och partier i sverige, allt för att nå sitt eget mål (Sveriges första kvinnliga statsminister) och fri invandring..

Flörten med Centern och Folkpartiet tog slut innan Monas bläck hade torkat. Bägge partier ger Mona svar på tal direkt.

”Vi resonerar inte i termer om att samarbeta med socialister, säger Centerpartiets partisekreterare Anders Flanking. Den som är gladast för sådana här spekulationer är Jimmie Åkesson. Man tilldelar Sverigedemokraterna en större betydelse än de faktiskt har, säger Anders Flanking”.

Säger det igen, SD är inget riksdagsparti ännu men 2010 så blir dom det. Trots detta så är det SD som styr skutan och dom andra partierna får leka vidare med sin spann och spade.

Vem skall sänket Sahlin nu vända sig till? Sveriges genom tidernas sämste partiledare har på nytt gjort bort igen och igen.

Sitter Mona kvar fram till valet 2010? tror personligen inte det, men hoppas kan man alltid 🙂

Nya röster till SD väller in och varje undersökning visar på en ständig uppgång som förhoppningsvis fortsätter ett bra tag till.

Mona Sahlin öppnar för regeringssamarbete med Folkpartiet och Centern

Sahlin får kalla handen av C och FP

Annonser

10 Responses to Mona Sahlin nära ett psykiskt sammanbrott

 1. Mack skriver:

  Om nu SD ska frysas ut, vem ska då ta ansvaret att ta tag i de ökande problemen i förorterna, hedersmord, invandrarrelaterad kriminalitet ”svenska” islamister som reser till krigshärder och strider osv osv. Det är snarare MER oansvarigt att försöka ignorera och mörklägga de frågor som SD än att släppa fram de. Vänstern har misslyckats och nu är det dags att städa upp.

  Kul att du valde att använda en bild som fått många att kalla Mona för Mona Muslim… 🙂

 2. Dan-Åke skriver:

  Mona är en muslim. Kasta om bokstäverna i hennes så framträder ISLAMHONAN 🙂

 3. BERGET skriver:

  Konstruktiva möjligheter!
  Bara smaka på det…
  Det kommer nog att bli väldigt ”konstruktivt” framöver
  oavsett vem som vinner valet har jag en stark känsla av.

 4. Nizze skriver:

  Vi alla sanna svenskar här på bolggarna, kommer njuuta efter valet när Mona är en enorm förlorare, och Jimmy så småningom sitter i regeringen.

  SD Håll flaggan högt, inga rasist-sånger eller annat.

 5. annullera skriver:

  Skall Mona Muslim ta ordet DEMOKRATI i sin mun?
  Hon skämmer inte bara ut sig själv utan hela det Socialdemokratiska etablissemanget. Utesluta SD och det folk som kommer att ge sitt förtroende och sin röst till detta parti år 2010, skall enligt henne bojkottas och tryckas tillbaka, vad fan är det för DEMOKRATI? Gäller DEMOKRATIN endast vissa? Då finns det ju ingen DEMOKRATI! Skall alla tycka och tänka som Mona Muslim och hennes anhang? Skall alla rätta in sig i hennes LED och inte kunna få ha en egen- och annan åsikt? Det är ingen DEMOKRATI, det kallas för DIKTATUR!
  Vi kan i detta fallet inte bortse från att Mona Muslim vill införa DIKTATUR i vårt land.

  Bort med alla politiker som hotar vår DEMOKRATI!
  Vi kan börja med att Utesluta Mona Muslim!

 6. Blodsven skriver:

  Subban har förmodligen allvarliga mentala problem! Hennes maktbegär känner inga gränser för vad hon är beredd att ta till, snacka om att sälja sin själ. Fanns det någon ansvarstagande politiker i detta land, så skulle den tamejfan rakryggat be svenska folket om ursäkt för allt elände man skapat i landet. När folk har fått nog av idioterna, så börjar kärringaset tala om ”demokrati” helt plötsligt…

 7. BETONGOLLE skriver:

  Ska äta julbord med SD ikväll å det ska bli ett sant nöje att slippa diskutera med alla politiskt korrekta dumjävlar som jag brukar träffa på julen i vanliga fall.Misstänker att vi som är där ikväll tycker ungefär samma om flyktingpolitiken. GOD JUL på er alla så länge vi får fira jul innan islamisterna tar över landet

  • Robin_Shadowes skriver:

   Passa på att njuta av julskinkan så länge det går. Snart kommer den vara ett minne blott om mussarna får som dom vill och det brukar dom ju få.

 8. per2 skriver:

  Tänk er drömscenariot att SD får 52 % av rösterna och därmed egen majoritet. Då är saken klar. Inget mer tjafsande om minoritetsregeringar och blocköverskridande utfrysningar. På köpet får vi en politik som gynnar det svenska folket och tillvaratar dess intressen.

 9. BERGET skriver:

  Ett mycket intressant cenareo.
  1. Massinvandringen stoppas.
  2. Kriminaliteten minskar till ett min.särskilt bla
  invandrare, för dom blir utvisade anars.
  3. Invandrarna får leva under samma vilkor som svenskar.
  4. Kvar i sverige blir då bara dom skötsamma invandrarna.
  5. Svenskarna kommer då i ännu högre utsträckning än i dag respektera dom arbetande och laglydiga invandrarna.
  6. Rasbarrieren är nu så låg att svenskar gifter sig
  och skaffar barn med invandrare i en mycket högre utsträckning än i dag.
  7. RESULTAT: Om 200 år finns det trolgtvis inte en enda etnisk svensk med Germansk härkomst, alla är mer eller mindre mörkhåriga och brunögda.
  8. Så fick Måna Musslim som hon ville i alla fall.

  SD 2010 ÄR TYVÄRR BARA EN DÅLIG TILLFÄLLIG LÖSNING
  SVENSKEN SOM TROR ATT HAN ÄR VAKEN, GÅR BARA I SÖMNEN!

%d bloggare gillar detta: