Muslimska invandrare misstror judar


Uppemot 75 procent av invandrare i Danmark från fem länder, och knappt 20 procent av etniska danskar, har antijudiska hållningar.

”Misstro och fördomar mot judar i Danmark är därmed inte bara något som gror i extremistgrupper, skriver tidningen Kristeligt Dagblad.

Siffrorna kommer från undersökningen Danmark och de främmande: Om mötet med den arabmuslimska världen.

Undersökningen bygger på samtal med drygt 1 500 invandrare från fem olika grupper – turkar, pakistanier, somalier, palestinier och personer från det tidigare Jugoslavien. Dessutom intervjuades 300 etniska danskar.

Alla fick tre frågor som handlade om attityder till bestämda grupper i samhället, inte bara till judar. Men det var judarna som de fem invandrargrupperna var mest misstänksamma och fördomsfulla mot, enligt undersökningen.

Sammanlagt visar undersökningen att 65,8 procent av de intervjuade invandrarna anser att man ”inte kan vara försiktig nog i förhållande till judar i Danmark”. Bland etniska danskar är motsvarande siffra 18,2 procent. Muslimska invandrare var mer negativt inställda till judar och andra grupper än kristna invandrare. Mest förtroende hade man för danskar.

Detta är hållningar som är långt mer utbredda bland invandrare än vi normalt föreställer oss, säger statsvetaren Peter Nannestad vid Aarhus universitet som står bakom undersökningen till tidningen”.

Om mötet med den arabmuslimska världen. 65.8 procent av invandrare i Danmark anser att man måste vara nog så försiktigt med judar.

Muslimer är mer negativa än andra.

Gång på gång så får vi bekräftat hur Islam och koranen hjärntvättar muslimer, att föräldrar sedan överför sitt extrema judehat till sina barn är också vida känt.

Hatet och misstänksamheten som muslimer bär med sig mot alla som inte knäfaller inför Islam är skrämmande. Lika skrämmande är att svenska politiker och media överlag. allt som oftast tiger om detta.

I Danmark gör dom utredningar och diskuterar, i Sverige skall allt sopas under matten och sedan stoppar man huvudet i sanden, och pang så är alla problem lösta.

Om bloggare inte funnits så hade både politiker, journalister och andra svenskhatare med stor säkerhet lyckats undanhålla för svenska folket om vad som håller på att hända i vårat land.

Bloggar som bl.a I Mitt Sverige och Varjager som funnits i flera år har gjort ett underbart jobb genom att varje dag upplysa oss andra om vad som är på väg att hända.

Dom relativt nya ”Tungviktare” Polititiskt Inkorrekt och Fria Nyheter som toppar dom flesta listor, har tagit bloggandet till en än högre nivå som uppskattas av 100 000 tals läsare.

Sist men inte minst så har vi svenskvänliga Sverigedemokraterna som verkligen fått svenska folket att öppna ögonen rejält.

Deras svenskvänliga politik är som ljuv är som ljuv musik.

Judemisstro utbredd bland muslimska invandrare

Annonser

8 Responses to Muslimska invandrare misstror judar

 1. krikon skriver:

  ”Misstro och fördomar mot judar i Danmark är därmed inte bara något som gror i extremistgrupper,” skriver tidningen Kristeligt Dagblad enligt Spikharry.
  Detta är fel! Du har citerat SvD:s artikel.

  I Kristeligt Dagblads (KD) artikel förekommer inte ord som ”misstro” eller ”fördomar”. Däremot ord som judehat, intolerans och antisemitism.
  Det är svenska TT som gjort sin egen artikel av KD:s förmodligen för att inte stöta sig med muslimerna i Sverige!!!

  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/347368:Danmark–Regeringen-maa-modvirke-intolerance

 2. Dan-Åke skriver:

  Det är inte fel av Harry att citera Svd, du begår samma misstag som Svd gör, du tillskriver harry fel som andra skrivit.

 3. Demokratbloggen skriver:

  Lär känna Toblerone-Mona!

  http://demokratbloggen.wordpress.com/2009/11/24/landsforraderiet-tar-ny-fart-med-toblerone-mona/

  Hon kom, hon sågs, hon segrade … men inte hos mig i alla fall, den landsförrädarslynan!

  Vet du att du kan prenumerera på den här bloggen så slipper du leta efter den, då får du gå till den här URL:en och fylla i din epostadress så får du den direkt i inkorgen.

  http://demokratbloggen.wordpress.com/

  Vi ses och hörs.

 4. Roland X skriver:

  Om jag misstror muslimer så stämplas jag automatiskt som rasist.
  Men om muslimer misstror judar, stämlas dom då som rasister? Eller är det som det brukar vara – muslimer får inte kritiseras?

 5. spikharry skriver:

  Muslimer får vi aldrig kritisera.

  Om muslimen kallar svenska tjejer för ”svennehoror” då är det inget brott. Svarar tjejerna och kallar honom för blattesvin då är det ett brott.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Det var visst just nåt liknande som utlöste den råa misshandeln i Slöddertälje härom året. Ingen gripen, ingen dömd. Fallet senare nerlagt. Hade det varit tvärtom så hade svennebananerna skakat galler just nu och gjort så i många år framöver.

 6. Ann-Marie skriver:

  Och svenskarna har aldrig haft problem med judar! Voila, kommer musslorna in och har problem, bye bye! Åk hem igen!

%d bloggare gillar detta: