Muslimsk moderat förespråkar våld mot kvinnor


Moderaten Abdirisak Waberi är naturligtvis fri att tycka vad han vill. Men delar resten av moderaterna hans åsikter?

”Män kan ha fyra fruar. Mannen är den starke som bestämmer i familjen. Man och kvinna har olika roller i livet. Om en kvinna är otrogen får hennes man slå henne. Men bara först efter att han pratat med henne och slutat ha sex med henne.

Är detta åsikter som kännetecknar göteborgsmoderaterna? Ja tydligen. I alla fall en av kandidaterna på partiets riksdagslista, Abdirisak Waberi. Waberi är ordförande i organisationen Sveriges Islamiska skolor och har tidigare suttit i SDN Lärjedalen. I en intervju för RFSU ger Waberi uttryck för ovanstående.

Abdirisak Waberi är naturligtvis fri att tycka vad han vill. Samtidigt har han en god chans att röstas in som moderat representant i rikdagen 2010, och man kan fråga sig om partiets väljare i Göteborg delar hans åsikter?

De som inte gör det bör välja ett annat parti. Ett där man har som krav att kandidaterna skall stå bakom jämställdhet mellan könen”.

Män kan ha fyra fruar och och man får även slå henne etc etc. Underligt att denne islamist får stanna kvar hos Moderaterna och sprida sin kvinnofientliga proganda.

Tänk vilket jädrans liv det blivit om en svensk politiker sagt likadant!!! Är det sådana här stollar som Moderaterna värvar så sjunker partiet snart som en sten.

Stoppa idioten i tid annars förespråkar han snart sharialagar där både händer och fötter skall kapas av.

Hittad en väldigt intressant artikel hos bloggen Varjager. Islamistenmuslimen tillika ”moderatern” och våldsförespråkaren Abdirisak Waberi festar loss med riksdagens talman Per Westberg.

Besök Varjager och se foto på det mysande paret Abdirisak Waberi och Per Westerberg

Abdirisak Waberi (M) tycker kvinnovåld är okey

20 Responses to Muslimsk moderat förespråkar våld mot kvinnor

 1. Roland X skriver:

  Moderaterna har blivit ett parti för knäppgökar.

 2. Dan-Åke skriver:

  Undar hur många kvinnor muslim-helvetet piskat på under sina dagar?

 3. Stefan K skriver:

  Jag erkänner:
  1998 och 2002 röstade jag på Moderaterna. Alla har vi våra brister, men med åren växer man till sig, mognar och erkänner sina misstag.
  Ett tidigt nyårslöfte:
  Jag röstar aldrig mer på någon av de 7, utan väljer hellre soffan.

 4. annullera skriver:

  Det finns endast ett parti att rösta på år 2010 och det är SD! Övriga partier har gjort sitt och visat vad de går för. De har svikit sitt eget folk, både gamla och unga! De är ODEMOKRATISKA,FEGA och FLATA.
  De har skapat ett samhälle där grova rån, misshandel, våldtäkter- och gruppvåldtäkter, mord samt bränder, stenkastning och annat skit har blivit vardagsmat. De har skapat ett land som helt utan sans och balans skall ta emot all världens folk utan någon som helst kontroll över vilka Sverige tar emot.

  Det är dags för nya friska krafter att ta över! Krafter som kan skapa ett land och samhälle där människor kan leva och känna sig TRYGGA samt rätten till en fortsatt DEMOKRATI, FRIHET och JÄMLIKHET.
  Det är dags att skipa RÄTTVISA och se till att de gamla som byggt upp vårt land får det liv som de har rätt till, får den vård, omsorg och levnadsstandard de själva har betalat för.

 5. annullera skriver:

  I Sverige vill vi INTE ha politiker som står för FÖRTRYCK! Skicka tillbaka Abdirisak Waberi till det land där han hör hemma, eller ännu bättre, till någon annan planet.

 6. Robin_Shadowes skriver:

  Iskalla döda ögon har han också, den där psykopat-negern. Längtar nog redan efter kalifatet så att han kan få utlopp för sitt hat mot oss kuffar. Ut med skiten! Har aldrig och kommer aldrig tillföra Sverige något.

  • annullera skriver:

   Håller verkligen med! Han kommer inte att tillföra något gott till vårt land. Detta är en av dem som inte har flytt från sitt hemlands förtryck, han har tagit det med sig och kämpar nu för att med våra styrande politikers hjälp plantera in det förtryck som han själv vuxit upp med.

 7. Demokratbloggen skriver:

  Jag vet en medlöpare som argumenterade med mig om att muslimerna ju inte har gjort något och att vi är orättvisa emot dem.

  ”De får stå ut med en massa skander och de har inte ens ett parti att försvara sig med, som vissa andra rasistiska element helhjärtat stödjer.”

  Så långt den medlöparen

  Men nu har Moderaterna en kandidat, nyss var det en riksdagskandidat från centerpartiet som ville införa sharialagar … Och så har de ju förstås själva Mona Sahlin, inte att förgäta!

 8. Blodsven skriver:

  Är man invandrare samt dessutom svart, kan man i detta dårhus vräka ur sig vilka idiotfraser som helst. Säger en svensk politiker samma sak, är det legitimt och fritt fram att håna och bespotta karljäveln. Grattis era moderatarsel, att ni välkomnar hjärndöda idioter i ert pissparti. Ska bli jävligt njutbart att se äggskallen stammande förklara varför det gick åt helvete i valet….

 9. Jo skriver:

  Kan tänka mig att rösta på ett parti som tillåter varje svensk att äga 3-4 muslimer som man får ge stryk allt efter behag och sedan gräva ner dom i en myrstack bara för att man kan … IDIOTER FINNS DET GOTT OM! *Ler*

 10. […] Muslimsk moderat förespråkar våld mot kvinnor, Spikharry […]

 11. BERGET skriver:

  Som jag har sagt vid ett par tillfällen tidigare på
  PI ( innan dom stängde av mig ) 2010 är nog det sista valet vi har i detta land på ett bra tag.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Om dom inte ställer in det nån gång under sommaren. Vid det laget har Lissabon-fördraget varit igång i flera månader så dom kan säkert hitta på en anledning som att SD hotar rikets inre säkerhet. Dessutom lär väl en del hate speech-lagar ha hunnit träda i kraft som förrädarna kan använda sig av för att för alltid avskaffa demokratin, införa undantagstillstånd och inrätta den nya polisstaten med total övervakning över medborgarna. Alla kommer bli tvångsvaccinerade och chippade.

  • spikharry skriver:

   Förstår att PI stängde av dig. Fortsätter du med liknande kommentarer som skjut av dom, avrätta dom, ladda bössan, svartingasen, etc etc så händer samma sak här.

   Nog för att invandringen är ett stort problem men sådan inlägg tolerar inte någon blogg.

   Skärpning tack.

 12. BERGET skriver:

  Om man tittar på fotot så blir man bedrövad, vilket svin.
  Prova att föreställ dig att han är i ditt kikarsikte i stället
  vips så mår du genast bättre.

 13. per2 skriver:

  Jaha nu förstår jag. Det är det här som är de nya moderaterna. Det är bara att tacka, för nu fick SD förmodligen 500 röster till.

 14. Ann-Marie skriver:

  Dom nya Moderaterna??!?!!? Och jag som förr röstade på dom!! Vad in i glödheta tänkte jag på??!!

 15. Snickarn skriver:

  Mångkultur eller Välfärd ? ”Utvecklingen kan vara på väg mot en katastrof. Det räcker inte med att villkoren i försäkringssystemen försämras. Sverige måste sluta låtsas, att vi kan bjuda på mera ”godhet” än vad andra länder kan. Ungefär en fjärdedel av hela den offenliga sektorns resurser går till folk från och i andra länder, medan bara en dryg tiondel av intäkterna kommer därifrån. Om denna utveckling fortsätter kommer en avsevärd bantning av välfärden att bli nödvändig för framtida generationer. För att bromsa den växande ekonomiska konflikten mellan invandringen och välfärden bör Sverige ta ”time out” från invandringen, även ifrån de nytillkommande EU-länderna.” I valet 2010 Rösta Rätt! Inte Rött!

 16. aron skriver:

  undrar vad Gudrun har att säga?

%d bloggare gillar detta: