FN-kritik skydda invandrar-kvinnornaIdag är det FN:s internationella dag för bekämpandet av våldet mot kvinnor. Sverige får kritik för att inte göra tillräckligt för att skydda invandrarkvinnor.

”Svenska FN-förbundet och 16 andra organisationer ger Sverige underkänt, och invandrarkvinnornas situation pekas ut som ett särskilt bekymmer.

Aleksander Gabelic efterlyser därför mer kunskap och rutiner kring sättet att bemöta invandrarkvinnor som utsätts för våld.

De har intervjuat muslimska slöjbärande kvinnor i olika åldrar och med olika etniska bakgrunder och yrken i Malmö.

Kvinnorna undviker typiskt svenska områden eftersom de då riskerar att bli utsatta för kränkande kommentarer, folk spottar, vill inte sätta sig bredvid på bussen, knuffar eller använder annat fysiskt våld”.

Svenska kvinnor vågar inte sätta sin fötter där invandrare är dom dominerande grupperna.

Trodde först att artikeln var ett tidigt 1 April-skämt. Är det några kvinnor som behöver stöd i vårt land då är det svenska kvinnor som våldtas dagligen.

Över allt på skolor, krogar, m.m.m.m.m. hör man ”kulturberikare” kalla svenska kvinnor och tjejer för horor. svennhoror etc etc etc..

Invandrare ser ner på svenska kvinnor på grund att dessa kvinnor vågar leva ett liv utanför islams hjärndöda makt..

Vi borde med näbbar och klor och annat skydda våra egna kvinnor, men istället får sverige kritik för dom gör för lite för invandrar-kvinnor.

Verkar som hela skiten spårat ut totalt i hycklar landet vi bor i.

Sverige ligger högst upp i topp vad det gäller våldtäkter och anmälda våldtäkter, men nu skall andra etniska grupper prioriteras i första hand.

FN har på nytt flippat ut och tappat kontakten med människor totalt. På samma sätt som våra hycklande politiker gjort. Hjälp alla andra i första hand, sedan kan vi kanske hjälpa svenskarna??????

Sverige får kritik för att inte göra tillräkligt för att skydda invandrarkvinnor

4 Responses to FN-kritik skydda invandrar-kvinnorna

 1. Il Padre skriver:

  Skit i FN, skit i våra odugliga pk-partier! Ingen normal människa som lever NU i detta milleniuet kan tycka annat än att de där fågelskrämmorna på gator och torg väcker anstöt! Vem tar ansvar för att vettigt folkt med på tåget mår illa av när vi ser dem och vad de representerar? Jag accepterar inte att såna där människor (islamister, eller islamistämnen) gör att jag känner mig främmande i eget land! Sverige är på väg mot undergången och total förändring om inte Sverigedemokraterna (på gott och ont) blir ett väldigt starkt parti

 2. Blodsven skriver:

  Ja FN är en enda jävla rutten pajasorganisation! Att Sverige är världsmästare i dumhet är ingen nyhet, men att påstå att kåldolmekärringarna diskrimineras av svenskar är ju naturligtvis kränkningsindustrins påhitt. Frågar du de tre ”fördomsfria” halalhäxorna så finns inget tvång eller hederskultur inom ”fredens religion”, så då är väl problemet löst då. Vi behöver inga fler ”kunskaper” om politikernas importerade vansinne, vi behöver sätta press på lurkarnas beteenden. Någon som hört ex.vis feministrörelsen eller andra ”humanistiska” org. peka på problemets kärna….

 3. smileth skriver:

  Kvinnojourerna i Sverige har arbetat med invandrarkvinnor sedan starten på -70-talet. Det finns numera en särskild organisation enbart för invandrarkvinnor kallad Terrafem. Det finns flera muslimska kvinnojourer i Sverige. De svenska kvinnojourerna tar emot så många invandrarkvinnor sedan starten att de utgör 50% av alla som kommer till jourerna, alltså trots dessa specialarrangemang som Terrafem. De muslimska jourerna står utanför kvinnojoursrörelsen. Regeringen lade fram ett 53-punktsprogram förra året där invandrarkvinnors situation också ska åtgärdas. Det finns hur mycket som helst.

  Sedan skulle det vara intressant att få veta hur många som utsätts för spott och spe, det låter inte särskilt svenskt att spotta. Det låter mer som det är de egna som ger sig på kvinnorna. Och vad är särskilda svenska områden idag? Danderyd kanske, skulle de sätta igång och spotta på folk där?
  Det låter lite för svamligt och löst detta, och svenska FN-förbundet som det handlar om är en märklig organisation som vad jag förstår består av många muslimer. De har framfört obegriplig kritik förut och vill också förbjuda kritik av islam.

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Mig kommer dom inte få tyst på. Jag kommer fortsätta krängka islam tills jag hamnar i grafven.

%d bloggare gillar detta: