kravallutrustade poliser i RosengårdNatten till måndagen utbröt oro i stadsdelen Rosengård i Malmö, med bränder och stenkastning. Efter en större polisinsats blev det lugnt.

”Enligt polisen rörde det sig om ett 20-tal maskerade ungdomar som drog runt.

Det började lite före midnatt med att man kastade sten mot polis och lokalbussar, berättar Lars Karsten, vakthavande befäl vid Skånepolisen.

Sedan eskalerade det med att man drog ut två släpvagnar och satte eld på dem samt en container. Vi kraftsamlade våra resurser och vid halv två var läget under kontroll, säger Lars Karsten.

Enligt Sydsvenskans reporter på plats förstördes tre släp vid en Shellmack av de anlagda bränderna. Räddningstjänsten kunde börja släcka först sedan ett 20-tal kravallutrustade poliser satts in mot ungdomarna.

Ingen rapporteras ha skadats och ingen omhändertogs i samband med oroligheterna vid Ramels väg.

Tidigare i år har det varit stökigt i Rosengård, men stenkastning och anlagda bränder”.

Återigen blev poliser attackerade i Rosengård. Underligt att polisen nästan aldrig lyckas plocka in några av ligisterna som ställer till med allt elände.

Helgen har präglats av bränder hot och våld som vanligt. Finns inte en chans att dagens politiker kan lösa våldet som bara ökar och ökar.

All skit som ny-svenskar ställer till med får gemene svensk skulden för, det beror på främlingsfientlighet, rasism och utanförskap enligt den styrande PK-eliten.

7-klövern har under dom senaste 20 åren fört en invandringspolitik som hela världen skrattar åt, politiker överlag är väl medvetna om att problemen är skapade av dom själva.

Men ingen vågar stå rakryggad och erkänna det öppet. Dom är rädda för SD:s framfart och låter hellre landet förfalla totalt än att erkänna hur misslyckade dom själva är.

Varför sviker ni oss som betalar er lön och välfärd?

Bilar brann även i Falkenberg i natt. Flera liknande bränder har tidigare inträffat i bostadsområdet Falkagård senaste tiden.

Lägg märke till hur bl.a SvD och DN som igår upplyste svenska folket om den fruktansvärda branden i Vellinge (en liten plätt) nu gör allt för att gömma undan hur poliser attackerades i Rosengård.

Hyckleriet finner inga gränser.

Nya bråk och bränder i Rosengård

Nya bilbränder i Falkenberg

Annonser

2 Responses to kravallutrustade poliser i Rosengård

 1. BERGET skriver:

  Polisen griper bara dom som dom får order att gripa,
  hur skulle det se ut om det än en gång skulle visa sig
  att det var AFA eller svartingar.
  Det skulle ju bara spä på fördommarna ytterligare, tänk om folk skulle kalla dom för undermänniskor, och vad skulle då hända med människors lika värde?

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Väntar bara på en riktig serie-mördare men av arabiskt/somaliskt ursprung. Dom kommer bli tvungna att låta honom hållas eller riskera spä på fördomar om invandrare.

%d bloggare gillar detta: