Invandrare sålde förståndshandikappad 14 åring


De två tonårsflickor som åtalats för att ha sålt en 14-årig flicka i Malmö till ett stort antal män för sex, gör vissa medgivanden men nekar till grovt koppleri.

”Den 20-årige man som också åtalats för att ha arrangerat sexköpen nekar däremot helt. Det framgick när rättegången på måndagen inleddes i säkerhetssalen i Malmö tingsrätt.

Den ena åtalade flickan, som är 17 år gammal, medger att hon tagit emot pengar för sexköp och att hon varit med vid ett par tillfällen då 14-åringen utnyttjats. Den andra unga kvinnan, som är 19 år, vidgår att hon under en tvåveckorsperiod hjälpt till med sexköpen genom att köra, ordna fram män och ordna ersättning.

De tre åtalade krävs på 85 000 kronor var i skadestånd. Efter inledningen stängdes dörrarna för medierna och allmänheten.

De tog runt 500-1 000 kronor per kund, har åklagare Ulrika Rogland tidigare berättat för Aftonbladet.

Enligt åtalet sålde trion den 14-åriga förståndshandikappad flickan till hundratals män flickan till flera män per dag på olika på olika platser runt om i Malmö”.

Förstår inte hur dessa personer är funtade som utnyttjar en förståndshandikappad 14 årig liten tjej!!!

Ny-svenskar visar verkligen framfötterna på sämsta tänkbara sätt. Kan man hoppas på långa straff eller blir det som vanligt samhällstjänst och inget mer?

Dom åtalade är 17 åringe Bashayir Abbas Fadel och 19 årige Jasminka Hidanovic.

Två tonårsflickor åtalats för att ha sålt en 14-årig förståndshandikappad flicka flicka i Malmö till 100 tals män

Tre ungdomar som misstänks ha sålt en 14-årig förståndshandikappad flicka till hundratals män

Kopplerimål bakom stängda dörrar

Annonser

7 Responses to Invandrare sålde förståndshandikappad 14 åring

 1. Gammelsvensk skriver:

  Intelligensnivån på de män som nappat på detta erbjudande måste ha varit lägre än den utnyttjade flickans.

 2. spikharry skriver:

  Om säljarna har du ingen åsikt alls då? Och för den stackars tösen som tvingades ställa upp på detta så är det en livslång tragedi.

 3. Skrivaren skriver:

  I och med att du skriver det här kommer du att bli klassad rasist (fast det vet du väl redan, och även jag får den stämpeln) Om man ser det ur synvinkeln att invandrare bara är brickor i ett ekonomiskt spel, så är det synd om de som sålde flickan. För i spelet ingår det att alla missbrukar ordet rasist så att det förlorar sitt värde och sedan är det fritt fram att tjäna ännu mera pengar på människorna som kommet hit. Egentligen är det här en soppa utan like, där det bara är pengarna som styr. De som påstår att vi tar in människor för att hjälpa dem, bör tänka om!

 4. Gammelsvensk skriver:

  spikharry,

  Vad jag tycker om säljarna kändes väl så självklart att jag inte tänkte på att skriva det. Alla tycker väl att de är vidriga, utom kanske de som själva utnyttjat flickan. Utan dessa, som jag likställer med våldtäktsmän eftersom flickan inte hade något att säga till om, eller förstod vad som hände, hade handeln heller inte kunnat ske.

  Jag har dessutom svårt att finna ord för vad jag känner för den stackars flickan. Var fanns hennes vårdnadshavare, vilka det nu var? Detta måste ju ha skett under en längre tid utan att någon märkt, förstått eller brytt sig om.

 5. BERGET skriver:

  Man kan bara förundras hur det kan gå åt helvete så djävla snabbt, sånna här saker är ju helt otroliga.
  Stängdadörrar…ja dom ska väl förstås skydda röt äggen.

 6. Jocke skriver:

  Ur Sydsvenskan.

  ” flickan är lätt förståndshandikappad med en mognad att jämföra med ett barn i nioårsåldern”

  Den åtalade svarar (Vi tvingade inte henne, hon behövde pengar till en resa, säger sjuttonåringen)

  Jävla as.

  http://sydsvenskan.se/malmo/article569571/Vi-tvingade-inte-henne.html

 7. Ann-Marie skriver:

  Vilka vidriga svin (en ursäkt till alla riktiga svin som känner sig kränkta nu) en fot i baken och ut ur landet med dom! Sådana odjur har inget existensberättigande..

%d bloggare gillar detta: